Γεια σας, ειναι το πρωτο μου θεμα αυτο και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση καθοτι ειμαι ασχετος με το θεμα περι μηχανων.
Παντα μου αρεσαν οι μηχανες, ομως δεδομένων των καταστασεων δεν χρειάστηκε ποτε να οδηγησω μηχανη(πλην μιας φορας για κανα 20λεπτο-σκουτερακι, μονογκαζο), αφου ειχα στην διάθεσή μου αυτοκίνητο.
Τωρα τελευταια ομως μου εχει καρφωθεί η ιδεα για την χρηση μιας μηχανης-μοτοσυκλέτας.
Το ερωτημα που θετω ειναι το εξης:
Ειμαι 25 ετων, γυρω στο 1.73 με κανονικη-λεπτη σωματική διάπλαση, οχι πολύ μυωδης.
Μου αρέσει το kawasaki ninja 250r αλλα δεν ξερω αν πρεπει να κοιταξω κατι πιο πολύ στα κιλά μου, ή αν θα μπορω να κουμανταρω μια τετοια μηχανη. Ακομα η σταση του σωματος σε μια τετοια μηχανη ειναι κουραστική;ετσι εχω ακουσει, και καποιοι ποναει η κοιλια-θωρακας αν ακουμπουν στο ντεποζιτο;δεν ξερω απλα ρωταω. ή θα ηταν καλύτερα να παρω μια 250 χοντα ή γιαμαχα(yamaha) ή κατι σε bandit;
Επειδη διαβασα μερικά άρθρα περί πτωσεων των αρχάριων, ηθελα ακομα να μου πείτε αν οι πτωσεις αυτες ειναι πανάκεια(δηλαδή σιγουρα θα φάω; )ή απλα οι πιο πολλοί εχουν φαει και απο μια;
Διοτι εχω ακουσει και περιπτωσεις ανθρώπων που δεν εχουν πεσει ποτε, και αν επεσαν εγινε μετα απο 20 χρονια απο κατι λαδια. Δεν θελω να πηγαινω σαν σιφουνας, απλα μου αρεσει η ιδεα της μηχανης, αναγνωρίζοντας τους κινδυνους που εγκυμονει.
Ευχαριστω εκ των προτερων