Εχει κανεις? ποια? ποσο? ευχαριστημενος?
![]()
δεν ανοιγω αλλο θρεντακι.... απλα ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις ποια απο τις "γνωστες" εταιρειες εχει τα περισσοτερα σημεια εξυπηρετησης ? (ΓΙΑ ΔΙΚΥΚΛΑ )
και πολλα σημεια εννοω και να μπορουν να σε βοηθησουν ακομα και σε επαρχιακο δικτυο ...οχι μονο αν μεινεις στην εθνικη....
express service?
ΕΛΠΑ?
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
εγω εχω 6 χρονια την express service 2 φορες την χρειαστηκα για λαστιχο επαρχια σε 20' λεπτα ηρθε απλα δινω κατι παραπανω 110e το χρονο
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Εγώ έχω την Interamerican η οποία με ασφάλεια κλοπής (5.000 ασφαλιζόμενο ποσό) και οδική βοήθεια είναι 170€ το εξάμηνο. Η οδική της βοήθεια είναι αρκετά καλή και γρήγορη (τη χρησιμοποίησα 2 φορές σε 2 χρόνια).
εγώ με άσχετη ασφαλιστική έχω και οδική βοήθεια της interamerican για 110ευρό.
δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ παρά μόνο σε κάνα δύο τρακαρίσματα που τους φωνάζεις κι έρχονται (σε 10 λεπτά είναι εκεί) και τραβάνε φωτογραφίες και κάνεις και επί τόπου δήλωση στο παλουκάρι για την ασφαλιστική. Ουσιαστικά είσαι και καλυμμένος (αν δεν καλέσεις τροχαία) φταις δε φταις στην ασφαλιστική σου.
Εχω δύο χρόνια την express και δεν την χρειάστηκα ευτυχώς καθόλου.
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρετε κάποια οδική βοήθεια που να καλύπτει και στο εξωτερικό.Ρώτησα για την ΕΛΠΑ αλλά δεν επαναπατρίζουν την μηχανή.Κάποια άλλη?
Ευχαριστώ.
Ρώτησα σήμερα την
http://www.adac.de/Default.asp?TL=2
που θεωρείται κορυφαία για την Ευρώπη για εγγραφή αλλά θα πρέπει να είσαι κάτοικος Γερμανίας.Φίλος μου που έχει αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες και χρειάστηκε το καλοκαίρι βοήθεια έμεινε πλήρως ευχαριστημένος. Με αυτοκίνητο-ξενοδοχεία-ταξί και 100 τηλέφωνα την μέρα αν θέλει τίποτε.Αρε ε Ελλάδα.
μαλλον δεν καταλαβες καλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Ρώτησα σήμερα την
http://www.adac.de/Default.asp?TL=2
που θεωρείται κορυφαία για την Ευρώπη για εγγραφή αλλά θα πρέπει να είσαι κάτοικος Γερμανίας.Φίλος μου που έχει αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες και χρειάστηκε το καλοκαίρι βοήθεια έμεινε πλήρως ευχαριστημένος. Με αυτοκίνητο-ξενοδοχεία-ταξί και 100 τηλέφωνα την μέρα αν θέλει τίποτε.Αρε ε Ελλάδα.
οδικη βοηθεια παρεχουν κ χωρις να εισαι κατοικος γερμανιας.μαλιστα εχουν αρκετα προγραμματα που ειναι ουτοπικα για εμας αλλα περα ως περα αληθινα.
αυτο που σου ειπαν ειναι οτι για να ασφαλισεις το οχημα πρεπει να εισαι κατοικος γερμανιας.για την οδικη δεν χρειαζεται.σου μιλω εκ προσωπικης εμπειριας μιας κ εκανα αιτηση αυτες τις μερες!![]()
Για να τους ξαναπάρω τηλέφωνο.....
Ευχαριστώ φίλε manianisg.