Ρε παιδες μια βοηθεια....
Λεπον, το οτι μας τελειωσε η δουλεια οκ το δεχτηκαμε παμε για αλλα κτλ κτλ....![]()
Αλλα μπορειτε να με πειτε πιος %#$@^%#&# με εχει μουτζωσει????![]()
Χτες το βραδυ λεπον, λεω παμε ενα σινεμα να ξεσκασουμε λιγο κτλ κτλ... Γνωστη α-μηχανη, περνω λοιπον το τρολλευ για να παω να συναντησω τους φιλους μου... Μεχρι εδω ολα καλα... Μπορειτε να μου πειτε τι εχω κανει ομως, και μεσα στις πρωτες 3 στασεις, μου χουν κλεψει το πορτοφολι απο τη τσαντα μου (την οποια ειχα μπροστα μου και κραταγα οσο πιο καλυτερα γινοταν γιατι γινοταν το αδιαχορητο μεσα στο μ.μ.μ.)????![]()
![]()
Οσοι με ξερουν, ξερουν οτι δεν ειμαι ρατσιστρια, και παντα λεω οκ, και αυτοι ηρθαν εδω για να δουν τι θα κανουν γιατι εκει που εισαντε δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα, αλλα γ@μω το κερατο σας μεσα αν σας επιανα θα σας ειχα κανει τοπι στο ξυλο και ας ειμαι γυναικα!!!!![]()
![]()
Παω στον οδηγο του λεω τι κανουμε, ε και μου λεει περνεις αστυνομια, κανεις δηλοση κτλ...![]()
Κατεβαινω, και απ τον αγ. νικολα μεχρι τον αγ. παντελεημονα με τα ποδαρακια, ψαχνοντας σε καθε καδο απορηματων, σε κατι περιεργα παρκακια με πρασιναδες μπας και, αλλα σιγα μην εβρισκα τπτ... Το πηρατε που το πηρατε παλιο π@π@ρες παρτε τα λεφτα και πεταξτε το υπολοιπο!!!! Γιατι τωρα να τρεχω και να ταλαιπορουμε γυρο γυρο ολοι????![]()
Ο αστυνομικος παντος στο τμημα ηταν εξηπηρετικοτατος, και ακολουθει η παρακατω ομιλια:
Αστ: "συμπληρωστε τη δηλωση αλλα μη γραψετε οτι σας εκλεψαν, γραψτε οτι το χασατε γιατι εφ οσων δεν ειδατε πιος το εκανε, δε μπορειτε να το πειτε αυτο!"![]()
![]()
Ε: "μα δε το εχασα μου το κλεψανε!!!"
Α: δεν εχει συμασια! δεν τους ειδατε, αρα δεν το κλεψανε τυπικα
Ε: συγνωμη κιολας, αλλα αν τους ειχα δει, θα τους ειχα πλακωσει στο ξυλο δε θα μουν εδω για να καταγκειλω κλοπη, αλλα μαλλον θα με πηγαινατε μεσα για ξυλοδαρμο...
Α: μακαρι να τους ειχατε πιασει αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...
![]()
Αντε τωρα βγαλε ακρη....
Σορρυ για τη μαρκυγορια αλλα επρεπε να τα πω γιατι παω να σκασω....![]()
το μονο που περιμενω τωρα ειναι να τριτωσει...![]()
![]()