ευχομαι ρε μπαγασα να εισαι εδω μελος...ειλικρινα το ευχομαι...
ανεβαινω που λετε με το παπι (fmx), ψες το βραδακι κατα πατησια μερια να παω στο μαγαζι του αδερφου του κιμωνα...ηταν γυρω στις 8.30...
ειμαι το λοιπον εθνικη, 3-4 χιλιομετρα πριν την εξοδο για αχαρνων οπου και θα εβγαινα και παω χαλαρα μεταξυ αριστερης και μεσαιας, με καμια 140αρα, αναμεσα στις δυο σειρες αυτοκινητων,τα οποια πηγαιναν χοντρικα με καμια κατοσταρου...
σε καποια φαση,ανοιγει λιγο ο δρομος αριστερα κι ερχεται ενα Monster με καμια 180αρα, του οποιου ο βλακας κατοχος θεωρησε πρεπον οτι επρεπε να περασει ξυστα απο διπλα μου κι στα καπακια να κλεισει γκαζι μπροστα στα μουτρα μου για να περασει αναμεσα απο τα τουτου...ενω ειχε χωρο ο βλακας απο αριστερα να περασει ανετα κι αν μου αφηνε μισο δευτερολεπτο θα εκοβα ουτως η αλλως γιατι τον ειχα παει γραμμη...
δεν τρομαξα διοτι εχω συνηθισει καταστασεις "εναγκαλισμων" ,κατα καιρους,με καποιους που θεωρησαν εαυτους σβελτους και μαγκες...καποιος αλλος μπορει ομως να τρομαζε και να γινοταν μαλλια κουβαρια με τα τουτου...anyway...παμ παρακατω...
περναει λοιπον,βγαζει και γονατο για την επερχομενη στροφη και παει μαλλια...
ανοιγω κι εγω απο πισω οσο παει εκει το παπι (160-170) και περιμενω...λεω του πουστη...καποια στιγμη ρε κερατα θα πατησεις φρενο λογω των αυτοκινητων...δεν μπορει...κι εκανε το λαθος και πατησε...
στην ουρα του λοιπον ο παποβιος (moi) και του σκαω ξερογκαζα με 160...
δυστυχως γι αυτον η ικανοτητα-μαγκια του περιοριζοταν μονο στο να περασει ξυστα απο μενα και ουχι σε οδηγικη δεινοτητα...εκατσα λοιπον πισω απο το κουλαδι καμια 10αρια δευτερα κι εν συνεχεια βρηκα χωρο απο δεξια και περασα...πηρα καλα την επομενη αριστερη και του βγηκα διπλα...αυτος ανοιγοταν μια κι ερχοταν απο αριστερα κι εγω κλεινομουν μια κι ερχομουν απο δεξια...σκεφτηκα προς στιγμην να τον ακουμπησω λιγο με τον ωμο ,αλλα δεν τον ειδα και για πολυ γατο οποτε μαλλον θα τσακιζομασταν και οι δυο...οποτε απλως πηρα διπλα του την μιση στροφη και στο τελειωμα ξανα ανοιχτηκα δεξια και του βγηκα μπροστα...αραιη η κινηση σε εκεινο το σημειο παρεμπιπτοντως...
εκατσα για καμια 100αρια μετρα εκει για να με απολαυσει,αλλα δυστυχως επρεπε να βγω στην εξοδο αχαρνων...
εισαι τυχερος ρε ξεκουλαδε που δεν πηγαινα πιο κατω...θα σε πηγαινα μια ταξι,μια μπροστα σου,μεχρι να παθεις εγκεφαλικο... και μολις μπορουσα θα σε σταματουσα και θα σου εσπαγα και το κεφαλι...
την επομενη φορα που θα αποφασισεις να το παιξεις μαγκας, με το ρημαδι σου, σε παπι, φροντισε να εχεις μαθει να οδηγας...
δεν μπορω να σας καταλαβω ρε παπαρες...πατε ταπα...καλα κανετε...ξυστα γιατι περνατε?οτι τι?
θελετε συνειδητα να τρομαξετε τον προπορευομενο?παιζει και να σκοτωθει ξερετε και να παρει στον λαιμο του και καναν ασχετο...
για την ωρα λοιπον και μεχρι να ερθει η στιγμη που καποιος θα σου κανει δωρο χερια ,στην υγεια σου...
![]()