Γεια σας!
Έχω γραφτεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά λόγω σπουδών και πολλών άλλων λόγων το μόνο που έχω καταφέρει είναι να σας παρακολουθώ. Το forum σας είναι εξαιρετικό και το κλίμα που επικρατεί πολύ ενθαρρυντικό!
Γράφω αυτό επιθυμώντας να δηλώσω πως εδώ και κάμποσες μέρες έχω αρχίσει μαθήματα μοτοσυκλέττας για να μπω κι εγώ με τους δύο τροχούς στη μεγάλη αυτή παρέα!
Στην οικογένεια έχουμε μια Hornet 600 '03 και μια CM200T που είναι πιο μεγάλη ηλικιακά από εμένα! Ο δάσκαλος με έχει βάλει σε μια Kawasaki ER-5 η οποία μου φαίνεται βουνό (δύο μαθήματα τώρα προσπαθώ να τη σηκώσω στο κεντρικό σταντ και δεν τα καταφέρνω με τίποτα!), ενώ η Hornet μας είναι εύκολη σαν ποδήλατο! Η διαδικασία εξέτασης βέβαια και αυτά που ζητούν οι εξεταστές μου φαίνονται απίστευτα ηλίθια... Δε σας λέω πώς με έμαθε να σβήνω τη μηχανή, γιατί θα πάθετε τίποτα!
Τέλος πάντων, όταν κάποτε με το καλό το πάρω το χαρτί, ίσως δώσουμε τη CM για τίποτα μικρότερο. Μέχρι πριν από καιρό ο πατέρας μου δεν ήθελε να σκέφτεται ότι θα καβαλήσω τη σφήκα, αλλά όταν με είδε πάνω της πρώτη φορά (καθόταν στην άκρη και άναβε το ένα τσιγάρο με την κάφτρα του προηγούμενο) είπε "Εντάξει, δεν έπεσες τελικά!".Δεν ξέρω, αυτό το κεφάλαιο είναι ακόμη στην αρχή, έχω καιρό, μικρός είμαι ακόμα (21)!
Καλό σαββατόβραδο σας εύχομαι και πάλι συγχαρητήρια για το forum!