Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: τι ειδους απατη μπορει να ειναι?

τι ειδους απατη μπορει να ειναι?

Παιδια καλημερα, θελω λιγο την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους απατη μπορει να κανει ο κερατας..... Βαζω αγγελια να πουλησω το μηχανακι μου 5500€ και μου ερχεται mail απο εξωτερικο απο καποιο λαμογιο tony adams ο οποιος θελει και καλα την μηχανη και στελνει επιταγη με 12000€ τα υπολοιπα θα πανε και καλα σε αυτον που θα αναλαβει την μεταφορα ουτε ελικοπτερο να πουλαγα! ψαχνω στο google και βρισκω τον μαγκα με 5-6 διαφορετικα ονοματα αλλα με το ιδιο κινητο, να αγοραζει με την ιδια φορμα email οτιδηποτε εχει δυο η τεσσερις ροδες. κανω τον κουτο και συνεχιζω την ιστορια απο περιεργεια.. λαμβανω επιταγη μονο με υπογραφη σε φακελο που αναφερει μονο παραληπτη και φευγω σφαιρα για τραπεζα.επιταγη εξωτερικου θελει 20 μερες για να κανει clear μετα μια εβδομαδα λαμβανω mail που ρωτουσε αν την ελαβα, ξανακανω τον κουτο και του λεω οχι γιατι εχουν απεργια τα ταχυδρομεια στην ελλαδα και να κερδισω χρονο αφηνω περνανε αλλες 10-12 μερες και παω τραπεζα ρωταω τι εγινε με την επιταγη και μου λενε οτι 90% ειναι οκ και την δευτερα θα μπορω να εχω το χρημα στα χερια μου!!! τι εγινε ρε παιδια τον επιασα στον υπνο με χρημα στο λογαριασμο του ή η πουστια ειναι μελετημενη τοσο πολυ που συνεχιζει αφου παρεις χρημα στο χερι και με καποιο τροπο σε αναγγαζει να το δωσεις πισω. πειτε μου οποιος ξερει γιατι πρεπει να κινηθω γρηγορα και εξυπνα
    burn the rubber not your soul

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    αμα παρεις τα χρηματα απο την τραπεζα, γιατι να μην το προχωρισεις το πραγμα?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    φιλε μου και συ χωρις να ξερεις τι γινετε πηγες στην τραπεζα..

ο θεος βοηθος..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ασφαλιζεται το αντικειμενο,οταν φτασει εκει ,το σπαει και ζητα χρηματα απο ασφαλιστικη.
    κατι τετοιο μου ειχε πει καποιος.και εσυ εχεις κλειμ απο ελλατωματικο προιον.εσυ τραβα κανα βιντεο καλου κακου απο συσκευασια και μεταφορα και ελα ν αφτιαξουμε ξυλοκιβωτιο για να φυγει.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

εγω την επιταγη εδωσα οπως επρεπε απο εκει και περα δεν ξερω τι παιζει

σιγα να μην του την στειλω κιολας! να ερθει να υπογραψει δηλωση καλης καταστασης και λειτουργιας να φερει ταυτοτητες ΑΦΜ και οτι αλλο χρειαστει και να την παρειμε παπα και με κουμπαρο αυτη ηταν και η συμφωνια αλλωστε διαφορετικα θα.....παρει

εχεις κρατησει τα μειλ?
    απο e bay ειναι ο τυπος?
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

εχω κρατησει τα παντα mail φακελο επιταγης φωτοτυπια επιταγης ολα δεν ειναι απο ebay σε ελληνικα σαιτ ειχα βαλει

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Oταν μετα απο κάποιο διάστημα διαπιστώσει η τράπεζα οτι η επιταγή είναι απάτη, θα κληθείς εσύ να δώσεις όλα τα χρήματα πίσω, και δεν θα εχεις ούτε την μοτοσυκλέτα ούτε τα χρήματα.
    Αυτό είναι το κόλπο φίλε μου.
    Πολλές φορές τους παίρνει αρκετό διάστημα, αλλά το τέλος είναι πάντα ίδιο.

Καλύτερα μακριά!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Εμενα μου βρομαει η δουλεια απο μακρια.
    Ειπες οτι πουλας 5,5 και σου στελνει 12; Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
    Καπου θα σου τη φερει στο τελος. Προσεχε

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Κλασσική περίπτωση απάτης. Για να πάρεις μια ιδέα:

(google: cheque overpayment scam)
    http://www.ftc.gov/opa/2004/12/checkoverpayment.shtm
    http://www.hoax-slayer.com/overpayment-scam.html
    http://www.scambusters.org/overpayment.html
    http://netcred.co.uk/security/overpa...ment-scam.html

κλπ κλπ κλπ....

Καλά ρε παιδάκι μου, δε σκέφτηκες κι εσύ "πού διάολο με βρήκε"; Εκτός κι αν πουλάς κάτι τόσο σπάνιο που αξίζει τον κόπο (Honda RC30 5500Eur.....).

Δε μας είπες από ποια χώρα είναι το "παλικάρι"... πρωταθλητές σε αυτές τις μ@λακιες είναι οι Νιγηριανοί.

Μου φαινεται σε τρωει ο κωλος σου αγαπητε φιλε.

Αν καποιος σου δινει 12 για κατι το δινεις 5,5 θελει πολυ μυαλο οτι κατι βρωμαει?

Ακου ακομα ενα σεναριο

Η επιταγη ειναι καλη και εσυ παιρνεις τα 12 χιλιαρικα σου, και ο τυπος υπογραφει οπως θες εσυ με ταυτοτητες, ΑΦΜ και οτι αλλη παπαρια τον βαλεις να υπογραψει.

Μετα απο κανα εξαμηνο ( στα δεκα χρονια παραγραφεται) σου ζητανε να ανοιξεις το λογαριασμο σου γιατι εχουν ενδειξεις οτι εχεις δοσοληψιες με ατομα που εμπλεκονται σε 'ξεπλυμα μαυρου χρηματος'.
    Εισαι δηλ κρικος μιας αλυσιδας που ξεπλενει χρημα.Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας αλλα απλως μαγκας που καταφερε να πουλησει στο κουτοφραγκο το μηχανακι του για το υπερδιπλασιο της αξιας του.

Το αδικημα ειναι ποινικο και η ποινη μεχρι ισοβια

Καλα τηλεωραση δε βλεπεις? , νεα δε διαβαζεις?, για τον τον Καραβελα και τις κορες δεν εχεις ακουσει?

Re: τι ειδους απατη μπορει να ειναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από player1
    θελει και καλα την μηχανη και στελνει επιταγη με 12000€ τα υπολοιπα θα πανε και καλα σε αυτον που θα αναλαβει την μεταφορα

Δεν μας λες τι σημαίνει το παραπάνω? καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι κάτι δεν μας λες σωστα...

Ποιος θα αναλάβει την μεταφορά? τα υπόλοιπα? ποια υπόλοιπα? την διαφορά 12.000 μείν την αξία της μηχανής? και πως θα πάνε σε αυτόν? αφου τα λεφτά είναι στα χέρια σου... θα τα δώσεις εσύ σε όποιον αναλάβει την μεταφορά?

Κανόνισε να βρεθείς αυτόφωρο λόγο κλεμμένης επιταγής φίλε.... έχει παίξει ξανά και μέχρι να εξηγήσεις και να διασταυρωθεί... παίζει να φας κανά 2ήμερο μέσα...
    Και όχι δεν είμαι υπερβολικός. φίλος πήρε επιταγή απο εταιρεία γνωστή, πήγε να την εισπράξει και του ζητήσαν να περιμένει 5 λεπτά. Έσκασε η ασφάλεια και τον τράβηξαν μέσα. Μέχρι να εξηγήσει και να βρουν τι έγινε έφαγε 4ωρο... Ο γιός του αφεντικού είχε πάρει 1 δεκάρι μπλοκ επιταγών απο τον μπαμπά χωρίς να πει τπτ. Ο μπαμπάς αφεντικό της εταιρείας δήλωσε την κλοπή, ο μικρός δεν το έμαθε. Έκοψε την επιταγή στον φίλο μου για δική του δουλειά. Και ο δικός μου τραβιόταν στο τμήμα μέχρι να βρεθεί ο Μπαμπάς, ο γιός και ο δικηγόρος της εταιρείας και να λήξουν το θέμα....

Φιλαράκι ξέρεις πόσοι ψάχνουν για μαλάκες στο διαδύκτιο?
    Λες εσένα να σε βρήκε μόνος του ο μαλάκας?
    Αστο να πάει. Θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τέλος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αν ψαξεις....εχω βαλει παλιοτερα παρομοιο post οταν πουλαγα την δικια μου.
    Παρομοιο λαμογιο ετυχε και σε μενα....αλλα τον τσεκαρα αλλιως.
    Την πουλουσα 3500 ευρω...και του στελνω mail...οτι αλλαξα γνωμη...και οτι πλεον ζηταω 18.000 ευρω ή κατι τετοιο.
    No problem μου ειχε πει......
    Τα συμπερασματα δικα σου....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι μπορει να ειναι.....?
    από jmrkvr στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2011, 19:58
  2. Aπο τι υλικο μπορει να ειναι αυτο το καλλημα?
    από SAM46 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2007, 11:51
  3. ΜΑ ΠΟΣΟ Μ.....ΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
    από costas_k στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2006, 00:19
  4. Τι μπορει να ειναι ?
    από alex14 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 19:13

Κανόνες δημοσιεύσεων