Την περασμενη Πεμπτη 4/6 στις 8:45 περιπου το πρωι στην Λ.Ηρακλειου 147 διπλα στα γραφεια του ΚΚΕ στον Περισσο ενεπλακη σε ατυχημα συγγενικο μου προσωπο κινουμενο στο ρευμα προς Αθηνα..Η μοτοσυκλετα που οδηγουσε συμφωνα με το δελτιο της ΤΟΤΑ που εχω στα χερια μου,εξετραπη της πορειας της,ανετραπη και συγκρουστηκε με διερχομενο ΙΧΕ στο αντιθετο ρευμα.
Οι φυλακες στα γραφεια του ΚΚΕ ειπανε οτι υπηρχε λακουβα,η οποια σκεπαστηκε αργοτερα απο οτι εμαθα,στο ρευμα κυκλοφοριας του αλλα δεν ειδανε ακριβως τι εγινε αφου πηγαν στο σημειο μετα το μπαμ....Επισης το ατυχημα εγινε εκτος της γωνιας ληψης των καμερων ασφαλειας που υπαρχουν στον χωρο του ΚΚΕ...Με δικηγορο που μιλησαμε μας ειπε οτι καλο ειναι να βρεθουν οσοι μαρτυρες ειναι δυνατο ενω περιμενουμε την προανακριση...
Δυστυχως ο Πανος ειναι σε κρισιμη κατασταση στο ΚΑΤ ενω ο μοναδικος αυτοπτης μαρτυρας ειναι ο οδηγος του ΙΧ που δεν ξερουμε κατα ποσο θα βοηθησει...Προς το παρον προσπαθουμε να μαζεψουμε ο,τι στοιχεια μπορουμε να βρουμε για να βοηθησουμε την γυναικα του να βρει μια ακρη μεσα στον πανικο...Εχουν και 2 παιδακια που περιμενουν τον πατερα τους οποτε καταλαβαινετε πως εχει η κατασταση...
Αν υπαρχει καποιος που γνωριζει για το θεμα,παρακαλω να μου στειλει ενα πμ...
![]()