Καταρχην εχω ενα CBF 500.
Το Καλοκαιρι θα το αλλαξω και θα παω σε μεταχειρισμενο naked 600αρι. Ειμαι αναμεσα στα Fazer S2 και Hornet. Τελευταια μοντελα και θα κοιταξω για λιγα χιλιομετρα. Το Hornet το βλεπω να βρισκεται γυρω στα 1000 ευρω ακριβοτερο. Απο οσα λιγα γνωριζω και οσα διαβαζω στα forums απο τους κατοχους τους, μιλαμε περιπου για ιδιες επιδοσεις. Οποτε το μονο που εχω ακομα απορια ειναι κατα ποσο το fairing του Fazer υπερτερει απο τη extra ζελατινα της Honda που μπορεις να βαλεις στο Hornet. Η λογικη λεει πως ειναι καλυτερο το fairing, για προστασια απο τον αερα μιλαμε παντα, οχι εμφανιση. Απλα ρωταω το ποσο. Θα με βοηθουσαν και καποια νουμερα, με ποσα χλμ πας για ωρα με το Fazer χωρις να σε κουρασει ο αερας ας πουμε. Με ποσα πηγαινω ανετα χωρις να ειμαι καθολου σκυφτος επισης. Γενικα οτι εχει παρατηρησει καποιος ας το γραψει. Για το Hornet εχω δει που λενε 140-160 πας ταξιδακι, για το Fazer δε βρηκα κατι οσο κοιταξα, οποτε γιαυτο με ενδιαφερει περισσοτερο.
Εχω φαει ΠΟΛΥ αερα με το ΕΝΤΕΛΩΣ γυμνο μου και εχω βαρεθει...
Υψος: 1,70.
(Θα το βαλω και στην κατηγορια των Hornet, αν ειναι προβλημα ας το σβησουν απο κει οι υπευθυνοι
Thnx!