ηρθε η ωρα μου και μενα να αλλαξω δισκους-πλατω μετα απο 85000χλμ.ξερει καποιος ποσο παει ? και ποια μαρκα καλη δισκουσ να βαλω?.εχω ενα fazer 600 02'
ηρθε η ωρα μου και μενα να αλλαξω δισκους-πλατω μετα απο 85000χλμ.ξερει καποιος ποσο παει ? και ποια μαρκα καλη δισκουσ να βαλω?.εχω ενα fazer 600 02'
Γιατι απορεις ρε Βυρωνα?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
![]()
![]()
Μπορει να θελει και βολαν μετα απο τοσα χιλιομετρα ο ανθρωπος!![]()
Keep spamming!!!:a13:
ti lathos eipa?Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Γιατι απορεις ρε Βυρωνα?![]()
Μπορει να θελει και βολαν μετα απο τοσα χιλιομετρα ο ανθρωπος!![]()
Μην δινεις σημασια φιλε πλακιτσα κανουμε.Σε πειραζουμε σαν καινουργιος εδω.Αρχικά δημιουργήθηκε από thodoris69
ti lathos eipa?![]()
Αν σου πατιναρει η μηχανη να αλλαξεις.Αν οχι ποιος ο λογος?Σου κανει κατι?Μονο απο τα χιλιομετρα το λες?Βασικα δεν εχει βολαν και πλατω...μονο δισκακια συμπλεκτη εχουν οι μηχανες και αυτα βουτηγμενα στο λαδι (ναι καλα διαβασες)!![]()
ναι μου πατιναρει η μηχανη οσο για το πλατω ζηταω συγνωμη αλλα και εμενα ετσι μου ειπανε ξερετε ποσο θα πανε οι δισκοι ? και τι να βαλω(μαρκα)Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Μην δινεις σημασια φιλε παλακιτσα κανουμε.Σε πειραζουμε σαν καινουργιος εδω.![]()
Αν σου πατιναρει η μηχανη να αλλαξεις.Αν οχι ποιος ο λογος?Σου κανει κατι?Μονο απο τα χιλιομετρα το λες?Βασικα δεν εχει βολαν και πλατω...μονο δισκακια συμπλεκτη εχουν οι μηχανες και αυτα βουτηγμενα στο λαδι (ναι καλα διαβασες)!![]()
Δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη και μακρυα απο αυτον που στο ειπε...ειδικα αν ηταν μηχανικος μηχανων.Αρχικά δημιουργήθηκε από thodoris69
ναι μου πατιναρει η μηχανη οσο για το πλατω ζηταω συγνωμη αλλα και εμενα ετσι μου ειπανε ξερετε ποσο θα πανε οι δισκοι ? λαι τι να βαλω(μαρκα)![]()
Οσο για τους δισκους δεν εχω χρειαστει ποτε και δεν μπορω να σε κατατοπησω δεν το εχω ψαξει ακομα.Ελπιζω να το δει καποιος να σε βοηθησει.![]()
![]()
οκ ευχαριστωΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Δεν χρειαζεται να ζητας συγγνωμη και μακρυα απο αυτον που στο ειπε...ειδικα αν ηταν μηχανικος μηχανων.![]()
Οσο για τους δισκους δεν εχω χρειαστει ποτε και δεν μπορω να σε κατατοπησω δεν το εχω ψαξει ακομα.Ελπιζω να το δει καποιος να σε βοηθησει.![]()
![]()