Χτες ανοιγω την τηλεοραση και πεφτω πανω στις ειδησεις.
Εκεινη την στιγμη εδειχνε πλανα απο τις ερευνες του αεροπλανου της Αιρ Φρανς.
Αφου ειπαν για το μαυρο κουτι,τα υποβρυχια τα πτωματα κλπ,στο τελος ο δημοσιογραφως λεει για ενα παιχνιδι της μοιρας.
Την ημερα της πτησης ηταν να ταξιδεψει και μια γυναικα η οποια τελευταια στιγμη αναβαλε το ταξιδι για την επομενη ημερα,οποτε και δεν επιβιβαζεται και την γλυτωνει απο το αεροπλανο ομως επιδη επρεπε να κανει το ταξιδι παιρνει το αυτοκινητο να παει καπου (δεν θυμαμαι που ακριβως ειπε ο παρουσιαστης) και στον δρομο παθαινει ατυχημα και πεθαινει.
Κοινως ΟΛΟΙ οι επιβατες αυτης της πτησης ακομα και η μοναδικη που δεν επιβηβαστηκε..πεθαναν.
Τοτε στο μυαλο μου ηρθαν δυο αλλα περιστατικα το προηγουμενο καλοκαιρι.
1,Καπου στην Πελοπονησο αν δεν κανω λαθος μια μελισσα τσιμπησε εναν πιτσιρικα και ο πιτσιρικας ηταν αλεργικος.
Τοτε ο πατερας του παιρνει το αυτοκινητο για να τον παει στο νοσοκομειο.
Στον δρομο για το νοσοκομειο χτυπαει με αλλο αυτοκινητο οποτε ερχεται το ΕΚΑΒ και βαζει μεσα τον πιτσιρικα και τον πατερα που ειχαν χτυπησει...το ΕΚΑΒ στον δρομο συγκρουεται με αλλο οχημα και τα τεζαρουν ΟΛΟΙ,πατερας,γυιος,οδηγος και γιατρος.
2,Σε καποιο νησι νομιζω 12νησα -δεν ειμαι σιγουρος- καποια γυναικα γενναει,παρουσιαζεται επιπλοκη και πρεπει να την στηλουν σε ενα κοντινο νησι που εχει νοσοκομειο,ερχεται σκαφος του λιμενικου για να την παει σε αλλο νησι με νοσοκομειο..στον δρομο χαλαει το σκαφος του λιμενικου και μενουν στην μεση της διαδρομης,ειδοποιουν με την σειρα τους τα κεντρικα και ερχεται ψαροκαικο να τους μαζεψει,φτανουν στο νησι την πανε γρηγορα στο νοσοκομειο και εκει βλεπουν οτι πρεπει να την στηλουν Αθηνα,οποτε και ερχεται ελικοπτερο του στρατου να την παρει...την φορτωνουν μεσα και το ελικοπτερο λιγο μετα την απογειωση ...πεφτει!!!
Και παλι ολοι ΤΕΖΑ!!
Για το 2ο περιστατικο δεν ειμαι σιγουρος για την σειρα των ατυχηματων ισως ηταν ενα ακομα ισως πρωτα επεσε το ελικοπτερο και μετα εγινε με το λιμενικο...
Ανα πασα στιγμη καποιος μπορει να τσεκαρει οτι δεν ειναι παραμυθια...εχουν γραφτει στις εφημεριδες...δεν θυμαμαι ημερομηνιες παντως σιγουρα εχουν γινει καλοκαιρι.
ΣΤο μυαλο μου ηρθε και μια ταινια που εχει να κανει με κατι αναλογο με την περιπτωση της πτησης..που οσοι δεν επιβηβαστηκαν μετα απο λιγο πεθαναν με καποιο αλλο τροπο..δεν θυμαμαι το ονομα της ταινιας ,οποιος το ξερει ας πει.
Στο τελος το ερωτημα που μου ερχεται ειναι >
Μοιαζει με καραμπολα σε γαλλικο μπιλιαρδο η αν ερθει η "ωρα" του πιλοτου εχει ερθει και των υπολοιπων η απλα εχει ερθει η ωρα ολων και απλα δεν το ξερουν?
Η παρημια..Οποιου του μελει να πνιγει ποτε του δεν πεθαινει..ισχυει?
Αν ναι,αυτο λεγεται πεπρωμενο η απλη γκαντεμια?