Τι λε ρε άρρωστε :hypnotize![]()
Άμα πέσεις από εκεί απάνω ξέρεις τι θα πάθεις???:rotflmao:
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Τα παραπανω ειναι αποτελεσμα ενος διαγωνισμου σχεδιασμου υποτιθεμενων προιοντων ducati!
Ειχαν και αλλα αξιολογα,οπως τηλεφωνα cd players κτλ.
Μ'αρεσουν κατι τετοια![]()
Ετσι..... ετσι.......... Ducati rulessss....
![]()
![]()
![]()
να σε δω να έχεις κοπέλα πάνω στο τέρας με τέτοιο πατούμενο....................και δε θέλω τίποτε άλλο!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Από αύριο ΟΛΕΣ με τέτοιο πατούμενο. Όχι όχι δεν έχει σουξουμουξου. Α, και όταν βγάλει η Honda τα δικά της, θα σας ενημερώσω να τα αλλάξετε. Άντεεεεεεεε έχει σε όλα τα νούμερααααααααααααα
:rotflmao:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
πςςςςς ντζαϊνάτο λέμε!
μαμώ
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
......... Α, και όταν βγάλει η Honda τα δικά της, θα σας ενημερώσω να τα αλλάξετε..........[/b]![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
:wacko:
![]()
[/B][/QUOTE]
δεν λεει, αν βγαλει η Honda θα ειναι αλουμινενια χυτοπρεσσαριστα και δεν θα ειναι τοσο ακαμπτα ετσι οταν πεφτουν σε σχαρα θα φρακαρουν.......
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Se ligo 8a vgalei kai rombes .... gia na phgainoun asorti .....![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ELPIZO OI SOLES NA EINAI ANTIOLISTHITIKES....GIA NA MHN GLISTRANE OTAN SPROXNOYN TA DUCATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
alatis!OI GRIGOROI........
άμα βγεις με χρυσό ihlins για τακούνι λες να πατάει καλύτερα;
μια ομορφάδα![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
με γελουν τα ματια ματια μου ή αυτα ειναι απο σωληνωτο πλαισιο αλουμινενιων δοκων????:hypnotize![]()
![]()
![]()
Εγώ έχω την αποροία, το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει μόνο σε κόκκινο;Δίνουν ένα ζεύγαρι με κάθε αγορά μηχανής;
![]()
![]()
Ρωτάω γιατί εγώ θέλω να πάρω την 749Dark και το κόκκινο ως χρώμα δεν μου πάει, μήπως βγαίνουν και σε μαύρο; Να ξέρω αν είναι να προλάβω να πάρω και ασορτί τσάντα!! :rotflmao: :rotflmao: