Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 225

Θέμα: Η1Ν1

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Μου έχουν σπάσει τα @@ με την τρομοκαμπάνια του Η1Ν1

Γρίππης συνέχεια...

Τελικά αυτή η εμμονή των ΜΜΕ ντε και καλά να εμβολιαστούν οι πάντες, έχει αρχίζει και μου σπάει τα νεύρα. Πόσο μάλλον όταν μέχρι πρόσφατα έπρεπε να υπογράψεις και δήλωση αποδοχής εμβολιασμού (δλδ αποδοχή κινδύνων !!!! ). Το καταργήσαν βέβαια πλέον αυτό , αλλά γεγονός παραμένει οτι το νέο εμβόλιο δεν έχει την πλήρη αποδοχή των επιστημόνων ώς ασφαλές.

Όταν σε όλο τον κόσμο η απλή γρίππη σκοτώνει πολλές δεκάδες χιλιάδες άτομα και αρκετές εκατοντάδες ακόμα και εδώ , με επιβάρρυνση ίσως κάποιου ιατρικού ιστορικού των ατόμων , το ίδιο ακριβώς κάνει και ο Η1Ν1 αλλά το έχουν ανάγει σε επίπεδο ευλογιάς πλέον με αυτό το θέμα.

Ελεος ... εδώ ακόμα και γιατροί και προσωπικό νοσοκομείου δεν δέχονται να το κάνουν. Παιδίατροι θεωρούν πως οι πιθανότητες να αρρωστήσει κάποιος βαριά είναι 1 στις 20.000 (δλδ σε ενα βάζο με 20.000 καραμέλες πιάνω μια χαλασμένη) , και λένε να μην εμβολιαστούν προς το παρόν τα μικρά, μιας και θεωρούν οτι το εμβόλιο μπορεί να έχει και μακροχρόνιες παρενέργειες πέρα απο τις βραχυπρόθεσμες και μάλιστα πιο επικίνδυνες, εδώ τα ΜΜΕ επιμένουν.

Ε τελικά κάνει ίσως ΜΠΑΜ οτι κάποια συμφέροντα συγκεκριμένων εταιρίων βλέπουν πως τα κέρδη τους κάνουν βουτιές καθώς αν δεν φύγει η πρώτη παρτίδα εμβολίων , δεύτερη δεν θα γίνει... και μάλιστα αν περάσει αλώβητος ο πληθυσμός των χειμώνα χωρίς το εμβόλιο τότε θα είναι ακόμα χειρότερα, έχουν ΙΣΩΣ προωθήσει μια καμπάνια μέσω Ιατρών κτλ οτι θα γίνει χαμός , πανδημία, ευλογιά , χολέρα κοκ...

Προτιμώ λοιπόν να πάρω τα ρίσκα μου προς το παρόν και να αντιμετωπίσω με φυσικό τρόπο και ήδη υπάρχουσες αγωγές τον Η1Ν1 παρά να βάλω ντε και καλά ενα εμβόλιο που μπορεί στην τελική να μου κάνει και χειρότερη ζημιά στο μέλλον... και χέσε με εμένα .. τα έχω φάει τα ψωμιά μου. Αλλά στο παιδί μου;

Αν τελικά δείξουν οτι το εμβόλιο όντως μπορεί να προλάβει καταστάσεις με ανύπαρκτες ή ελάχιστες μικρο-παρενέργειες, τότε θα το κάνω... αλλά προς το παρόν ...δεν με πείθουν με τίποτα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αν δεν εχεις την γριππη ΔΕΝ πρεπει να το κανεις το εμβολιο

1ον) υπαρχουν σε καποιεσ περιπτωσεις παρενεργειες

2ον) καποιοι ισχυριζοντε οτι το εμβολιο που υπαρχει δεν ειναι αποτελεσματικο για τον Η1Ν1
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ρε σεις ποτε θα καταλάβετε οτι

ΠΑΝΤΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ

Αδερφέ γιατρός δεν είμαι.. άλλωστε έχει γίνει και αλλού η συζήτηση και παιδιά που κατέχουν και απο φάρμακα και ώς Ιατροί είπαν και εκείνοι οτι δεν είναι σίγουροι... είναι σίγουροι όμως οτι δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα πόσο ασφαλές είναι.

Συγνώμη λοιπόν αλλά μέχρι να αποδείξουν οτι είναι πλήρως ασφαλές για μένα και το παιδί μου, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω και να γίνω πειραματαζώο τους. Προτιμώ να πάρω τα ρίσκα μου έτσι. Και δεν έχω και άσχημες πιθανότητες όπως είπα και πιο πανω.

Αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή και όσον αφορά το παιδί οικογενειακή επιλογή.

Όμως δεν μπορώ να μην τσαντιστώ με το "και καλά κάντε το" απο τα ΜΜΕ κάθε μέρα γιατί θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας , μα τον Τουτατή.

ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΜΕ;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    λογω της ταχυτητας και ευκολιας μεταδοσης οι ομαδες υψηλου κινδυνου(οχι να νοσησουν αλλα να μην ανταπεξερθουν ευκολα στη νοσησηπχ ηλικιωμενοι ,ανοσοκατασταλμενοι,καρδιοπαθειςκλπ) φαινεται να υπαρχει λογος να εμβολιαστουν τα υπολοιπα συζητωνται και πρεπει να εχουμε πληρη επιστημονικη ενημερωση που δεν ξερω ποσο ειναι δυνατο αλλα και ...κατανοητο!....
    πρωταθλητης Ευρωπης

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Μου έχουν σπάσει τα @@ με την τρομοκαμπάνια του Η1Ν1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αλλά προς το παρόν ...δεν με πείθουν με τίποτα.

Gandalf

ΑΑΑΨΟΥ ..... !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	eaf356cf4d1e57cefb1513757040ad30cea9d2f.jpg.gif 
Προβολές:	1272 
Μέγεθος:	8,2 KB 
ID:	180195
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΓΕΙΤΣΕΣ... Μαντιλάκι;...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Πάμε ξανά...

Εμβόλιο: Ουσία που λαμβάνεις ΠΡΙΝ αρρωστήσεις για προφύλαξη, πχ εμβόλιο ανεμοβλογιάς, παρωτίτιδας κτλ.

Ορός: Ουσία που λαμβάνεις ΟΤΑΝ αρρωστήσεις, πχ αντιτετανικός ορός, αντιοφικός ορός κτλ.

Αν έχεις αρρωστήσει, το εμβόλιο είναι άχρηστο και σου χορηγούν ορό.
    Αν δεν έχεις αρρωστήσει, ο ορός σου είναι άχρηστος.

Τρέχον εμβόλιο που έχουν λυσιάξει να μας το κάνουνε: μόνο στο θείο μου και στο γιό του θα έλεγα να το κάνουν που έχουμε οικογενειακές διαφορές μπας και πιάσει καμιά απ τις κατάρες που τους έχω ρίξει.

Μακριά από εσάς, τα παιδιά σας και τους γνωστούς σας! Μην ακούτε ΚΑΝΕΝΑ και επιτέλους κλείστε την τηλεόραση!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΜΕ;

Gandalf
    ετσι ετσι, αυτη ειναι τρομοκρατια..

κανεις δεν φοβαται να παει στην δουλεια του και να σκασει ενα γκαζακι(εκτος τους υπουργους)

αλλα την τρομοκρατια των ΜΜΕ την φοβουντε πολλοι..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Βρε αδερφέ Εχετλαίος... να ήταν μόνο η TV θα το λύναμε το πρόβλημα.. ήδη κλειστή είναι στις ειδήσεις.. εδώ ακόμα και σε ειδησεογραφικά Portal έχει πέσει το σύρμα "ΚΑΝΤΕ ΤΟ.. ΚΑΝΤΕ ΤΟ"... μέχρι και τον Geller θα επιστρατεύσουν σε λίγο για να μας πείσουν ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και μόνο όταν σου λέει παιδίατρος για το παιδί , έχει 1 στις 20.000 πιθανότητες να την πατήσει βαριά αν 1 στις 5000 αρρωστήσει... Ε ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ... να το κάνουν αυτοί στον κώλο τους, ειδικότερα όταν δεν έχουν αποδείξει τι μπορεί να επιφέρει ώς παρενέργεια όχι βραχυπρόθεσμα... αλλά μακροχρόνια.

Αίμε στο καλό κάθε φορά έχουμε και κάτι.

Τρελές κότες, αγελάδες, χοίρους... άρρωστα πουλιά, χοίρους... τώρα λένε οτι περνάει και σε άλλα ζώα (καναρίνια, σκύλους, γάτες... και κανένα μπαμπουίνο σαν και αυτούς).

Φέρτε τον mentalist Uri Geller λέμε... "ΚΑΝΤΕ ΤΟ.. ΚΑΝΤΕ ΤΟ".. μπας και μας πείσετε..

Gandalf

α... και ενα med link που τα λέει ψυχρά και λογικά όπου αναφέρει πως 1-2 στους 100.000 ανθρώπους (1-2 τις χιλίοις δηλαδή... απαράδεκτο) θα έχει μάλλον παρενέργειες!!!!

και παρόλο που είναι σε κλίση προς το "κοινό καλό" όπως το διαφημίζουν δεν μπορεί να αποκρύψει πως το εμβόλιο και νέο είναι.. και παρενέργειες θα έχει σε μεγάλο ποσοστό .. και ώς αντίβαρο έχει την μετάδοση του ιού και την πιθανότητα να μολυνθεί κάποιος.. που τις είπα πιο πάνω με αριθμούς όπως τις διάβασα σε ενα med περιοδικό αναφορών.

http://www.webmd.com/cold-and-flu/fe...u-vaccine-safe

Είπαμε... δεν πάτε στο διάολο ολοι μαζί;

Και μάλιστα μετά υπογεγραμμένης αποδοχής που θέλατε και απο εμάς, για να μην έχετε τον κίνδυνο να χαθείτε στον δρόμο;

Gandalf

Κανένας παιδίατρος δεν έχει 20000 περιστατικά για να μπορεί να ξέρει. Ξυπνάτε παιδιά! Τα ποσοστά αυτά τα λένε στους παιδίατρους οι εταιρείες μέσω των ιατρικών επισκεπτών. Και τα ποσοστά αυτά είναι τα minimal που επιτρέπονται να δημοσιεύουν βάση του εταιρικού τους marketing! Δεν θα εκπλαγώ αν ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όταν η Χ φαρμακευτική εταιρεία έκανε (αν έκανε) έρευνα βρήκε ότι θα νοσήσει σοβαρά ένα στα 100 ή στα 50 παιδιά! Εσείς τι λέτε, να το δημοσίευαν; Απλά δημοσιεύουν ΠΑΝΤΑ ποσοστά που αγγίζουν το στατιστικό λάθος ώστε βάση νόμου να είναι ΟΚ και να μη μπορεί ο δύστυχως γονιός που θα του τύχει κάτι να κάνει το παραμικρό!
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Πανδημία και έξαρση My ass

Μια απλή γρίπη έπαιξε πριν μια εβδομάδα, που σου ρίχνει απλά δέκατα (μία απο τις 10 που πέρασαν το τελευταίο δίμηνο) Και την κόλλησαν πάνω απο 10 γνωστοί...

Και η άλλη η πανδημία ακόμα έρχεται...

Το θέμα δεν είναι να πανικοβλήθούμε απλά, το θέμα είναι να πανικοβληθοούμε αρκετά ώστε να το κάθε κράτος να ψωνίσει 2-4-10 εκατομμύρια εμβόλια....

Τρομοκρατούν τον κόσμο τα ΜΜΕ για να αγοράσουν τα κράτη τα εμβόλια με τους τόνους!!!! Αυτοί είναι οι πελάτες, εμείς είμαστε ο μοχλός πίεσης και τα κανάλια είναι το αντίβαρο στο μοχλό....

η αληθεια παντως ειναι πως θελει σιγουρα προσοχη σε σχεση με παλιοτερα..

πχ στην ουκρανια που θα παιξει η εθνικη ακουσατε φανταζομαι οτι εχει πολλη μεγαλη εξαρξη αυτη η γριππη και πολλους νεκρους..

αρα δεν ειναι οτι δεν υφισταται καθολου αυτη η ιστορια, αλλα απο την αλλα δεν θελει ΠΑΝΙΚΟ απλα ποιο πολυ προσοχη ειδικα οι γονεις στα παιδια τους, και τα παιδια στους γερους τους..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Το ωραίο στην υποθεση, είναι ότι εδώ στην Ελλάδα-δεν ξέρω τι γίνεται έξω-ο κόσμος δεν έχει μασήσει. Όμως το κράτος έχει αγοράσει κάτι εκατομμύρια εμβόλια. Οπότε ο σκοπός των φαρμακευτικών έχει επιτευχθεί.

Βέβαια εμείς είμαστε η χώρα της παρτούζας. Όλοι μπορούν να κάνουν μια παρτούζα στην Ελλάδα. Είτε πρόκειται για πολυεθνικές, είτε για μαφιόζους, είτε για λαθρέμπορούς.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF