Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής πλέον...

Μέλος, σκέτο

Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής πλέον...

…και αν (γιατί άραγε;) ενδιαφέρεσαι να μάθεις το γιατί, συνεχίζεις να διαβάζεις:

Οι προτεραιότητες που έχω θέσει σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι να αποκατασταθώ επαγγελματικά και να γίνω σύζυγος και πατέρας, με αυτή τη σειρά. Δέχομαι προκαταβολικά συγχαρητήρια για το ευγενές των επιδιώξεων μου (ευχαριστώ) αλλά, φαντάζομαι, θα πρέπει να εξηγήσω σε τι με εμποδίζουν όλα αυτά να είμαι μοτοσυκλετιστής! Λοιπόν, δεν εμποδίζουν εμένα από το να δηλώνω μοτοσυκλετιστής — εμποδίζουν τους άλλους μοτοσυκλετιστές από το να δεχτούν να λέω έτσι τον εαυτό μου!

Δεν βγάζει νόημα, πάμε πάλι:

Ο Δ. μου λέει πως δεν πάω ταξίδια με τη μηχανή άρα δεν είμαι μοτοσυκλετιστής, ο Τ. μου λέει πως η μηχανή που έχω είναι για πίστα ενώ εγώ δεν ξέρω ούτε που βρίσκεται άρα δεν είμαι μοτοσυκλετιστής και ο Π. μου λέει πως αφού 3 χρόνια μετά δεν ξέρω τι τελική βγάζει το μηχανάκι, δεν είμαι μοτοσυκλετιστής! Φυσικά μπορώ να δικαιολογηθώ λέγοντας πως δεν έχω χρόνο για ταξίδια, δεν έχω λεφτά για πίστα και δεν έχω θράσος για τελικές αλλά τότε, τι την θέλω τη μηχανή;

Η αλήθεια είναι πως «φοβάμαι» τα πολλά χιλιόμετρα (και σε απόσταση, και ανά ώρα) πλέον. Επιπλέον, δεν έχω παρέα -ο πιο μηχανόβιος από την παρέα έχει 3 παιδιά και μια γυναίκα που τον περιμένει πίσω απ' την πόρτα με την παντόφλα- ενώ, η (ακόμα μέλουσα) δικιά μου λέει να πάω όπου θέλω, μόνος μου. Έχω και το RSI στο δεξί χέρι, αποτέλεσμα του επαγγέλματος (προγραμματιστής είμαι, που πάει το μυαλό σου!). Έχω και αυξημένο φόβο για πιθανό ατύχημα, μάλλον λόγο ηλικίας — πλησιάζω τα 40. Ρε μπας και έχουν δίκιο όλοι αυτοί;

Βασικά δεν περιμένω να μου λύσει κάποιος τα ψυχολογικά — πιθανότατα πρόκειται για κρίση της μέσης ηλικίας. Αλλά αν μπεις στον κόπο να σχολιάσεις, θα στο κάνω πιο εύκολο:

* πιθανές συμβουλές προς τον thePrince:
    [list=1][*]ρίχτο στην πλάκα μεγάλε, δεν σου έμειναν πολλά χρόνια ζωής ακόμα![*]το θέμα κατά βάθος είναι πολύ σοβαρό για να γελάμε με τα χάλια σου, κοίτα να βρεις έναν ψυχίατρο σύντομα![*]δεν υπάρχουν μοτοσυκλετιστές πλέον, τσάμπα χαλιέσαι![*]κοίτα να συνέλθεις πριν γίνεις μπαμπάς γιατί δεν χρειαζόμαστε άλλους άχρηστους στους δρόμους![*]είναι καλοκαίρι, μεσημέρι, κάνει και ζέστη, δεν παίρνεις ένα ρεπό να πας για μπάνιο; με το λεωφορείο![*]ΔΞ/ΔΑ[/list=1]

Υ.Γ. Μπορεί να μου βγήκε σαν ανέκδοτο αλλά έχω προβληματιστεί αρκετά, σε σημείο που σκέφτηκα να πουλήσω τη μηχανή. Ευτυχώς την χρωστάω ακόμα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Μια δεκαετία και κάτι νεώτερός σου...
    Με τους ίδιους στόχους...
    Με ούτε χίλια χιλιόμετρα πάνω στη μηχανή τον τελευταίο χρόνο...

Παραμένω μοτοσικλετιστής και σ' όποιον γουστάρει...

Έστω και για να μπορέσει ο/η διάδοχος (όταν με το καλό έρθει) να ξεκινήσει στα 16 να κάνει αυτά που εγώ δεν μπόρεσα να ξεκινήσω μέχρι τα 25...

Ακόμα και σταματημένη να είναι, ακόμα κι αν δεν σου ανήκει! Aν ανεβαίνεις πάνω της και γουστάρεις... δεν παύεις να είσαι μοτοσυκλετιστής...

Να σου πάνε όλα όπως τα θες !

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Καταρχας συγχαρητηρια για τους φιλους σου :a31: sorry κιολας

Εαν πραγματικα γουσταρεις αυτο που καβαλας τοτε εισαι μοτοσυκλετιστης.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σχεδόν συνομήλικος... 37 πλέον τον Σεπτέμβρη.

Έχοντας ήδη παιδί 10 ετών και έχοντας κάνει και οικογένεια... θα σου πω οτι δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω για τίποτα. Οτι νομίζεις κάνε.

Προσωπικά πούλησα το DR και άντεξα για 16 μήνες... μετά ΕΠΡΕΠΕ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΟ, να οδηγήσω και πάλι μηχανή γιατί πραγματικά με χάλαγε το καθημερινό με το Ι.Χ.

Φόβος για πτώση πάντα υπάρχει και αυξάνει με τον χρόνο ηλικίας , ώς φυσικό γιατί γεμίζει και το "ρετιρέ" με φαιά ουσία και μειώνεται και η φαγούρα στον δεξί καρπό. Μοτοσυκλετιστές μετά τα 35 θα βρείς λίγους κυρίως γιατί εκεί αφομειώνονται απο το σύστημα και τον φόβο που του εμφυσούν οι άλλοι ... στο να μην αυτό .. και μην εκείνο.

Οπότε καταπιεστικά και εξαναγκαστικά το κόβουν το άθλημα (όποιος πεί κάτι διαφορετικό να κοιτάξει τον καθρέφτη και να βεβαιώσει τον εαυτό του πρώτα οτι δεν λέει ψέματα).

Ταξίδια με μηχανή δεν κάνω μακρινά... ίσως φέτος κάνω ενα μεγάλο για τα δεδομένα του ΧΤΧ (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα). Αλλά βόλτες μακρινές κάνω... Κόρινθο , Λουτράκι, Χαλκίδα, Β.Εύβοια. Είναι το φάρμακο έναντι στην καθημερινότητα. Είναι η στιγμή ρε αδερφέ που για μένα απολαμβάνεις την μοναξιά πάνω στην μηχανή.

Ούτε γκρίνια , ούτε μπελάδες... τίποτα... Όλα είναι δρόμος κατά το γνωστό ρητό.

Με προσοχή, χωρίς σκισίματα του γκρίπ... βόλτα χαλαρή για καφέ, ίσως φαγητό... ή ακόμα και βόλτα για την βόλτα.

Ειδικά αυτή την εποχή που οι 40° υπό σκιάν, μέσα σε ενα Ι.Χ. κλιματιζόμενο σε κάνουν να νιώθεις σαν λάχανο σε θερμοκήπιο. Προτιμώ την μηχανή και ειδικά σε κανά νησάκι σε παραλία...Τα ξέρεις .. τι στα λέω;

Πάντως αν θες παρέα... αρκεί να ειδοποιείς και όλο και κάποιος θα έρχεται. Ανεξαρτήτως ηλικίας οι περισσότεροι μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας σε μια κουβέντα για μηχανές.

Μην ξεχνάς άλλωστε οτι το μέσο της μηχανής είναι το πλέον κοινωνικό , όπου σε βοηθάει να γνωρίσει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Καλησπέρα και ελπίζω να αποφασίσεις αυτό που δεν θα μετανιώσεις ύστερα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Έχω έναν φίλο με ss μηχανή την οποία ποτέ δεν έλιωσε (συνήθως οι άλλοι κάνουν πιο πολλές σούζες, μπαντιλίκια, τελικιάσματα...). Πρόσφατα έγινε πατέρας και ο χρόνος του είναι ακόμα λιγότερος από πρίν. Όπωτε όμως μπορεί ξεμυτίζει με την μηχανή έστω και μόνος (μιας και κάποιοι φίλοι του δεν έχουμε ss πλέον) και κάνει την εκδρομούλα του μέχρι την Επίδαυρο ή βόρεια Εύβοια ή σε άλλη κοντινή διαδρομή.
    Έχει ανεβάσει και έναν σκασμό βίντεο στο youtube. Και ρωτάω: Δεν είναι μηχανόβιος επειδή δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα, δεν ρισκάρει όσο κάποιοι άλλοι ή δεν πάει στου διαόλου τον πατέρα για βόλτα;
    Μην ακούς κανέναν. Η ένοια του μηχανόβιου είναι σαν την ένοια του έθνους, προσδιορίζεται με πολλά επιμέρους στοιχεία κανένα από τα οποία δεν αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη! Το θέμα είναι τι νιώθεις και τι θέλεις....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Με ούτε χίλια χιλιόμετρα πάνω στη μηχανή τον τελευταίο χρόνο...
    να ρε καρ(γ)ιόλη Παπ, υπάρχουν και χειρότερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    .....Gandalf
    +10000
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Μέλος, σκέτο
    Όλοι έχετε δίκιο και να'στε καλά. Τα έχω σκεφτεί κι εγώ όλα αυτά -ειδικά όταν έχει λιακάδα και ζέστη- αλλά μ'αρέσει να γκρινιάζω πότε-πότε. Υποθέτω πως εκείνο που χρειάζομαι περισσότερο είναι η «βόλτα για τη βόλτα» όπως ανέφερε και ο Gandalf dr685sm. Μετά τις διακοπές βέβαια ( με το αυτοκίνητο φυσικά )!

Άσχετο.
    Μια φορά κάθε 2-3 μήνες μπαίνω σε αυτό το forum, γράφω την π@π@ριά μου και από τις απαντήσεις «στρώνει» η μέρα μου! Άλλοι τρέχουν στους γιατρούς για τέτοια υποστήριξη! Τι παιδιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Όλοι έχετε δίκιο και να'στε καλά. Τα έχω σκεφτεί κι εγώ όλα αυτά -ειδικά όταν έχει λιακάδα και ζέστη- αλλά μ'αρέσει να γκρινιάζω πότε-πότε. Υποθέτω πως εκείνο που χρειάζομαι περισσότερο είναι η «βόλτα για τη βόλτα» όπως ανέφερε και ο Gandalf dr685sm. Μετά τις διακοπές βέβαια ( με το αυτοκίνητο φυσικά )!

Άσχετο.
    Μια φορά κάθε 2-3 μήνες μπαίνω σε αυτό το forum, γράφω την π@π@ριά μου και από τις απαντήσεις «στρώνει» η μέρα μου! Άλλοι τρέχουν στους γιατρούς για τέτοια υποστήριξη! Τι παιδιά...
    φεύγοντας να πληρώσεις την επίσκεψη φιλαράκι

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince

Άσχετο.
    Καλά, και άλλοι τρέχουν στους γιατρούς εξαιτίας του forum....

Βαρεθηκα να δουλευω Το avatar του/της karapialis
    Συγγνωμη εκ των προτερων για τις φωνες ΑΛΛΑ:

Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ

Οσον αφορα τα γραφομενα σου,καθως και τα παιδια που σου απαντησαν :a19:

Πολλες φορες προσπαθουμε να εξηγησουμε τα συναισθηματα που μας διακατεχουν οταν οδηγαμε την μηχανη μας σε ανθρωπους που τις φοβουνται και οδηγανε αμαξι,εν τελει μας κοιταν σαν απροσαρμοστους εξωγηινους.

Ταξιδευω αποκλειστικα με την μηχανη(ειμαι απο τους τυχερους που εχουν εναλλακτικη αμαξιου,δεν το αντεχω)-Ξερω την τελικη της μηχανης μου αλλα και μηχανων φιλων(rr,gsxr) του λιτρου-Με καθε ευκαιρια πηγαινω Σερρες και στην τελικη θα ηθελα να γνωρισω τους φιλους σου( )

Δουλευουμε αρκετα,αντιμετωπιζουμε καταστασεις εντονου stress στη δουλεια και η μηχανη ειναι (οσον αφορα εμενα τουλαχιστον ) ενα μεσο αποφορτισης απο την στιγμη που θα κατσω ακομα και νατην πλυνω χωρις καν να χρειαστει να την βαλω μπροστα..
    cbf600S
    VFR/interceptor

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Εκλεισα τα 46 αισιως.Καβαλαω μηχανες απο τα 15 με ενα νεκρο διαστημα 2 περιπου ετων λογω υγειας και λογω της αυτοκτονιας του κολλητου μου με μηχανη.
    Ο γιατρος (αν και φιλος)μου ειχε απαγορευσει να ξανακαβαλησω.Μετα απο ενα χρονο κι αφου εφαγα τις αμετρητες ενεσεις κορτιζονης και λαδιου ξανακαβαλησα.
    Εχω το παπι και το srx.Τα σκαλιζω και τα δυο,προσπαθω να τα φτιαχνω μονος μου οσο μπορω και με αυτα πηγαινοερχομαι καθε μερα.
    Στην πιστα των Σερρων εχω μπει αμετρητες φορς αλλα με καμερα κι οχι με μηχανη.Γρηγορος δεν ημουν ποτε και δεν θα γινω τωρα.Φοβαμαι μην πεσω και σπασω τιποτα γιατι εχω ζαχαρο και τα κοκαλλα δεν δενουν ευκολα πλεον.
    Εγω ΝΙΩΘΩ μοτοσυκλετιστης.Οποιος πει το αντιθετο απλα τον γραφω εκει που πρεπει..
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Οδηγώ φίλε μου ΜΟΝΟ μοτοσικλέτα αν και καρακουλάδι! Την οδηγώ αν και έχω 2 "καλά" ατυχήματα για τα οποία όμως και για τα 2 έφταιγα εγώ και κανείς άλλος. Δεν μπαίνω σε πίστα δεν πάω γρήγορα αλλά πάω όπου μ αρέσει. Δεν θα αλλάξω για τους άλλους αν αλλάξω κάποτε θα είναι για μένα. Ίσως να μειώσω πάρα πολύ τη μετακίνηση όταν κάνω παιδιά. Ίσως...
    Εν ολίγοις φίλε συμφορουμίτη... ακολούθα την καρδιά και το μυαλό σου. Αυτό που θες εσύ μετρά για να είσαι ευτυχισμένος και εντάξει με τον εαυτό σου
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής πλέον...

...μου φαίνεται πώς καθαίρεσες τον εαυτό σου...και δέν είναι και τόσο δίκαιο.

Δεν χρειάζεται να μάθεις την τελική στο μηχανάκι σου,
    δεν χρειάζεται να μπαίνεις μπίστα,
    δεν χρειάζεται να ξύνεις αγκώνες,
    ούτε να γράφεις 50.000 χλμ ετησίως.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ούτε καν να έχεις μηχανάκι.

Δεν έχεις παρατηρήσει τα 5χρονα στα πίσω καθίσματα, όταν περνάμε από κοντά τους πώς μας κοιτούν με λαχτάρα, ορθάνοικτα μάτια, τεράστιο χαμόγελο και χαιρετούν επιμόνως...???

...και αυτά μηχανόβιοι είναι. Απλά δεν έχουν μηχανάκι ακόμη.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 16:43
  2. Δεν είμαι πια παρθένα!
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2006, 05:35
  3. Δεν είμαι κακός άνθρωπος
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2005, 10:51