Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: ''Τελικα εκανα πισω''

''Τελικα εκανα πισω''

Καλησπερα παιδια.Γραφτηκα πριν λιγες μερες σε αυτο το φορουμ,και ρωτησα την γνωμη σας για την αγορα fazer 600 s2,και κατοπιν για τι συναγερμο να βαλω.Μου απαντησαν πολλα παιδια και τους ευχαριστω.Λυπαμαι αλλα τελικα εκανα πισω και το ακυρωσα.Θα μεινω με το v-strom.Οπως εδω αλλα και σε καποιο αλλο φορουμ πολλα παιδια μου τονισαν οτι το fazer ειναι γενικα ανωτερη μηχανη,αλλα οτι ''θα χασω'' σε ανεση και εγω και ο συνοδηγος μου.Μου ειπαν μεχρι και για καποια μυρωδια στον ''πισω'',απο τα καυσαερια στα ρουχα και στα μαλλια του.Το θεμα της μη ανεσης με μουδιασε παρα πολυ.Παρολα αυτα το ειχα παραγγειλει και ο εμπορος μου ειχε πει για 10-12 μερες.Το Σαββατο που εκανα το σχολειο του 0300,γνωρισα ενα παιδι που μου ειπε οτι ειναι μελλος εδω.Μου ειπε να δω μηπως παιζει παραεισαγωγη για το fazer που παραγγειλα.Τη Δευτερα πηρα τηλ τον εμπορο(Ειναι στην μιχαλακοπουλου)και μου ειπε χωρις να κομπιασει οτι,ναι ειναι παραεισαγωγης.Του ειπα να το σταματησει.Μιλησαμε κανα 2-3 φορες στο τηλ και αυτος μου ελεγε κατι για μοτοδυναμικη,Οτι δεν υπαρχει τωρα,τελος παντων δεν καταλαβα.Απλα νομιζω οτι προσπαθησε μηπως τελικα με ψησει και του πω,προχωρα το.Παιδια μιλαμε για οφελος μου 400 Ευρω.8400 μου το εδινε.Η ''μαμα'' 8810.Ε,οχι 400 Ευρω ωφελος σε αντισταθμισμα την εγγυηση.Ξερετε,να παθω ζημια και να μου λενε μα,μου..Υποκειμενικο αλλα εγω δεν μπορω να εχω αυτη την ανασφαλεια.Αυτο το γεγονος τελικα ηταν που μου με εκανε να κανω πισω +το θεμα της οχι τοσο ανεσης του fazer.Λυπαμαι που σας απογοητευσα(ενταξει ψιλοαστειευομαι)και ευχαριστω και παλι τα παιδια που μοιραστηκαν μαζι μου τον προβληματισμο μου.Γεια χαρα και παλι.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αδερφέ και πολύ καλά έκανες...τα πράγματα είναι σφιχτά αλλά και απλά:ταξιδεύεις διπλός; το στρώμ είναι μονόδρομος... για τα λεφτά του είναι καλό και με κάποιους συμβιβασμούς είναι ένα καθημερινό εργαλείο...αν θες ένα μοτόρι για σένα πιο ειδικό,αλλάζει το πράγμα...όλα είναι συνδυασμός αναγκών και προτεραιοτήτων...καλούς δρόμους!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    πάντως για να το ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά, είτε παραεισαγωγής το μηχανάκι, είτε επίσημης αντιπροσωπίας, η εγγύησή σου ισχύει κανονικά χωρίς περιορισμούς.

ότι και αν αποφασίσεις
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Φιλε nassosxlvbros ωραια το εθεσες το θεμα.Βεβαια για να σε εκπληξω συνηθως ταξιδευω μονός.Απλα ολα αυτα τα περι μη ανεσης του fazer ''με φοβισαν''.dimokrite μπορει οπως λες να υπαρχει κανονικα εγγυηση και για τα παραεισαγωγης αλλα εχουμε ακουσει τοσα...Και στη τελικη νομιζω πως επρεπε να το εχει κανα χιλιαρικο λιγοτερο απο τη ''μαμα''.Τελος παντων,θα δω.Ισως ''ξαναζεσταθω''.Γεια χαρα.

ξεκινησα με ενα honda cbf 250!!ημουνα απολυτα ικανοποιημενος σε ολα σχετικα με την μηχανη οταν λεμε σε ολα σε ολα!!!ελα ομως που οταν ψιλοεμαθα ηθελα κατι μεγαλυτερο!!!
    ε μετα απο αναζητηση κατεληξα με διαφορα στο fazer04 μοντελο!!εψαξα ρωτησα γνωμες μειονεκτηματα ζημιες κτλπ.τελικα το πηρα!!!και ειμαι ευτυχης!!!κανωντας συγκριση θα ελεγα ναι αλλα το αλλο ηταν πιο ελαφρυ καλυτερη σελα(κιομως!!!)οικονομικοτερο στην συντηρηση και σε ολα οταν εκανα ταξιδακι πιαστηκα με το fazer μετα απο κανα 2ωρο στο cbf πιανομουν στις 3 ωρεςκτλπ......ναι αλλα!!!!καθε πρωι που σηκωνομαι και κοιταω το fazeraki πιανω τον εαυτο μου με ενα τρελο χαμογελο και οταν το 200αριζω μεσα μου πεταω και γω.
    γιαυτο φιλε μου αν ειναι οικονομικο το θεμα πρεπει να παω πασο και γω και συ
    αλλα για τα αλλα μην καθεσαι και σκας αλλο το strom αλλο το fazer αλλο το hornet και παει λεγωντας
    αν σε καλυπτει αυτο που εχεις κρατησε το αν θες κατι αλλο παρτο να ξερεις ομως οτι η καθε μηχανη σαν μοντελο εχει διαφορετικα χαρακτιριστικα αλλιως θα υπηρχε 1 μοντελο για ολα και ευτυχως δεν ειναι ετσι.δεν γινεται να εχουμε τελικη hayabusa με street οδηγηση και on-off ανετο στησιμο μηχανης ακομα και αν τα ειχαμε παλι αλλα θα ψαχναμε

Καλησπερα Πασχαλη.Ευχαριστω που σπαταλησες λιγο χρονο για μενα.Οσο για το αν ειναι οικονομικο το θεμα,σου απαντω πως οχι.Θα εβαζα 6 επι 500 Ευρω και θα τα ''εβγαζα'' ανετα.Δεν μπορω να πω οτι το fazer το ειχα βαλει στο ματι καποιο καιρο,π.χ 3,4 μηνες.Ξερεις,να ρωτω γνωμες σε φορουμ,να παιρνω περιοδικα,να ρωτω παιδια στο δρομο κ.τ.λ. Οσο επιπολαιο και να σου φανει οταν φετος ανοιξε λιγο ο καιρος και πηγα 2,3 βολτες και εβλεπα οτι ηθελα πιο πολυ τελικη αλλα ακομα και αυτα τα 170 που τα εχω,τα ηθελα πιο ανετα,οχι με ζορι.Θα μου πεις τοσο μπορει το strom τοσο παει.Και ενιωσα να ψιλοθελω κατι αλλο.Εντελως ξαφνικα.Τωρα αυτο το ξαφνικο+το οτι το fazer που ειχα κλεισει ηταν παραεισαγωγης+καποιες γνωμες οτι η θεση του οδηγου ειναι λιγο ''δυσχρηστη+οτι αυτη η αγορα θα πηγαινε ''πισω'' καποιο προσωπικο βημα που θελω να κανω,με εκαναν να κανω πισω.Δεν το εχω βγαλει εντελως απο το μυαλο μου αλλα καθε μερα που περνα μαλλον με απομακρυνει.Αυτα.Γεια χαρα.

να σαι εσυ καλα φιλε μου και γω αυτο ακριβως αυτο σου ειπα και οπως καταλαβες δεν μιλουσα για το fazer αλλα για ολες τις μηχανες γενικα.με απλα λογια το να κανουμε μια αλλαγη και να φυγουμε απο κατι που εχουμε αγαπησει και εχουμε μεινει ευχαριστημενοι σημαινει οτι το καραγουσταρουμε και θελουμε κατι διαφορετικο .και ναι σαν μηχανες και τα 2 μοντελα βγηκαν καταπληκτηκα το καθενα στο χωρο του.μην κολας λοιπον σε λεπτομερειες τυπου δεν ειναι ανετο βγαζει βρωμα η εξατμηση κτλπ παρτο αναποδα αν ειχες fazer δεν θα ειχες τους ιδιους ενδοιασμους για το strom?αλλου τυπου βεβαια δηλ δεν ειναι τοσο γρηγορο δεν εχει νευρο η οδηγηση δεν ειναι πιο σπορ κτλπ?ενα παραδειγμα και σορρυ για το πριξιμο
    οταν ειχα το cbf ονειρευομουν το fazer η καποια αλλη μηχανη πριν κατασταλλαξω σαυτο.απο τοτε που πηρα το fazer σταματησα να ονειρεομαι μηχανες η πιο σωστα ονειρευομαι την καλη μου!!!αυτο απο μονο του για μενα ειναι το πιο σωστο κριτηριο

Καταρχην με λενε Πετρο.Μου αρεσει που δεν φτανει που μου λες την γνωμη σου Πασχαλη μου λες και σορρυ,οτι με πρηζεις.Ελπιζω να το λες για πλακα.Επισης δεν ξερω αν το εγραψα καπου αλλου αλλα δεν μπορω να βρω test ride.Πασχαλη δεν ξερω αν θα πω κοτσανα,αλλα θα ηθελα αν βρω να το εχω για καμμια ωρα.Να βγω λιγο εθνικη,να το ανοιξω,να το δω λιγο πως μπαινει στις στροφες.Που ξερεις μπορει να κα....σω και να ξαναζεσταθω.Ή να συμβει το αντιθετο.Επισης το στρομ εχει βγει ενταξει και καπου με κωλυει αυτο.Δενομαι αλλιως θα ειχα καποιο ''αλοθι'' για την αλλαγη.Βεβαια και το transalp το ειχα 2 χρονια και αυτο και ειχα τα ιδια συναισθηματα αλλα τελικα το αλλαξα και δεν το μετανιωσα.Ειμαι ολο σε σκεψεις.

λοιπον πετρο αφου εχουν ετσι τα πραγματα αποψη μου ειναι να χαλαρωσεις μην σε πιανει πανικος αραξε με το σουζουκι και μην παιρνεις εν θερμο αποφασεις εξαλλου οτι χρειαζεται να ξερεις στο ειπαν ολα τα παιδια μεσα στο φορουμ.θα ερθει απο μονο του αν ερθει.αν ξαναζεσταθει το πραγμα εδω ειμαστε

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  2. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30
  3. τελικά Superfour ...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 18:29
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57
  5. πάλι μ@λ@κί@ έκανα!!!
    από DIT στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 5