Καλησπέρα παιδιά , ονομάζομαι Πάνος και είμαι νέο Μέλος του Forum,νέος οδηγός επίσης και έχω στην κατοχή μου ένα ολοκαίνουργιο Triumph Street Triple ενός μηνός περίπου.
Ήμουνα πάντα αμαξάκιας αλλά με τον καιρό και την "κατάλληλη" παρέα μπήκα στον κόσμο των μηχανών.Πριν 2 μήνες πήρα το δίπλωμα της μοτοσυκλέτας και αμέσως έγινε και η αγορά της.Τι να πω.Contrast συναισθημάτων.Από την μια φόβος και σεβασμός στην μηχανή και από την άλλη νιώθω σαν παιδάκι να πάει να παίξει με το παιχνιδάκι του (28 χρονών).Τόσο έντονα συναισθήματα πρώτη φορά.
Πριν καν έρθει η μήχανη μπήκα σε ένα κατάστημα Daynese και κυριολεκτικά τα σήκωσα όλα!Κράνος ένα Arai Chaser,καλοκαιρινό μπουφάν , δερμάτινο επίσης, μπότες , παντελόνι, ζώνη , πλάτη , προστατευτικό για λαιμό , γάντια καλοκαιρινά και δερμάτινα.Οδηγώντας σχεδόν 10 χρόνια στον δρόμο με το αμάξι τώρα με την μηχανή μου φαίνεται ότι όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή.Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα να έχεις κάτι καινούργιο στην ζωή σου και σιγά σιγά να μαθαίνεις τον κόσμο του.
Άκουσα από κάποιους επίσης ότι οι αγορές που έκανα είναι υπερβολικές για αρχή ενώ εγώ τις θεωρώ άκρως φυσιολογικές.Θέλω να νιώθω προστατευμένος όσο δεν πάει για να μπορώ να απολαμβάνω με την παρέα μου βόλτες , ταξιδάκια.
Χαιρετώ τους πάντες εδώ στο Forum , όσα διάβαζω εδώ είναι πολύ ενδιαφέροντα και μου αρέσει γιατί το επίπεδο ειναι υψηλό.Τα λέμε στους δρόμους![]()