Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: Λεγεται πεπρωμενο η γκαντεμια?

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Λεγεται πεπρωμενο η γκαντεμια?

Χτες ανοιγω την τηλεοραση και πεφτω πανω στις ειδησεις.
    Εκεινη την στιγμη εδειχνε πλανα απο τις ερευνες του αεροπλανου της Αιρ Φρανς.
    Αφου ειπαν για το μαυρο κουτι,τα υποβρυχια τα πτωματα κλπ,στο τελος ο δημοσιογραφως λεει για ενα παιχνιδι της μοιρας.
    Την ημερα της πτησης ηταν να ταξιδεψει και μια γυναικα η οποια τελευταια στιγμη αναβαλε το ταξιδι για την επομενη ημερα,οποτε και δεν επιβιβαζεται και την γλυτωνει απο το αεροπλανο ομως επιδη επρεπε να κανει το ταξιδι παιρνει το αυτοκινητο να παει καπου (δεν θυμαμαι που ακριβως ειπε ο παρουσιαστης) και στον δρομο παθαινει ατυχημα και πεθαινει.
    Κοινως ΟΛΟΙ οι επιβατες αυτης της πτησης ακομα και η μοναδικη που δεν επιβηβαστηκε..πεθαναν.

Τοτε στο μυαλο μου ηρθαν δυο αλλα περιστατικα το προηγουμενο καλοκαιρι.
    1,Καπου στην Πελοπονησο αν δεν κανω λαθος μια μελισσα τσιμπησε εναν πιτσιρικα και ο πιτσιρικας ηταν αλεργικος.
    Τοτε ο πατερας του παιρνει το αυτοκινητο για να τον παει στο νοσοκομειο.
    Στον δρομο για το νοσοκομειο χτυπαει με αλλο αυτοκινητο οποτε ερχεται το ΕΚΑΒ και βαζει μεσα τον πιτσιρικα και τον πατερα που ειχαν χτυπησει...το ΕΚΑΒ στον δρομο συγκρουεται με αλλο οχημα και τα τεζαρουν ΟΛΟΙ,πατερας,γυιος,οδηγος και γιατρος.

2,Σε καποιο νησι νομιζω 12νησα -δεν ειμαι σιγουρος- καποια γυναικα γενναει,παρουσιαζεται επιπλοκη και πρεπει να την στηλουν σε ενα κοντινο νησι που εχει νοσοκομειο,ερχεται σκαφος του λιμενικου για να την παει σε αλλο νησι με νοσοκομειο..στον δρομο χαλαει το σκαφος του λιμενικου και μενουν στην μεση της διαδρομης,ειδοποιουν με την σειρα τους τα κεντρικα και ερχεται ψαροκαικο να τους μαζεψει,φτανουν στο νησι την πανε γρηγορα στο νοσοκομειο και εκει βλεπουν οτι πρεπει να την στηλουν Αθηνα,οποτε και ερχεται ελικοπτερο του στρατου να την παρει...την φορτωνουν μεσα και το ελικοπτερο λιγο μετα την απογειωση ...πεφτει!!!
    Και παλι ολοι ΤΕΖΑ!!

Για το 2ο περιστατικο δεν ειμαι σιγουρος για την σειρα των ατυχηματων ισως ηταν ενα ακομα ισως πρωτα επεσε το ελικοπτερο και μετα εγινε με το λιμενικο...

Ανα πασα στιγμη καποιος μπορει να τσεκαρει οτι δεν ειναι παραμυθια...εχουν γραφτει στις εφημεριδες...δεν θυμαμαι ημερομηνιες παντως σιγουρα εχουν γινει καλοκαιρι.

ΣΤο μυαλο μου ηρθε και μια ταινια που εχει να κανει με κατι αναλογο με την περιπτωση της πτησης..που οσοι δεν επιβηβαστηκαν μετα απο λιγο πεθαναν με καποιο αλλο τροπο..δεν θυμαμαι το ονομα της ταινιας ,οποιος το ξερει ας πει.

Στο τελος το ερωτημα που μου ερχεται ειναι >
    Μοιαζει με καραμπολα σε γαλλικο μπιλιαρδο η αν ερθει η "ωρα" του πιλοτου εχει ερθει και των υπολοιπων η απλα εχει ερθει η ωρα ολων και απλα δεν το ξερουν?
    Η παρημια..Οποιου του μελει να πνιγει ποτε του δεν πεθαινει..ισχυει?

Αν ναι,αυτο λεγεται πεπρωμενο η απλη γκαντεμια?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν ξεφευγεις ευκολα απο τον γερο-θανατο...:a45:

οπου και να κρυφτεις θα σε βρει και θα σε παρει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Παλιά έλεγαν άμα έχει έρθει η ώρα σου...
    δεν θα πω ακριβώς αυτό αλλά το εξής: Τους πάντες μπορεί κάποιος να κοροϊδέψεις όλους. Εκτός από το θάνατο! Και να ξέρεις... στα ραντεβού του είναι πάντα τζέντλεμαν.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

final destination

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Δεν λεμε να ξεφυγεις απο το τελος...για "παραταση" λεμε.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

παραταση μαλλον δεν παιζει...
    αν ειναι παντως να με παρει μισο (αναπηρος απο την μεση και κατω) ας με παρει καλυτερα ολοκληρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    final destination λεγετε η ταινια...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    final destination λεγετε η ταινια...
    ''Βλέπω τον θάνατο σου'', η ελληνική απόδοση.
    Μην αγχώνεσαι.
    Συμβαίνει καθημερινά σε όλους, και όπου ''θάνατος'', βάλε ότι θές

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    .
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δεν έχετε πει πολλές φορες........................

"3 δεύτερα νωρίτερα να είχα ξεκινήσει........"

"Όποιος του μέλει να πνιγεί......."

Πολλοί πεθαίνουν κάθε μέρα!!!! Το γιατί δεν έχει απάντηση! Είναι κάτι που το ορίζουν άλλοι νόμοι και άλλοι κανόνες άγνωστοι και αδιανόητοι σε μας!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Τι να πω ρε παιδιά. Εγώ δεν πιστεύω στη μοίρα.
    Αλλά υπάρχουν και κάποιες συμπτώσεις που με ανατριχιάζουν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μια μερα ολοι θα πεθανετε.Εξ αλλου το πετρωμενον φαγειν αδυνατον.Χαλαρωστε ρε παιδια.Ολοι μπορει να μας ξεχασουν εκτος απ τον πουστη το θανατο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Μια μερα ολοι θα πεθανετε.

βρε ,μπας και εισαι ο χάρος...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τους πάντες μπορεί κάποιος να κοροϊδέψεις όλους. Εκτός από το θάνατο! Και να ξέρεις... στα ραντεβού του είναι πάντα τζέντλεμαν. [/B]

μπα...

ιστοριουλες σε ελευθερη μεταφραση:

ΜΕΝΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΒΕΡΟΥ

Μένιππος: Πες μου, Κέρβερε, στο όνομα της Στύγας, γιατί είμαι συγγενής σου, αφού κι εγώ είμαι σκύλος (Κυνικός φιλόσοφος), πώς φέρθηκε ο Σωκράτη, όταν κατέβηκε εδώ σε μας; Ελπίζω, αφού είσαι θεός, να μη γαυγίζεις μόνο, αλλά να μιλάς και σαν άνθρωπος, όταν θέλεις.

Κέρβερος: Από μακριά, Μένιππε, μου φαινόταν πως ερχόταν ήρεμος κι ότι δεν φοβόταν και τόσο τον θάνατο. Αυτό μάλλον το έκανε, για να επιδειχθεί σ’ αυτούς που στέκονταν έξω από το στόμιο του Άδη, διότι μόλις έσκυψε και πέρασε μέσα από το χάσμα και είδε το μαύρο σκοτάδι, επειδή πρόσεξα ότι δίσταζε, βάλε μαζί και την δράση του κώνειου, του δάγκωσα το πόδι και τον έσυρα. τότε αυτός άρχισε να σκούζει σαν μωρό παιδί, να οδύρεται για την τύχη των παιδιών του και να κάνει ένα σωρό τέτοια πράγματα.

Μένιππος: Ώστε το ανθρωπάκι αυτό παραπλανούσε τον κόσμο όταν έλεγε ότι αψηφά τον θάνατο;

Κέρβερος: Όχι ακριβώς, αλλά επειδή κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να την γλιτώσει, παρίστανε τάχα μου τον άφοβο, για να δείξει ότι με τη θέλησή του βάδιζε προς αυτό, που όλοι θα πάθουν κάποτε, ώστε να τον θαυμάζουν όσοι τον έβλεπαν. Τα ίδια καμώματα, θα έλεγα πως κάνουν όλοι, που είναι σαν και του λόγου του. μέχρι την πόρτα του Άδη παριστάνουν τους άφοβους και τους γενναίους και μόλις μπούνε μέσα εκδηλώνουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Μένιππος: Εγώ, αλήθεια, πώς σου φάνηκα όταν ήρθα εδώ κάτω;

Κέρβερος: Μόνο εσύ, Μένιππε, φέρθηκες αντάξια και σύμφωνα με τις ιδέες σου και πριν από σένα ο Διογένης, διότι ούτε με το ζόρι μπήκατε, ούτε επειδή σας σκουντούσε κάποιος, αλλά με τη θέλησή σας και γελώντας, προτρέποντας μάλιστα όλους τους άλλους να οδύρονται.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΧΑΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΙΠΠΟΥ

Χάρων: Βρε καταραμένε, πλήρωσέ μου το ναύλο.

Μένιππος: Ξεφώνιζε όσο θέλεις, Χάρων, αν αυτό σε ευχαριστεί.

Χάρων: Πλήρωσε τον κόπο, σου λέω, που έκανα για να σε περάσω απέναντι.

Μένιππος: Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα απ’ εκείνον που δεν έχει. (το περίφημο «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»).

Χάρων: Μα είναι δυνατόν να υπάρχει κάποιος χωρίς έναν οβολό στη τσέπη του;

Μένιππος: Δε με νοιάζει αν υπάρχει άλλος, εγώ πάντως δεν έχω.

Χάρων: Μωρέ θα σε πνίξω, μα τον Πλούτωνα, αναθεματισμένε, αν δεν με πληρώσεις.

Μένιππος: Κι εγώ θα σου κοπανίσω το κεφάλι, μ’ αυτό το ξύλο που κρατάς, και θα στο κάνω κομματάκια.

Χάρων: Στο τζάμπα δηλαδή ταξίδευες τόση ώρα.

Μένιππος: Να σε πληρώσει ο Ερμής, αυτός που με παρέδωσε σε σένα.

Ερμής: Την πάτησα, μα τον Δία, αν πρόκειται να πληρώνω, κι από πάνω, για τους νεκρούς.

Χάρων: Μωρέ δεν θα σ’ αφήσω εγώ να μου την κοπανήσεις.

Μένιππος: Καλά, αφού έτσι γουστάρεις, τράβα τη βάρκα έξω και περίμενε. Αλλά πώς θα πληρωθείς αφού είμαι άφραγκος;

Χάρων: Καλά μωρέ, δε γνώριζες ότι έπρεπε να πληρώσεις το εισιτήριο;

Μένιππος: Φυσικά και το γνώριζα. αλλά αφού δεν είχα; Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω; Επειδή ήμουν μπατίρης έπρεπε να μη πεθάνω;

Χάρων: Δηλαδή θα είσαι ο μοναδικός που θα κοκορεύεσαι ότι ταξίδεψες στο τζάμπα;

Μένιππος: Ε, όχι και τζάμπα, μεγάλε. μήπως δεν άντλησα νερά ή μήπως δεν τράβηξα κουπί; χώρια που ήμουνα ο μοναδικός επιβάτης που δεν έκλαψα καθόλου.

Χάρων: Δεκάρα δε μετράν’ αυτά για τον βαρκάρη. άσ’ τα αυτά και πλήρωσε. γιατί έτσι πρέπει και δεν γίνεται διαφορετικά.

Μένιππος: Αν δεν γίνεται διαφορετικά, τότε αμέσως να με ξαναφέρεις στη ζωή.

Χάρων: Τι χαριτωμένα που τα λες, για να με ρημάξει μετά στο ξύλο ο Αιακός.

Μένιππος: Βρε δε μ’ αφήνεις στην ησυχία μου.

Χάρων: Για δείξε μου τι έχεις μέσα στο ταγάρι σου.

Μένιππος: Λούπινα, αν τα θέλεις, και φαγητά κλεμμένα από σταυροδρόμι, αυτά που λένε δείπνο της Εκάτης.

Χάρων: Μωρέ Ερμή, από πού μας κουβάλησες αυτό το παλιόσκυλο; Και τι δεν είπε το στόμα του, σ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, χωρίς ν’ αφήσει ούτε έναν επιβάτη που να μη τον δουλέψει και να τον πειράξει. Κι ενώ όλοι πλάνταζαν στο κλάμα, αυτός τραγουδούσε του καλού καιρού.

Ερμής: Εμ, δεν ήξερες, Χάρων, ποιόν άνθρωπο είχες στη βάρκα σου. Έναν εντελώς ελεύθερο, που δεν νοιάζεται για τίποτα. Αυτός λοιπόν είναι ο Μένιππος.

Χάρων: Δεν θα σε ξαναπετύχω καμμιά φορά...

Μένιππος: Αν όμως με πετύχεις, μεγάλε. Γιατί αποκλείεται να με ξανασυναντήσεις.

ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΝΕΚΡΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Σάτιρα θανάτου και Κάτω Κόσμου
    Περί πένθους, Κατάπλους ή Τύραννος, Χάρων ή Επισκοπούντες, Μένιππος ή Νεκυομαντεία, Νεκρικοί διάλογοι

Συγγραφέας: Λουκιανός ο Σαμοσατεύς

---------------------------------------------------------------------------------

2 ιστοριες που λενε πολλα ... ολοι αποδεχομαστε τα μονα 2 σιγουρα , την γεννηση και το θανατο
    νομιζουμε η προσπαθουμε να τα κατανοησουμε η να μην τα φοβομαστε

και σιγουρα...καποιος τον ξεγελασε εστω και για λιγο
    παντα υπαρχει ελπιδα εκει που φαινοντε ολα οτι πανε προς το τελος

ετσι επιβιωνουμε με την ελπιδα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ωραιος ο προβληματισμος σου απλα μια μικρη λεπτομερια, για το αεροσκαφος, καποιοι ηταν να παρουν την πτηση και για καποιον x λογο δεν την πηραν τελευταια στιγμη, και ειναι ακομα ζωντανοι(ελπιζω)
    το εδειξε και στις ειδησεις
    το αν ειναι μοιραια ολα αυτα, καποιος ειχε πει οτι εμεις καθοριζουμε την μοιρα μας...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πωσ Λεγεται...
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 23:24
  2. Γαμω Την Γκαντεμια Μου....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2004, 09:33
  3. Σκέτη Γκαντεμιά !!!!!!!!
    από FILIPPOS στο forum Off topic