Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 65

Θέμα: snowbord βασιλιτσα video......

snowbord βασιλιτσα video......

σαββατοκυριακο ημουνα βασιλιτσα..... πολυ απατητο και καλως καιρος....!!!

εβγαλα και ενα videaki να δειτε!

http://www.youtube.com/watch?v=IokovVpXNm4
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Ωραιος ρε φιλε...
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras

Παλι σκατοκαιρο είχε η Βασιλιτσα ε??

Οποτε εχω παει ΜΙΑ γαμ/νη φορά να έχει πουδρες και καλο καιρο...... ΜΙΑ!

Τσαμπα τα χλμ που κανω απ την Αθηνα καθε φορά.

ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από fan
    Παλι σκατοκαιρο είχε η Βασιλιτσα ε??

Οποτε εχω παει ΜΙΑ γαμ/νη φορά να έχει πουδρες και καλο καιρο...... ΜΙΑ!

Τσαμπα τα χλμ που κανω απ την Αθηνα καθε φορά.

ΤΕΛΟΣ
    πιος σου ειπε πως ειχε σκατοκαιρο......

σαββατο μεχρι της 9.30 ομιχλη με το που άνοιξε το διπλο......και ειχε ήλιο......... τρελαθήκαμε!

και κυριακη την επεσα απο νωρης στο πισω τελευταίο lift που βλεπει σαμαρινα και εκει ητανε πούδρα 40 εκ.........περνούσες και σήκωνε σκονη πίσω!! και καιρος λιγο ομιχλη στα πρωτα 20 μετρα στο λιφτ ,,,,,,,ολη η πίστα μετα τρελα!!!!

μετα της 12.30 πλακωσαν και τα παλιο σκιερ και το οργωσανε ολο.......ΓΑΜΟΤΗ ΜΟΥ!!!!! ΟΛΟΚΛΗΡΩ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΕΣ ΠΑΤΗΜΕΝΕΣ.....

βασικα,,,,,

την πεμπτη θα ειναι τελεια....σκέφτομαι να ανεβω....!

θα χιονίσει την τετάρτη και θα ειναι ολο απάτητο παντού!!! και ισως βγαλει και ήλιο!!!

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    φιλε μου σε ζηλευω αφανταστα
    μενω λαρισα και μου ειναι λιγο δυσκολο να πηγαινοερχομαι βασιλιτσα και ετσι εχω πειξει στο περτουλι(απο τα χειροτερα χ.κ. που εχω παει ποτε)
    εχω καθιερωσει ομως και παω καθε χρονο τουλαχιστον 2 μερες στον παρνασσο και περναω ονειρο

Υ.Γ.θα ηθελα να σε ρωτησω σε τι επιπεδο κυμενεται η ποιοτητα της βασιλιτσας( απο θεμα εξυπηρετησης κ.τ.λ.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
    μενω λαρισα και μου ειναι λιγο δυσκολο να πηγαινοερχομαι βασιλιτσα και ετσι εχω πειξει στο περτουλι(απο τα χειροτερα χ.κ. που εχω παει ποτε)
    εχω καθιερωσει ομως και παω καθε χρονο τουλαχιστον 2 μερες στον παρνασσο και περναω ονειρο

Υ.Γ.θα ηθελα να σε ρωτησω σε τι επιπεδο κυμενεται η ποιοτητα της βασιλιτσας( απο θεμα εξυπηρετησης κ.τ.λ.)

καμια σχεση με παρνασο ...βεβαια στην βασιλο πληρωνεις 13 ε τα λιφτ! χεχεχεχεχε

ακου φιλε στην βασιλιτσα δεν πας για εξυπερετηση.....και ουτε θελουμε να ειναι καλη! θελουμε να ανοιγουν τα λιφτ και να εχει απατητο!!!!
    και να μας βγαινει φτηνα!

τωρα όμως σε θεμα χιονι και απάτητο και μερι να πας ο παρασος τρώει τον πουλο κανονικά!!
    και δεν πληρωνεις την σοκολατα 5-6 ευρο! αλλα 2,5 ευρο!

απο θεμα διαμονής εχει τα παντα,,,,εγω την βγάζω και με 15 ευρο το ατομο.! αλλα μπορείς να βρεις και δίκλινα με 150 κτλ!

ειναι τη γουσταρη ο καθενας! αμα θελεις διημερο να χαλασεις 200 ευρο και να κανεις το μισο snow πας παρνασο αν θελεις στην βασιλιτσα την βγαζεις και με 80 -90 ευρο! και γηνεσαι και γκουρλα!!!!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ! και γηνεσαι και γκουρλα!!!!!

γκουρλα ε? τα Half pipe τα τρως με το κουταλι και μια Παλλαρισα'ι'κη φραπεδοσυγκεντρωση δε καταδεχεστε.... μετα μου λες εμενα... για Αραχωβα και Βασιλιτσα ψοφατε... παλιο μυκονιατες του χειμωνα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

περα απο την πλακα καλα εκανες ... να βουτηξεις λιγο το χερι στην πουδρα να γιανει
    Accipere quam facere praestat injuriam

καλα αρχηγε μου στο περτουλι μπορω να πω οτι ειναι καλα λογου διαδρομης ειμαστε κοντα. εσυ κανα 1.30 ωρα και εγω κανενα 40 λεπτο. αλλα απο θεμα πιστας και εισιτηριου ειναι αστα να πανε.. εγω παντος βολευομαι και στο περτουλι μιας και κατεβαινω μονο ευθεια δεν κανω σλαλομ τρεχω μονο και μου αρεσει αρκει να μην εχει κοσμο και χτυπησω κανεναν...

τωρα στην βασιλιτσα αν δεν εχεις παει χανεις .. σου προτεινω να πας και ελπιζω να πετυχεις ολα τα λιφτ ανοιχτα ..εκει ειναι ο παραδεισος του snowboard ..

και κατι off topic
    εχω μια σανιδα 152 Κολοβή εντελως καινουρια και επειδη ειναι κριμα να καθεται την δινω 150 ευρω για να φευγει.

συμφωνω μαζι σου οτι συμφερει λογο αποστασης αλλα απο θεμα πιστας αστα να πανε. ειδικα για απατητο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    καμια σχεση με παρνασο ...βεβαια στην βασιλο πληρωνεις 13 ε τα λιφτ! χεχεχεχεχε

ακου φιλε στην βασιλιτσα δεν πας για εξυπερετηση.....και ουτε θελουμε να ειναι καλη! θελουμε να ανοιγουν τα λιφτ και να εχει απατητο!!!!
    και να μας βγαινει φτηνα!

τωρα όμως σε θεμα χιονι και απάτητο και μερι να πας ο παρασος τρώει τον πουλο κανονικά!!
    και δεν πληρωνεις την σοκολατα 5-6 ευρο! αλλα 2,5 ευρο!

απο θεμα διαμονής εχει τα παντα,,,,εγω την βγάζω και με 15 ευρο το ατομο.! αλλα μπορείς να βρεις και δίκλινα με 150 κτλ!

ειναι τη γουσταρη ο καθενας! αμα θελεις διημερο να χαλασεις 200 ευρο και να κανεις το μισο snow πας παρνασο αν θελεις στην βασιλιτσα την βγαζεις και με 80 -90 ευρο! και γηνεσαι και γκουρλα!!!!!

εμενα προσωπικα φιλε μου ο παρνασσος με βολευει απο οικονομικης αποψης αφου καθημερινες πληρωνεις περιπου 14 ευρω. δεν εχει και πολυ κοσμο.
    επισης δεν πληρωνω για διαμονη και διατροφη λογο γνωριμιων στην γυρω περιοχη

βεβαια στον παρνασσο δεν εχεις την δυνατοτητα να περνας αναμεσα απο τα δεντρα και αλλα παρεμφερη που μας δειχνεις στο βιντεο. σε αυτον τον τομεα συμφωνω και ειναι και λιγο ξενερωμα.

Υ.Γ. εχω αρκετους γνωστους στην σαμαρινα και στην σμιξη(φανταζομαι τα ξερεις τα χωρια αυτα) και ισως καταφερω να επισκεfθω την βασιλιτσα και να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. ισως να ειναι καλυτερα απο τον παρνασσο.

συμφωνω μαζι σου οτι συμφερει λογο αποστασης αλλα απο θεμα πιστας αστα να πανε. ειδικα για απατητο.
    Πας Πήλιο ρε αρχηγέ….. Μία ώρα και δέκα λεπτά είναι από Λάρισα! Περτούλι δεν έχω πάει ποτέ να κάνω, αλλά το καλοκαίρι που πέρασα και έριξα μια ματιά στην πίστα δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Anyway όπως λέει και ο lariseos αν θες απάτητα πας Βασιλίτσα.
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
    Πας Πήλιο ρε αρχηγέ….. Μία ώρα και δέκα λεπτά είναι από Λάρισα! Περτούλι δεν έχω πάει ποτέ να κάνω, αλλά το καλοκαίρι που πέρασα και έριξα μια ματιά στην πίστα δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Anyway όπως λέει και ο lariseos αν θες απάτητα πας Βασιλίτσα.
    δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω καλη σχεση με το πηλιο απο τοτε που εκανα ακομα σκι.

βεβαια snowboard = απατητο. μου εβαλες ιδεες και ισως προσπαθησω να συσφηξω τις σχεσεις μου με το πηλιο. θα δουμε. μεχρι το σκ υπαρχει καιρος, μεχρι τοτε τα κεφαλια μεσα (λεμε τωρα) για τα διαγωνισματα

δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω καλη σχεση με το πηλιο απο τοτε που εκανα ακομα σκι.

βεβαια snowboard = απατητο. μου εβαλες ιδεες και ισως προσπαθησω να συσφηξω τις σχεσεις μου με το πηλιο. θα δουμε. μεχρι το σκ υπαρχει καιρος, μεχρι τοτε τα κεφαλια μεσα (λεμε τωρα) για τα διαγωνισματα

Μια χαρά είναι το πήλιο. Αν αναβαθμίσουν και λίγο τους αναβατήρες (είναι πιο αργοί και από τον ήλιο) μπόμπα θα είναι! Σε σύγκριση πάντα με το περτούλι άντε και το ελατοχώρι. Ούτε με παρνασσό ουτε με βασιλίτσα μπορώ να το συγκρίνω. Την Κυριακή πάντως βασιλίτσα τα έσπαγε!!
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Video Moto
    από Grizoulhs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 10:51
  2. Ena Akoma Super Duke Video..
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2004, 16:17
  3. Amateur video of Kato crash
    από DEMINIO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2004, 21:38
  4. Video apo tis gnostes kameres parakolouthisis sta fanaria!!!
    από banditgr στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2004, 03:15
  5. tank cam speed video
    από monstermind στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 23:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας