παιδια καλο καλοκαιρι σε ολους,,μια ερωτηση,,κατα την περιοδο ρονταρισματος μιας μοτο,,υπαρχει προβλημα στο να ανεβενεις και ανηφορες?μιλαμε παντα για μονος,
παιδια καλο καλοκαιρι σε ολους,,μια ερωτηση,,κατα την περιοδο ρονταρισματος μιας μοτο,,υπαρχει προβλημα στο να ανεβενεις και ανηφορες?μιλαμε παντα για μονος,
οχι, φιλε μου, εγω γνωριζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
αφου εχω ρωτησει σε καθε νεο μοτο που εχω παρει, το ιδιο, τον
αντιπροσωπο, και μου ελεγε να κοιταω το στροφομετρο να μην περναει
τις 3000 στροφες για τα πρωτα 1000 Km
όχι, πρόσεχε γενικά να μην κρεμάει..Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
παιδια καλο καλοκαιρι σε ολους,,μια ερωτηση,,κατα την περιοδο ρονταρισματος μιας μοτο,,υπαρχει προβλημα στο να ανεβενεις και ανηφορες?μιλαμε παντα για μονος,![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
οχι
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
μην του φερθεις και σαν την απροσιτη γκομενιτσα![]()
και λιγο ζορι ποτε δεν εβλαψε.....![]()
Για μισό λεπτό...
...τι είναι το ροντάρισμα και τι η περίοδος ρονταρίσματος![]()
If you gonna die...
... die with your boots on
Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
Για μισό λεπτό...
στρωσιμο.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
στρωσιμο.
![]()
αααααααααααααααααααααααααααααααοοο
![]()
If you gonna die...
Είναι η περίοδος κατά την οποία έχεις ένα μηχανάκι πουστρώνειΑρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
Για μισό λεπτό...
+660Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
όχι, πρόσεχε γενικά να μην κρεμάει..![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
θα σου έλεγα ότι ενδείκνυται κίολαςΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Είναι η περίοδος κατά την οποία έχεις ένα μηχανάκι πουστρώνει
Καθε αρχη και δυσκολη............![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Είναι η περίοδος κατά την οποία έχεις ένα μηχανάκι πουστρώνει![]()
![]()
![]()
If you gonna die...
Δλδ τα πουστρονια εχουν περιοδο?Τι μαθαινει κανεις εδω μεσα.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Είναι η περίοδος κατά την οποία έχεις ένα μηχανάκι πουστρώνει
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Φυσικά και έχουν,Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δλδ τα πουστρονια εχουν περιοδο?Τι μαθαινει κανεις εδω μεσα.:rotflmao: :rotflmao:
μέχρι τις πέντε χιλιάδες.......................................................................στροφέ
μέχρι τα πρώτα πέντε χιλιάδες............................................................χιλιόμετρα
:a13:
If you gonna die...