Για μηχανές.
Όταν φίλε πηγαίνεις πάνω στην διαχωριστική γραμμή και σε προσπερνάνε αυτοκίνητα απο δεξιά και αριστερά... σκέψου... κάποια μαλακία κάνεις.
Όταν φίλε πηγαίνεις πάνω στην διαχωριστική γραμμή και έχουν μαζευτεί πίσω σου 7 μηχανές μήπως είναι καιρός να κάνεις στην άκρη και να τους αφήσεις να περάσουν.
Όταν φίλε είναι κολλημένος πίσω σου ο μαλάκας και τον βλέπεις να ανυπόμονος για να βρεί χώρο να σε περάσει μήπως πρέπει να τον αφήσεις να σε περάσει πριν κάνει τίποτα πιο χοντρό.
Όταν φίλε είσαι με quad δεν είσαι με μηχανή! Κάτσε στην άκρη και άσε εμάς να περάσουμε.
Όταν φίλε έρθεις μπροστά μου στο φανάρι φρόντησε να φύγεις όταν αυτό ανάψει πράσινο και μην χαζεύεις.
Όταν φίλε θες να είσαι ευγενικός με τους πεζούς στο φανάρι και δεν θες να πατήσεις την διάβαση άστους να περάσουν και μετά πήγαινε λίγο πιο μπροστά και άσε δυο τρεις μηχανές να έρθουν δίπλα σου μηχανές για να ξεμπλοκαριστούμε μέσα απο τα αυτοκίνητα.
Όταν φίλε θες να παρκάρεις δίπλα μου φρόντησε όταν σηκώσω εγώ την μηχανή μου απο το σταν να μην ακουμπάει την δικιά σου.
Για αυτοκίνητα.
Όταν φίλε θες να προσπεράσεις σε δρόμο με μιάμιση λωρίδα επιτάχυνε όσο μπορείς μην πας με τους ρυθμούς που πηγαινες πιο πρίν.
Όταν φίλε θες να προσπεράσεις σε δρόμο με μιάμιση λωρίδα μην κολλάς απο πίσω του και μην πατάς την διπλή διαχωριστική για μια ώρα. Αν δεν μπορείς κάτσε στα αυγά σου.
Όταν φίλε σε προσπερνάνε φορτηγά και λεωφορία σε δρόμο με μιάμιση λωρίδα... κάτι πάει στραβα.
Όταν φίλε πας στην αριστερή λωρίδα δεν θα φτάσεις πιο γρήγορα αν δεν πας και πιο γρήγορα. Η αριστερή λωρίδα δεν είναι φτιαγμένη για να πηγαίνουμε με το όριο. Είναι φτιαγμένη για να προσπερνάμε.
Όταν φίλε οδηγάς σε δρόμους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας μην πάς δίπλα δίπλα με τον άλλον. Κλείνεις πιθανή διέξοδο διαφυγής στην μαλακία.
Όταν φίλε είσαι πρώτος στο φανάρι έχεις την υποχρέωση να φύγεις οσο πιο γρήγορα γίνεται. Όσο πιο πολλά αυτοκίνητα ξεφεύγουν απο όλα τα φανάρια τόσο πιο γρήγορα ξεμπλοκάρουν οι δρόμοι.
Όταν φίλε είσαι εγκλωβισμένος στην κίνηση και αυτή ανοίγει μην συνεχίζεις να πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα. Άνοιξετο και εσύ για να δώσεις χώρο στους πίσω.
Όταν φίλε αλλάζεις λωρίδα μην κάνεις μια ώρα, μην οδηγάς στις λευκές διακεκομμένες. Αυτές είναι δικές μας.
Όταν φίλε αλλάζεις λωρίδα μην την κάνεις βιαστικά χωρίς να ελένξεις... για ευνόητους λόγους.
Όταν φίλε εγώ οδηγώ πάνω στις διακεκκομένες γραμμές και εσύ με περάσεις φρόντησε να μπορείς να εκμεταλευτείς τον παραπάνω κίνδυνο που μας έβαλες και να μην κολήσεις στην κίνηση 40 μέτρα πιο κάτω. Δεν θα έχεις κερδίσεί καθόλου χρόνο αλλα θα μας έχεις βάλει σε περισότερο κίνδυνο.
Όταν φίλε θες να αλλάξεις λωρίδα βγάλε φλας. Ακόμα και όταν έχεις αρχίσει να αλλάζεις. Τα φλας τραβάνε την προσοχή και όποιος δεν σε έχει προσέξει τώρα θα σε προσέξει καλύτερα.
Όταν φίλε οδηγάς στην εθνική δεν χρειάζεται να πατας φρένο για να μειώσεις λίγο την ταχύτητα σου... απλά άφησε λίγο το γκάζι.
Όταν φίλε ανεβαίνεις μεγάλες ανηφόρες μην πηγαίνεις με 10. Μην αγχώνεσαι αν συμβεί κάτι και αφήσεις το γκάζι θα σταματήσεις αμέσως.