Γεια σας μάγκες συνάδελφοι μηχανόβιοι! :smilea:
Λοιπόν η δική μου ιστορία είναι πάνω-κάτω συνηθισμένη, αλλά μου συνέβη πριν 10 λεπτά και για μένα ήταν μια δύσκολη στιγμή.
Χθες το απόγευμα πήρα το ολοκαίνουργιο CBF 600 S (είναι τόσο γλύκα το μωρό μου. :a07: ), και πριν λίγο το πήρα να το κάνω μια νυχτερινή βόλτα, να του δείξω πώς είναι και το Ηράκλειο τη νύχτα. Σε μια ευθεία λοιπόν στην παραλιακή με φανάρι στη μέση (όχι διασταύρωση κανονική, αλλά σε σχήμα Τ) βλέπω πράσινο, το ανοίγω, φτάνω σε χρόνο dt στο φανάρι, που μόλις έχει γίνει πορτοκαλί, και από τον κάθετο δρόμο βλέπω δύο κωλοβεσπάκια με κάτι μαγκάκους και τα γκομενάκια τους πίσω, να περνάνε με κόκκινο!!! Δηλ. να μου κλείνουν εντελώς το δρόμο, αφού είναι τόσο στενός, που χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο (χωρίζεται από το αντίθετο ρεύμα με νησίδα)! Όπως καταλαβαίνετε, ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!
![]()
![]()
Φρένο μπρος, φρένο πίσω, ούτε εγώ κατάλαβα τι έκανα και σταμάτησα τόσο γρήγορα! Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα του την έριχνα του πρώτου. Ε μετά πάω δίπλα του και του λέω "Καλά ρε μ@λ@κ@, θα με σκοτώσεις? Εγώ είχα πορτοκαλί." Κι αυτός σαν βρεγμένη γάτα σηκώνει τους ώμους και λέει "εεεεντάξει...".
Ε μετά έφυγα με παντιλίκια από τα νεύρα μου!![]()
Αυτά!
Μα να το ρίξω από τη 2η μέρα το μηχανάκι ρε γμτ????? Καλά κάνουν και τους πηδ@νε οι μπ@τσοι όσους περνάνε με κόκκινο!!!!