Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Για τη μουτζα που λεγαμε....

Angry Για τη μουτζα που λεγαμε....

Ρε παιδες μια βοηθεια....

Λεπον, το οτι μας τελειωσε η δουλεια οκ το δεχτηκαμε παμε για αλλα κτλ κτλ....

Αλλα μπορειτε να με πειτε πιος %#$@^%#&# με εχει μουτζωσει????

Χτες το βραδυ λεπον, λεω παμε ενα σινεμα να ξεσκασουμε λιγο κτλ κτλ... Γνωστη α-μηχανη, περνω λοιπον το τρολλευ για να παω να συναντησω τους φιλους μου... Μεχρι εδω ολα καλα... Μπορειτε να μου πειτε τι εχω κανει ομως, και μεσα στις πρωτες 3 στασεις, μου χουν κλεψει το πορτοφολι απο τη τσαντα μου (την οποια ειχα μπροστα μου και κραταγα οσο πιο καλυτερα γινοταν γιατι γινοταν το αδιαχορητο μεσα στο μ.μ.μ.)????

Οσοι με ξερουν, ξερουν οτι δεν ειμαι ρατσιστρια, και παντα λεω οκ, και αυτοι ηρθαν εδω για να δουν τι θα κανουν γιατι εκει που εισαντε δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα, αλλα γ@μω το κερατο σας μεσα αν σας επιανα θα σας ειχα κανει τοπι στο ξυλο και ας ειμαι γυναικα!!!!

Παω στον οδηγο του λεω τι κανουμε, ε και μου λεει περνεις αστυνομια, κανεις δηλοση κτλ...

Κατεβαινω, και απ τον αγ. νικολα μεχρι τον αγ. παντελεημονα με τα ποδαρακια, ψαχνοντας σε καθε καδο απορηματων, σε κατι περιεργα παρκακια με πρασιναδες μπας και, αλλα σιγα μην εβρισκα τπτ... Το πηρατε που το πηρατε παλιο π@π@ρες παρτε τα λεφτα και πεταξτε το υπολοιπο!!!! Γιατι τωρα να τρεχω και να ταλαιπορουμε γυρο γυρο ολοι????

Ο αστυνομικος παντος στο τμημα ηταν εξηπηρετικοτατος, και ακολουθει η παρακατω ομιλια:

Αστ: "συμπληρωστε τη δηλωση αλλα μη γραψετε οτι σας εκλεψαν, γραψτε οτι το χασατε γιατι εφ οσων δεν ειδατε πιος το εκανε, δε μπορειτε να το πειτε αυτο!"
    Ε: "μα δε το εχασα μου το κλεψανε!!!"
    Α: δεν εχει συμασια! δεν τους ειδατε, αρα δεν το κλεψανε τυπικα
    Ε: συγνωμη κιολας, αλλα αν τους ειχα δει, θα τους ειχα πλακωσει στο ξυλο δε θα μουν εδω για να καταγκειλω κλοπη, αλλα μαλλον θα με πηγαινατε μεσα για ξυλοδαρμο...
    Α: μακαρι να τους ειχατε πιασει αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...

Αντε τωρα βγαλε ακρη....

Σορρυ για τη μαρκυγορια αλλα επρεπε να τα πω γιατι παω να σκασω....

το μονο που περιμενω τωρα ειναι να τριτωσει...
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

πως δεν τρίτωσε? ...και ο χρόνος που πέρασες στο τμήμα, τι ήταν?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    πως δεν τρίτωσε? ...και ο χρόνος που πέρασες στο τμήμα, τι ήταν?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αυτο δε παει πακετο????

Ξερεις, 2 στη τιμη του 1ος και ετσι....

Καλα αμα τριτωσε παντος με το χρονο στο τμημα καλα ειναι... Μη παραπονιομαστε κιολας!!! :o
    Live fast...
    Die Young...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Re: Για τη μουτζα που λεγαμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    ...

Ο αστυνομικος παντος στο τμημα ηταν εξηπηρετικοτατος, και ακολουθει η παρακατω ομιλια:

Αστ: "συμπληρωστε τη δηλωση αλλα μη γραψετε οτι σας εκλεψαν, γραψτε οτι το χασατε γιατι εφ οσων δεν ειδατε πιος το εκανε, δε μπορειτε να το πειτε αυτο!"
    Ε: "μα δε το εχασα μου το κλεψανε!!!"
    Α: δεν εχει συμασια! δεν τους ειδατε, αρα δεν το κλεψανε τυπικα
    Ε: συγνωμη κιολας, αλλα αν τους ειχα δει, θα τους ειχα πλακωσει στο ξυλο δε θα μουν εδω για να καταγκειλω κλοπη, αλλα μαλλον θα με πηγαινατε μεσα για ξυλοδαρμο...
    Α: μακαρι να τους ειχατε πιασει αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...

Εξυπηρετικοτατος

:rotflmao: (sorry που γελαω αλλα..μαλλον βαριοταν της μηνυσεις και εκθεσεις.. )
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ελπιζω να μην ηταν πολλα τα φραγκα ρε Κατερινιο!

δυστυχως οι γυναικες αποτελουν ευκολο στοχο κατι τετοιων ελαφροχερηδων!:o

σαν το Σομπολο ακουστηκα!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Για τη μουτζα που λεγαμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Εξυπηρετικοτατος

:rotflmao: (sorry που γελαω αλλα..μαλλον βαριοταν της μηνυσεις και εκθεσεις.. )
    επρεπε να βαλω " " στη συγκεκριμενη λεξη αλλα πιστευα θα καταλαβαινατε την ηρωνια...

Αστα να πανε... Με τσιτοσαν και τα "πιστιρικια" που ηταν καμοια 10ρια στην εισοδο του τμηματος και χαζευανε τους συναδελφους τους "ζ-αδες" που καναν μλκς στο δρομο....

Ενας βεβαια "το χασε" και πηγε να φαει τα μουτρα του και να ναι καλα γιατι μεκανε και γελασα με τα χαλια του!
    Live fast...
    Die Young...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ελπιζω να μην ηταν πολλα τα φραγκα ρε Κατερινιο!

δυστυχως οι γυναικες αποτελουν ευκολο στοχο κατι τετοιων ελαφροχερηδων!:o
    Απ τη μια κοιτας και τσακονεσε για να μη σε βαζουν χερι, και οι αλλοι κοιταν να σε αρπαξουν το πορτοφολι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    σαν το Σομπολο ακουστηκα!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Να το προσεξεις αυτο!!!
    Live fast...
    Die Young...

Re: Για τη μουτζα που λεγαμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty

@@διες ...

βαριουνται να ακολουθησουν την διαδικασια περι μηνυση κατα αγνωστων κλπ σου λεει δεν κερδιζεις τιποτα οποτε τι να καθομαστε να γραφουμε τωρα... και τετοιες αρχιδιές (ουπς μου ξεφυγε)

όπως και το άλλο το γνωστο... αν το εχανες ας πουμε στην καλλιθεα, πολυ πιθανων να σου ελεγαν... δεν πηγαινετε καλυτερα στο Α.Τ. της περιοχης σας να πειτε οτι το απωλεσατε εκει για να σας βγαλουν αμεσως καινουργια ταυτοτητα μπλα μπλα μπλα , οχι για εμας,α λλα για εσας να μη τρεχετε περα δωθε περιμενωντας την υπογραφη του διοικητη μας...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Γκαντεμιά ρε κοπελιά...

Αυτό το τρέξιμο για επανέκδοση όσων κλαπήκαν δεν παλεύεται!

Στην γυναίκα μου είχε συμβεί το ίδιο αλλά ήταν πιο τυχερή!
    Kάποιος περαστικός είδε το κλεφτρόνι να ξεφορτώνετε το πορτοφόλι σ’ έναν κάδο, το πήρε και το παρέδωσε σε Α.Τ. απ’ όπου και την ειδοποίησαν να πάει να το παραλάβει.

Ξερεις πιο ειναι το θεμα τωρα βρε συ?

Οτι οχι μονο εχω τα τρεχαματα με τις τραπεζες και τις αστυνομιες και τα γυρω γυρω της ελληνικης πολιτειας, αλλα εχω τωρα να τρεχω και με τη πρεσβεια, και τα διαφορα της αμερικης...
    Live fast...
    Die Young...

Re: Re: Για τη μουτζα που λεγαμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    @@διες ...

βαριουνται να ακολουθησουν την διαδικασια περι μηνυση κατα αγνωστων κλπ σου λεει δεν κερδιζεις τιποτα οποτε τι να καθομαστε να γραφουμε τωρα... και τετοιες αρχιδιές (ουπς μου ξεφυγε)

όπως και το άλλο το γνωστο... αν το εχανες ας πουμε στην καλλιθεα, πολυ πιθανων να σου ελεγαν... δεν πηγαινετε καλυτερα στο Α.Τ. της περιοχης σας να πειτε οτι το απωλεσατε εκει για να σας βγαλουν αμεσως καινουργια ταυτοτητα μπλα μπλα μπλα , οχι για εμας,α λλα για εσας να μη τρεχετε περα δωθε περιμενωντας την υπογραφη του διοικητη μας...
    ρε συ Σταυρο, ποτε βγαλαμε νοημα με την ελλ.ας. για να βγαλουμε και τωρα???

και αυτο χτες το βραδυ με τσαντισε ακομα περισσοτερο!!

ρε φιλε, δε σε ενοχλω ποτε, μια φορα σε χρειαζομα και συ μου πριζεις τα @@ρια και μου κανεις τη ζωη δυσκολη!!!!

ασ τα διαλα συνχηστικα παλι!
    Live fast...
    Die Young...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Παρομοίως κάποιος έκλεψε το πορτοφόλι της γυναίκας μου με €500

Μετά το εγκεφαλικό που έπαθα ακύρωσα κάρτες (πιστωτικές και ανάληψης χρημάτων) πολύ απλά και με ένα τηλεφώνημε (σε κάθε τράπεζα).

Εν τω μεταξύ η γυναίκα μου πήγε στο ΑΤ Πετραλώνων (αφού εκεί κατάλαβε ότι της το κλέψανε) αλλά ο τύπος επειδή προφανώς βαρίοταν άρχισε τα γνωστά... "καλύτερα απώλεια και όχι κλοπή γιατί καθυστερεί και αφού δεν πρόκειται να βρεθεί κλπ κλπ"

Έτσι ήρθε στο τοπικό ΑΤ, πήρε ένα χαρτί με τη δήλωση και

α) πήγε σε μία τράπεζα (οποιαδήποτε) και το έστειλε με φαξ στον Τειρεσία (καλού κακού)

β) θα πάει να βγάλει νές ταυτότητα

γ) θα το χρησιμοποιήσει για να βγάλει νέο δίπλωμα μέσω ΚΕΠ.

Γενικά δεν παίζει η ταλαιπωρία που έπαιζε παλιότερα. Το βασικό είναι να ακυρωθούν κάρτες κλπ ΑΜΕΣΩΣ!

ΥΓ Περιττό να πω ότι εύχομαι σε αυτόν που τα πήρε να δει στο χώμα (με τη σειρά που ακολουθούν) παιδιά, γυναίκα, αδέρφια και γονείς και να πεθάνει στα 95 παράλυτος. Αυτά μόνο γιατί είμαι καλός χριστιανός που ξέρει να συγχωρεί!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

to sabbato κολλητος βρήκε σπασμενο το τζάμι του αυτοκινητου παρκαρισμενο ενα τετραγωνο πιο περα απο το σπιτι του , ελειπε απο μεσα μια τσαντα polo η οποια ηταν μισοσκεπασμενη απο ενα μπουφαν.

η δουλεια εγινε απο τις 15:00 μεχρι τις 18:00 μεσημερι δηλαδη...

ευτυχως για αυτον εψαξε ολο το βραδυ και βρηκε την τσαντα με χαρτια σε παρακειμενο παρκο , μονο οι πιστωτικες ειχαν κανει φτερα...

το νου σας παιδια... αγριευει η κατασταση

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αχ βρε πονεμένο άπό τη μοίρα κορίτσι και το πορτοφόλι σου πήραν τα γαιδούρια,που να τα φαν σε ασπιρίνες!!Περαστικά σου και να είναι το τελευταίο!!!Λεπόν,πριν κανένα μήνα έτυχε το ίδιο στη μάνα μου,μέσα στο μετρό και στο Α.Τ μας είπαν το ίδιο πράγμα "το χάσατε,δε σας το έκλεψαν" και ο λόγος είναι οι στατιστικές που αφορούν την εγκληματικότητα.Με αυτό τον τρόπο κρατάνε χαμηλά το ποσοστό των κλοπών,γιατί αλλοιώς δε θα πάταγε στη χώρα μας τουρίστας για τουρίστας

Υ.Γ1 ο τουρίστας είναι ένα παράδειγμα

Υ.Γ2 δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου το συμπέρασμα

Υ.Γ3 άδειασε το πμ σου!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 00:59
  2. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2004, 19:49
  4. Απαντήσεις: 1