της καλημερες μου απο τη ηλιολουστη πατρα!καλη εκδρομη η αυριανη και καλα χιλιομετρα!συντομα θα ακολουθω και εγω μαζι σας!!θελουμε φωτο ρε!!!για να ζηλεψουμε
της καλημερες μου απο τη ηλιολουστη πατρα!καλη εκδρομη η αυριανη και καλα χιλιομετρα!συντομα θα ακολουθω και εγω μαζι σας!!θελουμε φωτο ρε!!!για να ζηλεψουμε
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
ΡΕ ΘΟΔΩΡΑΚΟ...
ΑΕΙ ΤΡΑΒΑ ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ...
Η ΑΛΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ?? ΕΕΕ???![]()
ΑΝΤΕ...
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ 10 ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ..
ΠΑΛΙΟΠΑΤΡΙΝΙΑ !!![]()
![]()
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !!!!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
γιατί οι δικές μας οι καλημέρες δεν σου κάνουνΑρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τις φωτό φαντάζομαι τις έχουν αναλάβει ο periklisk με τον crs-k νομίζωωωωωωωωωωωωωωωωω?????
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
ρε δεν την ειδα στη δουλεια ειμαι και πιζω!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΡΕ ΘΟΔΩΡΑΚΟ...
ΑΕΙ ΤΡΑΒΑ ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ...
Η ΑΛΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ?? ΕΕΕ???![]()
ΑΝΤΕ...
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ 10 ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ..
ΠΑΛΙΟΠΑΤΡΙΝΙΑ !!![]()
![]()
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ !!!!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
αντε και σου εχω εκπληξη μεγαλη!!!!!θα παμε κοντρα συντομα!!!στη μασα και στη μπυρα!:rotflmao:
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
GKALHMERA SE THN PATRA THN FOITHTOYPOLH,
GKALHMERA SE OLES TIS WRAIES FRESKO JYPNHMENES FOITHTRIES POU BGAINOYN STA MPALKONAKIA TOUS NA TENTWTHOYN ME TA BABY-DOLL TOUS!!!
OLO KAI THA ERTHW KAI THA ERTHW PATRA, NA DW POTE THA AJIWTHW.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ...
ρε σεις εχει μια υπέροχη μέρα για καφεδιά στον ηλιο..........
γρήγορα να πιάσουμε καμιά πλατεία κανα τραπεζάκι και ενα φραπέ..........
γρήγορα φραπεδιάααααα......
![]()
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...