Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: δερμάτινη φόρμα ... πού ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou

δερμάτινη φόρμα ... πού ?

Χαιρετώ και ζητώ τη πολύτιμη βοήθειά σας.
    Ψάχνω για δερμάτινη φόρμα και από την έρευνα στο internet έχω δει και μου αρέσει αρκετά αυτή ... και από πλευράς τιμής αλλά και από θέμα ποιότητας (τουλάχιστον από αυτά που έχω ακούσει για την Alpinestars)
    Έχω περάσει από την γνωστή αποθήκη (Dainese κυρίως), Motomarket με spidi και 10 άτοκες δόσεις (στα πολύ θετικά αυτό), Τζορτζο με τις (mtech) και ομολογώ δεν έχω μείνει ικανοποιημένος όσον αφορά την ποικιλία. Οκ αντιλαμβάνομαι ότι το αγοραστικό κοινό είναι μικρό, αλλά οι δυνατότητες για επιλογή είναι πολύ περιορισμένες.

Πέρα από τη γνώμη σας για το θέμα φόρμας, ήθελα να ρωτήσω πού υπάρχει αντιπρόσωπος Alpinestars στην Αθήνα μπας και αποφύγω την αγορά από το internet.

Ευχαριστώ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αντιπρόσωπος της Alpinestars στην Ελλάδα είναι η Μοτοδυναμική.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αντιπρόσωπος της Alpinestars στην Ελλάδα είναι η Μοτοδυναμική.

Άν πάς να πάρεις Alpinestars απο Μοτοδυναμική, φόρα τσίγκινο βρακί πρίν μπείς στο κατάστημα.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Re: δερμάτινη φόρμα ... πού ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
    Πέρα από τη γνώμη σας για το θέμα φόρμας, ήθελα να ρωτήσω πού υπάρχει αντιπρόσωπος Alpinestars στην Αθήνα μπας και αποφύγω την αγορά από το internet.

Ευχαριστώ
    Ρε Μητσ, η Αlpinestars έχει κανει συνεργασία με την triumph και έχει βγάλει και δερματα, τα φέρνει η Eliofil

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    παγαινε στο ΝΟΜΙΚΟ να δεις καμια UTIKA
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: Re: δερμάτινη φόρμα ... πού ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε Μητσ, η Αlpinestars έχει κανει συνεργασία με την triumph και έχει βγάλει και δερματα, τα φέρνει η Eliofil

Αυτά τα Τραιαμφ δέρματα μαμάνε είτε σε τζάκετ, γάντια κλπ!! Απλά άν ο φίλος δέ θέλει με στάμπα τραΐαμφ και πάει Μοτοδυναμική, θα φρικάρει απο τις τιμές. Εμένα παλιά που είχα ρωτήσει στη Μοτοδυναμική στην Καλλιρόης για διάφορα alpinestars μου πέσανε τα αυτά.

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

Γενικά αν αγοράσεις φόρμα απο Ελλάδα φόρα τσίγκινο σωβρακάκι!

Γιατί φοβάσαι να αγοράσεις απο το internet τη στιγμή που μεγάλο ποσοστό απο τα μέλη του forum κάνουμε αγορές απο το internet χωρίς κανένα πρόβλημα?

(Σου μιλάει ένας άνθρωπος που παλιότερα ήμουν επιφυλακτικός και φοβόμουν αγορές απο το internet, αλλα πλέον το e-bay το έχω ξετυνάξει! )

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Άν πάς να πάρεις Alpinestars απο Μοτοδυναμική, φόρα τσίγκινο βρακί πρίν μπείς στο κατάστημα.
    0

:rotflmao: :rotflmao: Ελιωσα λεμε !!!:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    Πέρασα σήμερα από Καλλιρρόης και δοκίμασα μια ολόσωμη της Alpinestars. Η διαφορά στην τιμή με το internet είναι κοντά στα 250-300 ευρόπουλα. Κοινώς τραγική κατάσταση αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά μιας και τα internet sites είναι στοκατζήδες. Το μόνο θετικό από την αγορά σε κατάστημα είναι ότι σου κάνει άτοκες δόσεις.

@MitsosNaked: Δεν έχω πρόβλημα με τη στάμπα της Triumph. Θα περάσω μια βόλτα και από Eliofil να ρίξω μια ματιά. Βέβαια δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα είναι φθηνότερες αλλά μια ματιά δε βλαπτει. thx Captain

@stefi21: Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος φόβος για αγορά από το internet, απλά σε όλες τις συζητήσεις που έχω κάνει το ρεζουμέ είναι ότι το ρούχο (ένδυση, κράνος κλπ) πρέπει να το φορέσεις για να είσαι σίγουρος για το νούμερο, εφαρμογή ... αν σου κάνει ωραίους κοιλιακούς κλπ ... :rotflmao:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κύριοι

Εννοείται πως όταν μιλάμε για τέτοιο εξοπλισμό πρέπει πρώτα να δοκιμάσεις το εκάστοτε προϊόν σε κάποιο κατάστημα και μετά να το αγοράσεις, στο νούμερο σου, απο το internet...

Είτε με άτοκες είτε χωρίς είσαι 250-300Ε χαμένος

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefi21
    Εννοείται πως όταν μιλάμε για τέτοιο εξοπλισμό πρέπει πρώτα να δοκιμάσεις το εκάστοτε προϊόν σε κάποιο κατάστημα και μετά να το αγοράσεις, στο νούμερο σου, απο το internet...

Είτε με άτοκες είτε χωρίς είσαι 250-300Ε χαμένος
    +675

Τα οποία 250-300Ευρώ μπορούν κάλλιστα να πάνε σε γάντια, μπότες, βενζίνες, τσίχλες, σοκολάτες, καραμέλες, στρατιωτάκια κλπ

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF