Καλησπερα παιδια.Γραφτηκα πριν λιγες μερες σε αυτο το φορουμ,και ρωτησα την γνωμη σας για την αγορα fazer 600 s2,και κατοπιν για τι συναγερμο να βαλω.Μου απαντησαν πολλα παιδια και τους ευχαριστω.Λυπαμαι αλλα τελικα εκανα πισω και το ακυρωσα.Θα μεινω με το v-strom.Οπως εδω αλλα και σε καποιο αλλο φορουμ πολλα παιδια μου τονισαν οτι το fazer ειναι γενικα ανωτερη μηχανη,αλλα οτι ''θα χασω'' σε ανεση και εγω και ο συνοδηγος μου.Μου ειπαν μεχρι και για καποια μυρωδια στον ''πισω'',απο τα καυσαερια στα ρουχα και στα μαλλια του.Το θεμα της μη ανεσης με μουδιασε παρα πολυ.Παρολα αυτα το ειχα παραγγειλει και ο εμπορος μου ειχε πει για 10-12 μερες.Το Σαββατο που εκανα το σχολειο του 0300,γνωρισα ενα παιδι που μου ειπε οτι ειναι μελλος εδω.Μου ειπε να δω μηπως παιζει παραεισαγωγη για το fazer που παραγγειλα.Τη Δευτερα πηρα τηλ τον εμπορο(Ειναι στην μιχαλακοπουλου)και μου ειπε χωρις να κομπιασει οτι,ναι ειναι παραεισαγωγης.Του ειπα να το σταματησει.Μιλησαμε κανα 2-3 φορες στο τηλ και αυτος μου ελεγε κατι για μοτοδυναμικη,Οτι δεν υπαρχει τωρα,τελος παντων δεν καταλαβα.Απλα νομιζω οτι προσπαθησε μηπως τελικα με ψησει και του πω,προχωρα το.Παιδια μιλαμε για οφελος μου 400 Ευρω.8400 μου το εδινε.Η ''μαμα'' 8810.Ε,οχι 400 Ευρω ωφελος σε αντισταθμισμα την εγγυηση.Ξερετε,να παθω ζημια και να μου λενε μα,μου..Υποκειμενικο αλλα εγω δεν μπορω να εχω αυτη την ανασφαλεια.Αυτο το γεγονος τελικα ηταν που μου με εκανε να κανω πισω +το θεμα της οχι τοσο ανεσης του fazer.Λυπαμαι που σας απογοητευσα(ενταξει ψιλοαστειευομαι)και ευχαριστω και παλι τα παιδια που μοιραστηκαν μαζι μου τον προβληματισμο μου.Γεια χαρα και παλι.