Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 71

Θέμα: Καποιος που να μην εχει πεσει

Καποιος που να μην εχει πεσει

Παίδες το τελευταίο διάστημα που μπαίνω στο forum όλο για κάποιον που έχει πέσει διαβάζω και για κάποιον που έχει σκοτωθεί. Εννοείται οτι είμαι σύμφωνος στο να γράφονται τέτοια περιστατικά (εστω και ένας από μας να μάθει κάτι από το κακό που έτυχε σε κάποιον άλλο είναι μέγιστο κέρδος)

Το συγκεκριμένο θέμα το ανοίγω μόνο και μόνο για να διαβάσουμε και κανένα ευχάριστο περιστατικό γιατί στα αλήθεια μου έχει πιαστεί η καρδιά. ασε δηλαδη που είμαι και σχετικά νεος στο άθλημα και σκέφτομαι να πάρω μεγαλύτερο μηχανάκι και μου πάει 5 πέντε

υπάρχει λοιπόν κάποιος που να μην έχει πέσει και χτυπήσει όσα χρόνια οδηγεί ?
    πεντε μερες τρως αγγουρι, και το σαββατο εισαι μουρη

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero

Μη ματιάσουμε και κανέναν..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	garlic.jpg 
Προβολές:	2091 
Μέγεθος:	53,5 KB 
ID:	157856
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    O πιο αναίμακτος που ξέρω είναι ένας φίλος μου:έπεσε μια φορά μικρός με vespa.Μετά fazer και tuono αλώβητος(φτου-φτου).
    Κάποιον που να μην έχει πέσει ΠΟΤΕ προσωπικά δε γνωρίζω.

ΥΓ:Ή θα πέσεις ή θα σε ρίξουν

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    :o :o
    αδερφε οι μοτοσυκλετιστες χωριζονται
    σε δυο κατηγοριες
    1)αυτοι που εχουν πεσει
    2)αυτοι που θα πεσουν
    ακουγεται καπως αλλα ειναι η
    αληθεια

εγω εχω μια μικρη σουπα με το παπι
    και το εχω παρει αποφαση οτι
    καποια στιγμη θα ερθει και με το
    v strom!

το μονο που μπορεις να κανεις
    ειναι να εχεις τα ματια σου 14
    καλη τυχη
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αδερφέ έχει χιλιοειπωθεί:μηχανή καβαλάμε...το μόνο σίγουρο είναι ότι ή θα πέσουμε ή θα πεθάνουμε ...θες απο μόνοι μας θες από κάποιον άλλον...όσοι το νιώσουν αυτό μπορεί και να προσέχουν περισσότερο....δεχτείτε το βαθειά και καθημερινά μέσα σας και παμ παρακάτ'....

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εμένα πάντως το όλο thread μου φαντάζει ουτοπικό και κατά κάποιο τρόπο εγωιστικό. Επιπλέον το θέμα ενδεχομένως να το διαβάσουν και παιδιά που έπεσαν πρόσφατα. Μου φαίνεται κάπως σαχλό. Μηχανή οδηγούμε κι είμαστε τα μικρότερα ψαράκια στους δρόμους κι ελάχιστα μας προσέχουν οι άλλοι οδηγοί. Επιπλέον υπάρχει κι ο παράγοντας ''εγώ'' που δεν είμαστε αλάθητοι και που δυστυχώς κάποιες φορές που δεν είμαστε σε κατάσταση να οδηγήσουμε, εντούτοις το κάνουμε.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Εμένα πάντως το όλο thread μου φαντάζει ουτοπικό και κατά κάποιο τρόπο εγωιστικό. Επιπλέον το θέμα ενδεχομένως να το διαβάσουν και παιδιά που έπεσαν πρόσφατα. Μου φαίνεται κάπως σαχλό. Μηχανή οδηγούμε κι είμαστε τα μικρότερα ψαράκια στους δρόμους κι ελάχιστα μας προσέχουν οι άλλοι οδηγοί. Επιπλέον υπάρχει κι ο παράγοντας ''εγώ'' που δεν είμαστε αλάθητοι και που δυστυχώς κάποιες φορές που δεν είμαστε σε κατάσταση να οδηγήσουμε, εντούτοις το κάνουμε.
    +1000000

Η μοναδική μας προστασία είναι ο ίδιος μας ο εαυτός σαν οδηγός με συνεχείς ελέγχους (κατάσταση μοτό-διάθεση-συνθήκες δρόμου) και συγκεντρωμένος 1000%

Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια...πιστεύω το θέμα εκτός ότι είναι πολυσυζητημένο είναι και...αυτονόητο. Η οδήγηση μοτό δεν είναι παιχνίδι! :όσο καλός οδηγός και νάσαι χτες-σήμερα, (ή τυχερός) κανένας και καμμιά συνθήκη δε σου εξασφαλίζει ότι θα είσαι και αύριο....
    το νου μας στο δρόμο (και γύρω και πίσω κλπ )
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

βολτάδικο μέλος
    Είχα ακούσει κάποτε για έναν..... που δεν είχε πέσει ποτέ! (καθημερινή οδήγηση μηχανής) αλλά έχω χάσει τα νέα του... παίζει να τον πήραν οι εξωγήινοι για εξετάσεις... αυτά τα πράγματα δεν γίνονται! δυστυχώς....
    ...

Κάποιος που να μην έχει πέσει....

Σαν να ψάχνεις παρθένα ετών 39...

:rotflmao: :rotflmao:

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι... γι'αυτό κυκλοφορούμε με στολή μάχης στο δρόμο...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κβ7...

H πτώση είναι αναπόσπαστο μέρος του αναβάτη και της μηχανής. Απλά κάποιοι την βιώνουν ανώδυνα και άλλοι πολύ επώδυνα ή και με πολύ τελικό και απόλυτο τρόπο.

Δυστυχώς η μηχανή είναι ενα όχημα που στηρίζεται στην απόλυτη κόψη ισορροπίας των φυσικών δυνάμεων και την επιρροή τους απο εξωτερικούς παράγοντες. Ενα χιλιοστό πιο πέρα ή κάτι να αλλάξει, οι πιθανότητες να έρθει η πτώση αυξάνονται δραματικά.

Απο την δική μας πλευρά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δρούμε 100% προληπτικά. Εξοπλισμός στο full, αμυντικότηατη οδήγηση και συνεχής επαγρύπνηση.. ειδικά όταν κινούμαστε μέσα στα στενά της πόλης , όπου μοιάζουμε όλοι μας σαν ποντικοί σε λαβύρινθο με στενούς διαδρόμους και πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο.

Στο ιστορικό μου μέχρι στιγμής έχω σχεδόν τα πάντα... μέχρι και τρακάρισμα με Ι.Χ. με κυρία που αποφάσισε να διασχίσει 3 λωρίδες μονομιάς για να πάει εκεί που ήθελε. Παρόλα αυτά , η χαμηλή ταχύτητα και η εγρήγορση που λέγαμε... με έσωσε και ευτυχώς έπεσα με μηδενικά χιλιόμετρα και ελαχιστότατες απώλειες.

Οπότε οι πτώσεις είναι γενικά μέρος του αναβάτη (σε όποια χώρα και αν είσαι) ... εκείνο όμως που θα σε κάνει να τις θυμάσαι και να γελάς και ταυτόχρονα να μαζεύεις εμπειρίες είναι το να πηγαίνεις με το 40%-60% απο οτι πραγματικά μπορείς και πάντα να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο.

Στην τελική αν θες αυτό είναι και η ομορφιά του να οδηγείς μηχανή. Το οτι κινείσαι στο απόλυτο όριο της ισορροπίας και απολαμβάνεις το αίσθημα της ελευθερίας (που πάντα εμπεριέχει στοιχεία κινδύνου) αντί να είσαι μέσα σε κινούμενο κλωβό απομονωμένος και πηγμένος στην καθημερινότητα του "κλωβού" όπως το αποκαλώ.

Σπίτι-αυτοκίνητο-γραφείο-αυτοκίνητο-σπίτι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    + πολλα σε οσα ειπαν ΟΛΟΙ!

δινω περισσοτερη εμφαση και το ξαναγραφω οτι:
    "αν δεχτεις οτι απο την μια στιγμη στην αλλη μπορει να εισαι ανασκελα στην ασφαλτο με σπασμενα ολα ή αναπηρος απο την μεση και κατω ή ακομα και βλεποντας το σωμα σου να μενει εκει και εσυ να ανεβαινεις στα ουρανια με μια αερινη πνοη, θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα"

βολτάδικο μέλος
    ανατριχιαστικά πράγματα...

η ουσία είναι να προσέχουμε όλοι μας... πηγαίνοντας όχι απαραίτητα αργά, αλλά με πολύ φυσιολογικές ταχύτητες, και προσπαθώντας να προβλέψουμε ακόμα και το πιο κουλό σκηνικό που μπορεί να συμβεί μπροστά μας, οι πιθανότητες μειώνονται προς το καλό μας.
    ...

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!
    ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΗ 20+ χρόνια,

και δεν έχω πέσει ποτέ από το σταντ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Made in Greece...

ευχαριστώ για τις υποδείξεις και τις συμβουλές που δώσατε κάπως έτσι τα σκέφτομαι και γω τα πράγματα. Στην πραγματικότητα αυτό thread το άνοιξα γιατί ένιωσα την ανάγκη να ακούσω και να μοιραστούμε ΚΑΙ τέτοιες εμπειρίες. Με κανένα τρόπο δεν υπήρξε πρόθεση να αισθανθεί κάποιος που είχε ατυχήμα άσχημα ουτέ να ήθελα να πω κατι παραπάνω. Από την στιγμή που κινούμαστε σε 2 τροχούς κινδυνεύουμε άσχετως τον τύπο του δίκυκλου, και είναι και ένα ρίσκο που όλοι παίρνουμε εις γνώση μας. Η αναγκαιότητα του εξοπλίσμου είναι εκ των ων ουκ άνευ. Καταλαβαίνω και συνυπογράφω επίσης αυτό που οι περισσότεροι βροντοφωνάζουμε για αμυντική και συνετή οδήγηση είτε μέσα απο προσωπικές μας εμπειρίες είτε με άλλο τρόπο. Απλά η εξίσωση μηχανή = ατύχημα (έτσι σκέτη, χωρίς άλλους συντελεστές) με κάνει να μαγκώνομαι.
    πεντε μερες τρως αγγουρι, και το σαββατο εισαι μουρη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από κβ7
    Απλά η εξίσωση μηχανή = ατύχημα (έτσι σκέτη, χωρίς άλλους συντελεστές) με κάνει να μαγκώνομαι.
    Δες εδώ

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. LSL clipons/κάποιος που να ξέρει γερμανικά;
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2009, 15:55
  2. Αγορά και κρίση... πως να μην έχει;
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2008, 11:48
  3. Σεξ μετά μανίας... (ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί)
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF