Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Earthlings

Earthlings

Ειπα να δω ενα ντοκυμαντερ και ετυχε να ειναι το earthlings.Τι να πω ρε παιδια?Τωρα μωλης τελειωσε.Εχω μηνει αφωνος και απλα πιστευω πως ειμαστε μακραν το ποιο απολιτιστο και βαρβαρο ον πανω στον πλανητη.ΜΑΚΡΑΝ!!!Οποιος αντεξει ας το δει...Ωρες ωρες σκεφτομαι και λεω πως ειναι αδικο να λεμε πως η μονη λυση ειναι να καταστραφει αυτος ο κοσμος,γιατι τοση βρωμα δεν ξεπλενετε,αλλα το ελεος πια δεν ειναι αρκετο οθτε σαν ακουσμα.Δεν ειμαι ουτε πεσημιστης ουτε καταθληπτικος για να μην παρεξηγηθω.Πιστευω ομως πως εχει χαθει καθε αξια της ζωης και του σεβασμου στον περιβαλον γυρο μας.

Σορυ απλα μετα απο αυτο που ειδα μαυρισε η ψυχη μου.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Φίλε το 'χω δεί όοολο! Το είδες όλο και 'συ? Πραγματικά είμαι και φιλόζωος και είναι απο τα μοναδικά πράγματα που με έχουν κάνει να φρικάρω στη ζωή μου.
    TTR - 600

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Earthlings

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    η μονη λυση ειναι να καταστραφει αυτος ο κοσμος,
    Μην ανησυχείς, έτσι όπως το πάει το "ανώτερο" ον (εμείς δηλαδή) θα τον καταστρέψουμε σίγουρα

Θέμα χρόνου είναι

Voliminal δεν αντεξα να το δω ολο.Ειναι απιστευτο,πραγματικα δεν εχω λογια να εκφρασω το συναισθημα που μου προκαλεσε αυτο το ντοκυμαντερ!Η φυση ειπαμε ειναι σκληρη και ο κοσμος τις αγριας ζωης κυριως,αλλα ο ανθρωπος με αυτα που κανει ξεφευγει μακραν..Τουλαχιστον υπαρχουν ακομα πολλα ομορφα ζωα ελευθερα που δεν πανε σε πιατο και εχω δει κατι μεροι και φωτογραφιες απιστευτα...Πρεπει να ειμαστε δικαιοι απεναντι σε οτι μας κραταει ζωντανους και δεν ειναι μονο τα ζωα αλλα ολοι η φυση ακομα και ο ανθρωπος που ειναι διπλα μας ειναι κοματι της.Δυσκολα πραγματα..

sergiosm + 1100 Αφου τα κεφαλια αντι να σκεφτονται μονο βλεπουν...
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

To εχω δει κι εγω αυτο το ντοκυμαντερ και ειναι σοκαριστικο!
    Ειναι φοβερο το ποσο πονο προκαλουν οι ανθρωποι στα ζωα και μαλιστα χωρις λογο.

Για οσους δεν το εχουν δει

http://video.google.com/videoplay?do...31031895551470

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από clyde2
    To εχω δει κι εγω αυτο το ντοκυμαντερ και ειναι σοκαριστικο!
    Ειναι φοβερο το ποσο πονο προκαλουν οι ανθρωποι στα ζωα και μαλιστα χωρις λογο.

Για οσους δεν το εχουν δει

http://video.google.com/videoplay?do...31031895551470

διαδωστε το μαγκες..... η ζωη δεν ειναι λουλουδακια και πεταλουδιτσες...

ποση συμπυκνωμενη κακια κρυβει ο ανθρωπινος ψυχισμος....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ολα αυτα ειναι αποτελεσματα της υπερκαταναλωσης και του υπερπλυθησμου.
    ο ανθρωπος ετρωγε κρεας απο τοτε που εξελιχθηκε και γενικα στη φυση υπαρχουν σαρκωφαγα ζωντανα.εχω δει ντοκυμαντερ που μιλαει για την βαρβαροτητα αλλων ντοκυμαντερ,στο οτι δειχνουν σαρκωφαγα ζωα να κατασπαραζουν φυτοφαγα.και ενα λιονταρι να δεις να πιανει απο το λαιμο μια γαζελα να την πνιγει και να την τρωει ζωντανη στα ματια ενος παιδιου σοκαριστικο ειναι

βεβαια ολα τα παραπανω δεν παυουν να ειναι μπουρδες μπροστα στην βαρβαροτητα του ανθρωπου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ...σαρκωφαγα ζωα να κατασπαραζουν φυτοφαγα.και ενα λιονταρι να δεις να πιανει απο το λαιμο μια γαζελα να την πνιγει και να την τρωει ζωντανη στα ματια ενος παιδιου σοκαριστικο ειναι...
    Το λιονταρι το κανει αυτο για να ζησει και δεν βασανιζει το ζωο για μερες.

Οπως λεει και στην αρχη του ντοκυμαντερ "αν ο καθενας χρειαζοταν να κυνηγησει το κρεας που τρωει, οι περισσοτεροι απο μας θα ηταν χορτοφαγοι".

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    γιατι ο ανθρωπος γιατι τα κανει αυτα(οσων αφορα το πρωτο σκελος της ταινιας)?
    βασικα σαν παμφαγα οντα που ειμαστε χρειαζομαστε και κρεας.τεσπα σε ενα σημειο συμφωνω μαζι σου.
    ειπαμε, ομως οτι ο ανθρωπος εσφαζε τα ζωα για να τρεφεται απο τοτε που εξελιχθηκε.αυτα που βλεπουμε στην ταινια απο τα σφαγεια,συμβαινουν απο τον υπερπλυθησμο και την υπερκαταναλωση.
    που σημαινει οτι τα ζωα βασανιζονται και θανατοωνται μαζικα για χαρην τις εκτροφεις του πλυθησμου,και πανω απο ολα γινονται ετσι για να γλυτωσουν χρονο.
    δεν τους δικαιολογω προς θεου.εξαλου στο πρωτο μερος της ταινιας αναφερομαι.
    φιλικα παντα ετσι

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    παντως δερμα εχω κοψει να φοραω...τωρα παλευω να κοψω οσο μπορω και το κρεας σαν τροφη...σκατα τα χουμε κανει...ολοι μας...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    σκεφτομαι να το κανω up κα8ε μερα..τι λετε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Μπραβο σου Μαφιοζε για το ποστ

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    30 λεπτα αντεξα... δεν αντεχω να δω τοση ασκοπη βια..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    γιατι ο ανθρωπος γιατι τα κανει αυτα(οσων αφορα το πρωτο σκελος της ταινιας)?
    βασικα σαν παμφαγα οντα που ειμαστε χρειαζομαστε και κρεας.τεσπα σε ενα σημειο συμφωνω μαζι σου.
    ειπαμε, ομως οτι ο ανθρωπος εσφαζε τα ζωα για να τρεφεται απο τοτε που εξελιχθηκε.αυτα που βλεπουμε στην ταινια απο τα σφαγεια,συμβαινουν απο τον υπερπλυθησμο και την υπερκαταναλωση.
    που σημαινει οτι τα ζωα βασανιζονται και θανατοωνται μαζικα για χαρην τις εκτροφεις του πλυθησμου,και πανω απο ολα γινονται ετσι για να γλυτωσουν χρονο.
    δεν τους δικαιολογω προς θεου.εξαλου στο πρωτο μερος της ταινιας αναφερομαι.
    φιλικα παντα ετσι

παλιοτερα ο ανθρωπος ΚΟΠΙΑΖΕ για να φαει κρεας...(επρεπε να το κυνηγησει , να στησει παγιδες κλπ) και παλι ετρωγε ΕΝΑ ζωο την φορα.....

ετσι υπηρχε ισορροπια.... ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ τα ζωα γιναν ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ και Μπηκαν στην μαζικη παραγωγη και ηρθε το Marketing και οι στατιστικες να "βελτιωσουν " την παραγωγη ....εκει γ@μηθηκε το θεμα.....

αν ο ανθρωπος ηξερε ΠΟΣΕΣ ασθενειες οφειλονται στην καταναλωση κρεατος.... και ΠΟΣΟ απο το "νοστιμο" κρεας ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ αχωνευττο στα εντερα του για ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.....θα εκοβε αποτομα....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    να το κανεις up Καθε μερα,συμφωνουμε απολυτα...

οι βασανισμοι που υφιστανται τα ζωα για χαρη της επιστημης ειναι ορισμενες φορες αδιανοητοι.δεν τα ηξερα ολα αυτα που κανουνε,ειχα ομως μια αρκετα καλη εικονα για το τι πειραματα γινονται λογω του αντικειμενου σπουδων μου.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF