Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: 50cc.....

50cc.....

Γεια σας φιλοι, είμαι 17 χρονων και 8ελω να παρω κανα μεταχειρισμενο μηχανακι...για πειτε μου την γνωμη σας για αυτο εδώ

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αυτο που μου αρεσει φιλε μου σε εσενα ειναι οτι παση θυσια πρεπει να αγορασεις μηχανακι πανω απο 50cc!
    Ωραιο μηχανακι στην φωτογραφια, αλλα μαλλον σε επηρεασε περισσοτερο το "φτιαξιμο" στα 80cc!
    Το συγκεκριμενο μηχανακι δεν το γνωριζω γι'αυτο και αφηνω την απαντηση στους γνωριζοντες!
    Καλη αγορα παντως οτι και αν διαλεξεις, και παντα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα κρανος.

Δεν καιγομαι να αγοράσω πάνω απο 50cc απλα τωρα αυτο ετυχε που ειναι και φτηνο να ειναι φτιαγμενο....ουτως η αλλιως μεταχειρισμενα 50cc ολα φτιαγμενα ειναι...τα περνουν οι πιτσιρικαδες σαν και εμενα και τα λιωνουν...

αα επισης θελω να ρωτησω...αν ξερει κανεις , λεει οτι εχει χαλασμενη μανιβελα και δεν εχει επαναφορα , ξερει κανεις ποσο παει το μαλλι για την επισκευη του???

Επειδη απο τα λεγομενα της φωτογραφιας δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα, βρες εναν μηχανικο (απο τα φιλαρακια σου) να τσεκαρει την μηχανη για οτιδηποτε μπορει να εχει στην πλατη της, σιγουρα ο μηχανικος θα σου δωσει μια πιο σωστη εικονα για την μηχανη (που βρισκω ιδιαιτερα ομορφη για τα κυβικα της).

Νέο μέλος
    50 cc και 21 αλογα(λεει η αγγελια)??

Λεει οτι ειναι φτιαγμενο τωρα ποσο φτιαγμενο????μπορει κα να μας δουλευει...εγω ξερω αυτο το μηχανακι απο μονο του βγαζει γυρω στα 10

μπορει και να μην ξερει καν ποσα αλογα βγαζει και να το βαζει ετσι...

Μανιβελάτο μέλος
    Λοιπόν, σωστή επιλογή μία μοτοσυκλέτα έστω και 50κ.εκ αν θέλεις αργότερα να συνεχίσεις, και όχι απλά ένα μεταφορικό μέσο για το άστυν

Και εγώ πέρισυ στα 22 μου με κάτι τέτοιο ξεκίνησα και δεν το μετάνιωσα στιγμή.. Είναι πολύ πολύ εύκολα στην οδήγηση, καίνε ελάχιστα, για service ούτε λόγος αν το σέβεσαι, ένα μπουζάκι και καλό λαδάκι.. είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει στα 50κ.εκ.. αυτά γενικά..

Ειδικά τώρα, η πλειοψηφία τους φοράει τον ίδιο κινητήρα, minareli AM6, πολύ καλό μοτεράκι και αποδίδει direstricted 8 αλογάκια πάνω κάτω.. καθώς και τα ίδια περιφερειακά, συνήθως paioli αναρτήσεις και φρένα δεν θυμάμαι.. εν ολίγοις ότι μάρκα και να βρεις (derbi, peugeot, aprilia, motorhispania, beta κ.α) το ίδιο και το αυτό..

Βρες μερικά, τα πηγαίνεις στο μηχανικό εμπιστοσύνης σου γιατί συνήθως έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από καυλωμένα 15 χρονα και βρίσκεις ένα.. λιγότερο σκισμένο.. προτίμησε ένα stock και ας βγάζει και 20 χλμ λιγότερα γιατί σε όσα φοράνε κιτ το χρονοπρόγραμμα συντήρησης της εταιρίας πάει περίπατο και ποτέ δεν το φροντίζουν..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Νέο μέλος
    πιο πιθανο βρισκω το δευτερο αλλα οπως και να χει το ποσα αλογα βγαζει δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο για το αν θα το αγορασεις..απλα το ανεφερα γτ μου φανηκε λιγο εξωπραγματικο.. απο κει και περα αν μπορεσεις οδηγησε το να δεις αν σ αρεσει και καλες αγορες

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από omitsos
    πιο πιθανο βρισκω το δευτερο αλλα οπως και να χει το ποσα αλογα βγαζει δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο για το αν θα το αγορασεις..απλα το ανεφερα γτ μου φανηκε λιγο εξωπραγματικο.. απο κει και περα αν μπορεσεις οδηγησε το να δεις αν σ αρεσει και καλες αγορες
    21 άλογα είναι όντως πολλά.. έχω δει 50ράκια με σχεδόν 20 άλογα όμως σε mini gp.. gp 50 κτλπ.. και η συντήρηση τους υποθέτω είναι αρκετά απαιτητική.. λογικά θα βγάζει 13-14 και αυτά στο θεό..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

pantos gia tin timi tou ti lete simferei?

Αν ειναι σε καλη κατασταση (μηχανικα κυριως) ειναι καλη η τιμη. Τον τελευταιο λογο ομως για την αξια της μηχανης την εχει ο μηχανικος που θα την τσεκαρει.

50cc

file ego exo to beta rr 50 smt kalo mixanaki alla den briskeis eykola antallaktika
    sa

Μανιβελάτο μέλος

Re: 50cc

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosmotor
    file ego exo to beta rr 50 smt kalo mixanaki alla den briskeis eykola antallaktika
    εννοείς gilera smt 50 ή beta rr 50 εντύπωση μου κάνει γιατί το μοτέρ είναι το μιναρέλι ΑΜ6 και το φοράνε όλα.. derbi peugeot beta gilera κτλπ.. όταν δεν βρίσκεις κάτι πέρνα μια βόλτα και από τις άλλες αντιπροσωπείες..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kymco B&w 50cc Ftiagmeno....& Problem
    από alexander_g16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2004, 03:12
  2. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04
  3. Beltiwsh Toy Kymco B&w 50cc
    από alexander_g16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks