Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: επιλογη μοντελου. βοηθεια!!

Νέο μέλος

επιλογη μοντελου 250cc scooter. βοηθεια!!

Ειπα σε διλλειμα, τριλλημα... Ειπα να ζητησω τη βοηθεια του κοινου.

Πήρα πριν ένα χρονο ενα σκουτερακι. Beverly S 250cc το οποίο μου το κλεψανε. Αντεξα 8 ημερες χωρις δίκλυκλο και πηρα ενα derbi atlantis 100cc
    μεταχειρισμένο να κανω τη δουλεια μου. Ιουνιο Ιούλιο θα έχω πάλι χρήματα να ανεβω πάλι στα 250cc και να δωσω το μικρο.

και εδω αρχιζει ο προβληματισμος. Ειμαι αναμεσα σε Beverly 250cc (cruiser μαλλον), yamaha x-city, yamaha x-max.

1. Διαβασα σε ενα περιοδικο review για το x-city οτι η ζελατινα του κανει πολυ θορυβο μετα τα 80χλμ. μπορει αυτο να ισχύει?
    2. τα δυο της Yamaha εχουν ζελατινα-ανεμοθωρακα που κανένα απο τα δύο μέχρι τωρα που είχα δε έχει. με το Beverly μεχρι 120 που πηγαινα δε με ενοχλούσε ο αερας.
    Οπότε μήπως θα μου κόβει το οπτικο πεδίο? βέβαια αυτό νομίζω λύνεται με ενα τεστ Drive.

3. Αυτό που δεν ανησυχώ είναι να μη μου κλέψουν το derbi. Ουτε φυλακισμενος δεν το κλεβει. τι να το κανει? (σιγα μην ξερει οτι εχει κινητηρα piaggio)
    και σκεφτομαι μηπως να βτω κάτι εκτος από piaggio yamaha honda, Που πουλανε >90% για τον αντικλεπτικό τους χαρακτήρα. kymco, SYM...
    Εκέι στην ασία υπάρχουν χιλιάδες!! Αν ειναι αξιόπιστα και ομορφα, γιατί όχι? ΟΧΙ? δε με ενοχλεί που δε θα γράφει καποια απο τις κορυφαίες μαρκες...

ΠΧ τα Derbi, δεν το ηξερα το εμαθα, εχουν κινητηρες piaggio... οποτε απο κινητηρα που ειναι η καρδια ημαστε καλα...

αναζητώ την αποψη σας Τη βοηθεια του κοινου.

ειδα στο μεταξυ και το SYM citicom... δεν ειναι κακο...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Είσαι σίγουρος ότι θέλεις μόνο σκούτερ;:wacko:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX

n

An kaneis κ μεγαλες διαδρομες παρε nexus 250.

Νέο μέλος
    ναι, μονο σκουτερ θελω... Γιατι ρωτας.
    και μαλιστα εχω και επιχειρηματα γιατι ΔΕΝ θελω μηχανη. Θέλω σιγουρα ενα σκουτερακι 250cc για κινηση μεσα στην πολη και μικρες εξορμησεις τριγυρω!!

ια φορα που επρεπε, εφτασε η χαρη μου μεχρι τη νεμεα.... μια χαρα... σιγουρα δεν θελω κατι μεγαλυτερο. Και εκει που καλως η κακως ειχα εκεινο το σκουτερακι μου, τωρα εχω μπει σε μια νεα διαδικασια να πρεπει α διαλεξω, γνωριζοντας πλεον περισσοτερα μιας και δεν θα ειναι η πρωτη μου μηχανη

πως να επιλεξω... μονο απο τη φατσα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Felikios
    ναι, μονο σκουτερ θελω... Γιατι ρωτας.
    και μαλιστα εχω και επιχειρηματα γιατι ΔΕΝ θελω μηχανη. Θέλω σιγουρα ενα σκουτερακι 250cc για κινηση μεσα στην πολη και μικρες εξορμησεις τριγυρω!!
    Ρώτησα γιατί μίλησες για θόρυβο μετά τα 80,για την προστασία τής ζελατίνας στα 120,πράγματα που για μέσα στην πόλη δεν ορίζουν το σκούτερ σαν πρώτη επιλογή.
    Δηλαδή σ' ένα μηχανάκι πόλης δεν σε πολυαπασχολεί ο αέρας.

Τώρα για παραέξω-μικρές εξορμήσεις όπως λες-εκεί υπάρχει ένα μικρό θέμα.Αν δεν σε κουράζει λοιπόν ένα δίωρο πάνω στη σέλλα του,πολύ καλά κάνεις,μιας και πρέπει να πάρεις ένα μηχανάκι που να συμβιβάζεται.
    Προσωπικά δεν τα γουστάρω γιατί δεν ευχαριστιέμαι οδήγηση.Είχα κάνει μερικές καλές βόλτες με το Nexus και το Beverly(500) και το πρώτο μού άρεσε περισσότερο.
    Καλή επιλογή!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Νέο μέλος
    Μαλιστα... Συμφωνουμε

και μεσα στην πολη περνας τα 100 ακομα και με τα ταπεινα σκουτερακια. Αλλα και να πας για ενα μπανιο. Συν το οτι πηγα μεσα στο καταχειμωνο στη νεμεα και δε με κουρασε ο αερας. Το λεω μονο και μονο για να μην ερθει καποιος (δικαιως ισως για αυτον) να μου πει οτι ειναι απαραιτητη η ζελατινα. Κανει ομως σταληθεια θορυβο? υποπιεση? Κοβει οπτικο πεδιο? Να την αποφυγω? να την ψαξω?

Την ευχαριστιεμαι τη βολτα ακομα και με το 100ρακι που εχω τωρα χιχι
    ευχαριστω που ασχολεισαι

Ε ναι,η μεγάλη ζελατίνα αυξάνει και το φαινόμενο τής υποπίεσης,αλλά οι μουγιέν με τίς οποίες θα πηγαίνεις δεν θα σε κάνουν να ενοχλείσαι ιδιαίτερα.
    Με μερικές δοκιμές θα βρεις τη χρυσή τομή.
    Σε ό,τι αφορά το θόρυβο....ε,μηχανάκι καβαλάμε.
    moto perpetuo

hasta luego.

Νέο μέλος
    σκεψου οτι χωρις ζελατινα, και με ενα νολαν που εχω, απο θορυβο μια χαρα είμαι.

δεν μπορει να ειναι χειροτερο με τη ζελατινα... μπορει?
    και οσον αφορα το οπτικο πεδιο? μπορει να επηρεαζει?

το λυσαμε με τη ζελατινα. καμια ιδεα, λογο επιλογης μεταξυ
    x city, xmax, beverly cruiser, sym citycom?

δευτερα παλι

Νέο μέλος
    ειμαι ενα βημα απο το να αγορασω το xmax...

μα ειναι δυνατον να εχει 4550?!? αφου ελεγε πεσανε οι τιμες...

και το μπεβερλυ 3900 μεχρι το τελος του μηνα? χμμμμμμ

Μανιβελάτο μέλος
    Δεν μου αρέσουν Καθόλου μα Καθόλου τα σκούτερ..

Αν όμως έπρεπε να διαλέξω ένα θα διάλεγα το gp1-250 της derbi.. Πολεμικό.. καλές επιδόσεις.. στρίβει πολυυυυυύ καλά.. (λένε αυτοί που στρίβουν )

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος
    Ούτε σε 'μένα αρέσουν (αν και με κερδίζουν όλο και πιο πολύ) αλλά αν μπορούσα για 2ρη μοτο ενοείται!!!!!!!!!!!!! θα έπερνα ένα SH 300... έχει μεγάλους τροχούς και είναι Ηonda...

Νέο μέλος
    μα δεν ειναι το πρωτο μου κριτηριο το να στριβει σα διαολος... αλλωστε προσπαθω να αποφυγω την ταχυτητα...

δουλευω σε χωρο που υποδεχομαι ατυχηματα με μηχανες και δε θελω να μπλεχτω σε καποιο απο αυτα...

ενα 250 που πιανει τα 120+ μου ειναι αρκετο...

νομιζω οτι καταληγω στο Black-x-max... δινω και λιγο παραπανω γιατι μου φαινεται πιο μορφο!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Εγω το μοντελο που θα προτεινα παντος ειναι η Ολγα Φαρμακη και με διαφορα!!! τελος!

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογή μηχανής .... ΒΟΗΘΕΙΑ !
    από Themoukos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2016, 18:55
  2. Δίπλωμα μοτοσυκλέτας στα 18 και επιλογή μοτοσυκλέτας....Βοήθεια!
    από Metalocalypse στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2011, 13:32
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 18:44
  4. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ