Ρε παιδιά για ρίξτε μια ματιά!Σκεφτείτε ναρθουν και στα μέρη μας κάτι τέτοιαΕ ρε γλέντια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=RayOWDyEZTM
Ρε παιδιά για ρίξτε μια ματιά!Σκεφτείτε ναρθουν και στα μέρη μας κάτι τέτοιαΕ ρε γλέντια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=RayOWDyEZTM
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
μαλιστα!το ειδαμε και αυτο.
wanabe μηχανοβιοι αλλα που τους παει λιγο χεσμεντεν να καβαλησουν το real thing και πλαγιαζουν κρυμμενοι πισω απο πλαινες δωκους και λαμαρινες.
και που να εχουν αυτα τα πραγματα κανα κινητηρα απο 'busa,πλαισια απο carbon και να κερνανε τσαγακια δεξια και αριστερα.αντε και στα μεγαρα.
![]()
![]()
εμενα παντως μου αρεσει !
θα επαιρνα ενα ..........................
![]()
Μωρέ και γώ θάπερνα αλλά σκέψου να το κυκλοφορείς στην Αθήνα αυτό θα σε παίρνουν με τις λεμονόκουοπες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το μόνο που προσφέρει είναι παθητική ασφάλεια άντε και προστασία από τη βροχή![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Αυτό είναι για καμιά βόλτα και για να κάνεις την πλάκα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Μωρέ και γώ θάπερνα αλλά σκέψου να το κυκλοφορείς στην Αθήνα αυτό θα σε παίρνουν με τις λεμονόκουοπες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το μόνο που προσφέρει είναι παθητική ασφάλεια άντε και προστασία από τη βροχή![]()
![]()
Τι κόστος όμως θα έχει άραγε; Πρέπει να είναι πολύ ακριβό.
Αν είχα φράγκα και εγώ θα έπαιρνα ένα![]()
+1 στην ομαδική και για εμένα.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ναι ρε σείς αν προτείνουμε ομαδική θα μας κάνουν και καλύτερη τιμή:rotflmao: Πάντως είναι γαμάτο μοτόρι και μην μου πείτε στριφτερό όσο δε λέγεται!!!!![]()