Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ένα μπράβο

Μανιβελάτο μέλος

ένα μπράβο

Στην αντιπροσωπεία της yamaha στο Ηράκλειο, όπου πήγα για τσιμούχες στο μπροστινό και βλέποντας φθορά στις μπότες και στα καλάμια (σκουριά και ψώρα στις μπότες) θα μου αλλάξει μέσα στην εγγύηση ολόκληρο το μπροστινό

Δεν χρειάστηκε καν να το ζητήσω.. είπα Β. έλα να το δεις.. το βλέπει και μου λέει θες αυτό αυτό και αυτό..

ξεκαθαρίζω ότι κέρδος κτλπ από την αντιπροσωπεία προφανώς δεν έχω, αλλά όπως λέμε τα άσχημα οφείλουμε να λέμε και τα σωστά! Για όσους φαίνεται αυτονόητο πιστέψτε με δεν είναι σε όλες τις αντιπροσωπείες

Αν το μνμα θεωρείται ακατάλληλο διαφήμιση μπλα μπλα δεν ξέρω γω τι ας ξυριστεί..

για να μπορούμε να βρίσουμε πάλι τον dim

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ωραιος ο αντιπροσωπος.
    Αν σου χαλασει και το δευτερο κι εισαι εκτος εγγυησης πες μου να σου δωσω ενα που εχω καβατζα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ωραιος ο αντιπροσωπος.
    Αν σου χαλασει και το δευτερο κι εισαι εκτος εγγυησης πες μου να σου δωσω ενα που εχω καβατζα.
    έχεις ybr για την πόλη?

Δεν πιστεύω να ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.. και αυτό αν εξαιρέσεις τις τσιμούχες το θέμα στις μπότες και στα καλάμια ήταν καθαρά οπτικό..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: ένα μπράβο

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

για να μπορούμε να βρίσουμε πάλι τον dim

εισαι εσυ ενας!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    έχεις ybr για την πόλη?

Δεν πιστεύω να ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.. και αυτό αν εξαιρέσεις τις τσιμούχες το θέμα στις μπότες και στα καλάμια ήταν καθαρά οπτικό..
    Μπραβο στην Yamaha, πάντα ηταν απο τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη αντιπροσωπεία.

Πάντως το θέμα δεν ηταν μόνο οπτικό, και γι αυτό ειχες διαρροή απο τις τσιμούχες.
    Αν άλλαζες απλά τσιμούχες κι έμενες με τα ψωριασμένα καλάμια θα είχες πάλι διαρροή μέσα σε 1000 μέτρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μπραβο στην Yamaha, πάντα ηταν απο τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη αντιπροσωπεία.

Πάντως το θέμα δεν ηταν μόνο οπτικό, και γι αυτό ειχες διαρροή απο τις τσιμούχες.
    Αν άλλαζες απλά τσιμούχες κι έμενες με τα ψωριασμένα καλάμια θα είχες πάλι διαρροή μέσα σε 1000 μέτρα.
    η ψώρα ήταν εξωτερικά στις μπότες κάπου στη μέση αλλά λογικά κάτι θα υπήρχε και στο καλάμι

Παρόμοια θέματα

1. Ένα μπράβο στο Moto Area.
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2009, 12:57
  2. Ένα μπράβο στην Kymco-mototrend
    από nikonian στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2008, 06:50
  3. Μία μούτζα κι ένα μπράβο...
    από Ζεύκας στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 58