Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Δερματινο παντελονι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis

Δερματινο παντελονι?

Καλησπερα

Για να μη πολυλογω, εχοντας σχεδον ολο τον εξοπλισμο, το μονο σημειο που δε καλυπτω σε περιπτωση πτωσης ειναι απο τη μεση μεχρι πανω απο τα γονατα(εχω εξωτερικες επιγωνατιδες).

Ετσι σκεφτομουν να παρω κατι σαν μποξερακι που εχει προστατευτικα, αλλα σημερα που το φορεσα δε μου φανηκε ανετο.

Περασα λοιπον απο τον Τζωρτζοπουλο και μου προτειναν ενα δερματινο παντελονι της M-tech με προσφορα στα 180 περιπου. Το φορεσα, λυγισα τα γονατα και φανηκε καλο.

Δε με στενευε και ειχε περι8ωριο στη μεση.Σκεφτομαι οτι αν και αντιβαινει στον "κανονα" οτι το δερματινο πρεπει να ναι κολλητο, στα κρυα της Ολλανδιας που 8α φαω θα εχει το χωρο για να φορεσω ισοθερμικο, μπλουζες,φουτερ.

Εμφανισιακα δε με τρελανε, πισω φαινομουνα σαν 80 χρονων. Αλλα δε με νοιαζει και πολυ

Γνωμες?

Ευχαριστω

Anybody?

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Κοιτα αν το φερμουαρ που εχει ειναι συμβατο με το δερματινο τζακετ που εχεις για να ενωνονται.
    Μετα αν σε κανει φουσκωτοκωλη και το θες, γουστα ειναι αυτα ...

Φιλε, το παντελονι που ειδες ειχε φερμουας γυρω γυρω για να δεσει με μπουφαν ή μονο στο πισω μερος?

θα παω να το τσεκαρω σημερα. Αν δεν κολλαει με το πανω τοτε καλυτερα να μην το αγορασω ε?

Ε τι να σου πω, εγω εχω μπουφαν mtech που ειναι κλασσικα κοντο και ΔΕΝ δενει με το παντελονι ( non-metch) που εχω με αποτελεσμα οταν κανει κρυο και ειμαι με την σκυφτη μηχανη (gsxr) να εχω θεμα. Αμα ειναι ορθια η μηχανη το προβλημα ειναι πολυ μικροτερο.

Βεβαια υπαρχει και το θεμα ασφαλειας/προστασιας απο εγκαυματα στην περιοχη της μεσης σε καμια στραβη.

Πανο, σευχαριστω για τις απαντησεις σου

Τελικα πηγα σημερα και το φερμουαρ εκανε. Υπαρχει βεβαια ενα κομματι 3-4 εκατοστων που δε δενει αλλα δεν νομιζω να εχω 8εμα.

Θα σας πω εντυπωσεις συντομα απο το ταξιδι του γυρισμου. Τουλαχιστον νιωθω τωρα περισσοτερο ασφαλης.

Μεγιες μεγιες και καλοφορετο Πες μου ομως αν θες αν τελικα δενει μονο στο πισω μερος ή γυρω-γυρω. (Σε περιπτωση που θελησω να παρω και εγω κανα παντελονι mtech )

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Σε στριπτιζάδικο δουλεύετε καλέ ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Δεν κρατιεσαι ε?

Πανο, δεν στα 3/4 περιπου

Παρόμοια θέματα

1. Μπαινουνε Ξυστρες σε δερματινο παντελονι που δεν εχει??
    από ela ela στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF