Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Οδηγίες για μεταχειρισμένο (?)

Οδηγίες για μεταχειρισμένο (?)

Καλησπέρα παιδιά,λόγο του νέου τις ηλικίας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις κίνησης για αγορά μεταχειρισμένης μηχανής.Αναφέρομαι στο κομμάτι τις αγοράς και όχι του ελεγχου.Δηλαδή τι χαρτιά πρέπει να ελέγχουμε αν έχει ο προηγούμενος ιδιοκτητης και που πρέπει να πάμε για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες (μεταβίβαση κτλ)?

thx!
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    εγω παλι εχω την απορια τι κανεις με τα λεφτα κ την μεταβιβαση..
    τι κανεις πρωτα πληρωμη ή μεταβιβαση; μετρητα ή σε τραπεζα κ με αποδειξη;
    (ειτε πουλας ειτε αγοραζεις.)

Κάποιος που έχει την εμπειρία?
    Πολύτιμη βοήθεια σας παιδιά

:smilea:
    Two beeeeeeeerr!!!!

Είναι sticky λίγο πιο πάνω !

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Τώρα όσον αφορά την πληρωμή εγώ, σε ό,τι αγοραπωλησίες έχω κάνει, την έκανα μέσα στο ΚΕΠ με το που καταθέταμε όλα τα χαρτιά και ήταν όλα οκ!
    Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ytPxF...next=1&index=3

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Οδηγίες για μεταχειρισμένο (?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
    Καλησπέρα παιδιά,λόγο του νέου τις ηλικίας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις κίνησης για αγορά μεταχειρισμένης μηχανής.Αναφέρομαι στο κομμάτι τις αγοράς και όχι του ελεγχου.Δηλαδή τι χαρτιά πρέπει να ελέγχουμε αν έχει ο προηγούμενος ιδιοκτητης και που πρέπει να πάμε για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες (μεταβίβαση κτλ)?

thx!

Πρωτα απο ολα κοβεις φατσα.... πιανεις κουβεντουλα και αν μπορεις βγαζεις συμπερασμα με τι πωλητη εχεις να κανεις.....

Αφου εχεις κανει ελεγχο της μηχανης και φυσικα σε δικο σου συνεργειο του ζητας διακριτικα ταυτοτητα για να δεις απλα αν τα στοιχεια που αναγραφονται στη αδεια κυκλοφοριας ταιριαζουν με αυτα του πωλητη........

Επισης ελεγχεις αν ο αριθμος πλαισιου και κινητηρα που αναγραφεται στην αδεια ειναι τα ιδια με αυτα στη μηχανη και ζητας αποδειξη πληρωμη τελων κυκλοφοριας και φυσικα το σημα που θα πρεπει να ειναι κολλημενο στη μηχανη

Τελος θα πρεπει να ειναι ασφαλισμενη και οταν με το καλο γινει η μεταβιβαση σε εσενα θα πρεπει να διακοπη σε συννενοηση του ασφαλιστη σου και του ασφαλιστη του

Η μεταβιβαση θα γινει σε ΚΕΠ εσυ θα πρεπει να εχεις την ταυτοτητα σου αυτος τη δικη του και την αδεια κυκλοφοριας ...... το παραβολο μεταβιβασης το πληρωνει ο αγοραστης εσυ δηλαδη και η πληρωμη γινεται σε οποιαδηποτε τραπεζα.....

Ελπιζω να βοηθησα και αν ξεχασα κατι ας συμπληρωσουν οι υπολοιποι.... καλες αγορες

Thx paides!
    Two beeeeeeeerr!!!!

Re: Re: Οδηγίες για μεταχειρισμένο (?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Πρωτα απο ολα κοβεις φατσα.... πιανεις κουβεντουλα και αν μπορεις βγαζεις συμπερασμα με τι πωλητη εχεις να κανεις.....

Αφου εχεις κανει ελεγχο της μηχανης και φυσικα σε δικο σου συνεργειο του ζητας διακριτικα ταυτοτητα για να δεις απλα αν τα στοιχεια που αναγραφονται στη αδεια κυκλοφοριας ταιριαζουν με αυτα του πωλητη........

Επισης ελεγχεις αν ο αριθμος πλαισιου και κινητηρα που αναγραφεται στην αδεια ειναι τα ιδια με αυτα στη μηχανη και ζητας αποδειξη πληρωμη τελων κυκλοφοριας και φυσικα το σημα που θα πρεπει να ειναι κολλημενο στη μηχανη

Τελος θα πρεπει να ειναι ασφαλισμενη και οταν με το καλο γινει η μεταβιβαση σε εσενα θα πρεπει να διακοπη σε συννενοηση του ασφαλιστη σου και του ασφαλιστη του

Η μεταβιβαση θα γινει σε ΚΕΠ εσυ θα πρεπει να εχεις την ταυτοτητα σου αυτος τη δικη του και την αδεια κυκλοφοριας ...... το παραβολο μεταβιβασης το πληρωνει ο αγοραστης εσυ δηλαδη και η πληρωμη γινεται σε οποιαδηποτε τραπεζα.....

Ελπιζω να βοηθησα και αν ξεχασα κατι ας συμπληρωσουν οι υπολοιποι.... καλες αγορες

μετα τον ελεγχτο των αριθμων πλασιου-κινητηρα(προσεκτικα κ στα 2)...αρχιζει το παζαρεμα της τιμης κ μετα ολα τα αλλα...

Ερώτηση:

Εαν ο πωλητής έχει κάνει εξουσιοδότηση στον αγοραστή, είναι απαραίτητη η φωτοτυπία της ταυτότητας του και του ΑΦΜ, ή φτάνει του αγοραστή (αφου έχει εξουσιοδοτηθεί)?
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

οχι δεν ειναι απαρετητα τα απαρετητα τα γραφει η εξοθσιοδοτηση πανω της...

Γεια χαρά ,
    θα ήθελα να ρωτήσω ,γιατί θέλω να πουλήσω την μηχανή μου, αν η άδεια και η πινακίδα έχουν βγει σε μια πόλη Α και εγω τώρα κατοικώ σε μια άλλη πόλη Β (παντα στην Ελλάδα) πρέπει να κάνω κάποια κίνηση να πανε τα χαρτιά στην πόλη που είμαι ? η απλά παω στην αρμόδια αρχή και κανονίζουν αυτοί για την μεταφορά των απαρέτητων εγγράφων ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από horrified
    Γεια χαρά ,
    θα ήθελα να ρωτήσω ,γιατί θέλω να πουλήσω την μηχανή μου, αν η άδεια και η πινακίδα έχουν βγει σε μια πόλη Α και εγω τώρα κατοικώ σε μια άλλη πόλη Β (παντα στην Ελλάδα) πρέπει να κάνω κάποια κίνηση να πανε τα χαρτιά στην πόλη που είμαι ? η απλά παω στην αρμόδια αρχή και κανονίζουν αυτοί για την μεταφορά των απαρέτητων εγγράφων ?

αν ειναι μοτοποδηλατο δλδ δηλωμενο 50κ.εκ. τοτε πας στην πολη που το ειχες πρωτομεταβιβαση στο ονομα σου,αν ειναι μοτοσακο τοτε πας στα κεπ κ τελειωνεις μπαμ μπαμ...

Παρόμοια θέματα

1. Γενικές οδηγίες για την ενότητα Συναντήσεις-Βόλτες
    από SF στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 12:06
  2. Οδηγίες για το μπάνιο.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 03:39
  3. ΟΔΗΓΙΕς ΓΙΑ πλυσιμο Ζ...
    από BAD BOY στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 15