Έχω ένα σκούτερ 50 κυβικά στο οποίο η άδεια κυκλοφορίας δεν έχει ανανεωθεί εδώ και 3 χρόνια. Επειδή δεν έχω γνώσεις πάνω στα γραφειοκρατικά μπορεί κάποιος να μου πει που πάω, τι πληρώνω και τα σχετικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Έχω ένα σκούτερ 50 κυβικά στο οποίο η άδεια κυκλοφορίας δεν έχει ανανεωθεί εδώ και 3 χρόνια. Επειδή δεν έχω γνώσεις πάνω στα γραφειοκρατικά μπορεί κάποιος να μου πει που πάω, τι πληρώνω και τα σχετικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
επειδή είχα ένα 50ράκι που είχε να ανανεώσει άδεια καμιά 10 ριά χρόνια, πληρώνεις μαζεμένα ότι όφειλες να πληρώσεις αυτά τα 3 χρόνια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Highsider
ΕΔΙΤ: Τώρα είδα και το που.. στην τροχαία, τα παράβολα κανονικά από την εφορία σου, εκτός και αν υπάρχει εκεί κοντά κάποιο από αυτά τα γραφειάκια που διεκπεραιώνουν τέτοιες υποθέσεις..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Tι ανανεωση πραγματοποιειται στις αδειες κυκλοφοριας?!!!![]()
Δεν το εχω ξανακουσει...
Για εξηγειστε βρε παιδια....![]()
![]()
αν κατάλαβα καλά δεν πλήρωνε τέλη κυκλοφορίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Tι ανανεωση πραγματοποιειται στις αδειες κυκλοφοριας?!!!![]()
Δεν το εχω ξανακουσει...
Για εξηγειστε βρε παιδια....![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
A για τελη κυκλοφοριας μιλαμε?!!!!![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Οχι για την αδεια κυκλοφοριας?!Γτ πρωτη φορα ακουω να θελει ανανεωση...![]()
![]()
κοίτα δεν θυμάμαι και εγώ πολύ καλά γιατί το mtx το κράτησα λίγο, αλλά νομίζω πως επειδή τα τέλη κυκλοφορίας φαίνονται, κολλάνε πάνω στην άδεια, έχει επικρατήσει αυτη η έκφραση, αλλά μπορεί να λέω και μ@λ@κίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
A για τελη κυκλοφοριας μιλαμε?!!!!![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Οχι για την αδεια κυκλοφοριας?!Γτ πρωτη φορα ακουω να θελει ανανεωση...![]()
![]()
![]()
Στα 50 αρια δεν πληρωνεις τελη κυκλοφοριας (Σημα) πας στην τροχαια και σου χτυπαει σφραγιδα στην αδεια κυκλοφοριας, "φυσικα" και την πληρωνεις τη θεωρηση, δεν ειμαι σιγουρος, ομως νομιζω ειναι στα 6?.![]()
Oι κανονικες αδειες των μηχανων δεν απαιτουν κατι ομως,ετσι?!
Οι άδειες των μοτοσυκλετών δεν απαιτούν κάτι. Αυτό ισχύει μόνο για τα μοτοποδήλατα δηλαδή μέχρι 50 κυβικά. Αντί για τέλη κυκλοφορίας πληρώνουν αυτό![]()
α γεια σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Στα 50 αρια δεν πληρωνεις τελη κυκλοφοριας (Σημα) πας στην τροχαια και σου χτυπαει σφραγιδα στην αδεια κυκλοφοριας, "φυσικα" και την πληρωνεις τη θεωρηση, δεν ειμαι σιγουρος, ομως νομιζω ειναι στα 6?.![]()
![]()