και εντάξει ...
κανείς δεν είπε ότι το έκανες επίτηδες.
Το ότι πέρναγα εγώ ακριβώς δίπλα και σταμάτησα και σε υποχρέωσα να περιμένεις την αστυνομία να βεβαιώσει το σφάλμα σου... γατί σου φάνηκε τόσο περίεργο?
Για την ιστορία...
Χτες το βράδυ, περνώντας με το αμάξι απο ένα στενό μεταξύ Μιχαλακοπούλου και Βασ. Σοφίας βλέπω το μπροστινό αμάξι στην προσπάθεια του να παρκάρει να ρίχνει ένα παρκαρισμένο TDM....
Μεχρι να σταματησω κάπου το αμάξι με ασφάλεια ο οδηγός του αυτοκινήτου το είχε σηκώσει και αν δεν ήμουν εκεί να κατεβάσω το σταντ .... ακόμα θα την κράταγε με τα χέρια...![]()
Η μηχανή είχε πέσει από αριστερά και είχε σπασμένο μπροστά φλασάκι και γρατζουνιές σε φέρινγκ, μανέτα, γκριπ και στη βάση του αριστερού τελικού. Ο σαγιοναροφόρος οδηγός (μεσήλιξ απορημένος για την παρουσία μου εκει) άρχισε να τρίβει το φέρινγκ για να φύγει η γρατζουνιά και μόνο αφού τον ρώτησα αν έχει εκπαιδευτεί από τον Master Miyagi στο wax on wax off κατάλαβε ότι με την χρήση της παλάμης του δε μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη συντεχνιακή επιβίωση των κερδοφόρων εν ελλάδι απανταχού φανοποιών.
Τo TDM δεν είχε συναγερμό, ο αναβάτης του προφανώς και δε θα έπαιρνε χαμπάρι αν έφευγε ο mercedΟδηγός και έτσι έπρεπε να διασφαλίσω ότι το επόμενο πρωί δε θα είχαμε υπαρξιακές αναλύσεις μοτοσυκλετιστή πώς γίνεται η μυρωδιά των καμμένων λαδιών των yamaha εκτός από υπερήρωες οστεοπορωδεξικάρπιους υπεργαλαξιακούς φαναρογκαζοφάναρους απόφοιτους του TDM enterprise, να κάνει το πράγμα να αυνανίζεται ολονυκτίς πάνω στο μαύρο πλαστικό της ξεπαρθενιασμένης πια καλής του.
![]()