πηρα χθες του πιτσιρικα μου το RICHA κολτουρα με απασπαζομενη επενδηση μπουφαν στα 130 ευρω προσφορα απο τα 180 που τοχε απο μιχαλακοπουλου.αν το εχει κανεις θαθελα την γνωμη του..ο δικος μου εχει ενα 50αρι derbi gpr..
πηρα χθες του πιτσιρικα μου το RICHA κολτουρα με απασπαζομενη επενδηση μπουφαν στα 130 ευρω προσφορα απο τα 180 που τοχε απο μιχαλακοπουλου.αν το εχει κανεις θαθελα την γνωμη του..ο δικος μου εχει ενα 50αρι derbi gpr..
καλαματιανος
βρε φιλος με το συμπαθειο κιολας αλλα αγορασες ενα μπουφαν που δεν μας λες καν το μοντελο παρα μονο τη μαρκα κ μετα ζητας τη γνωμη καποιου αν ειναι καλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
πηρα χθες του πιτσιρικα μου το RICHA κολτουρα με απασπαζομενη επενδηση μπουφαν στα 130 ευρω προσφορα απο τα 180 που τοχε απο μιχαλακοπουλου.αν το εχει κανεις θαθελα την γνωμη του..ο δικος μου εχει ενα 50αρι derbi gpr..![]()
![]()
κολτουρα με απασπαζομενη επενδηση
ελεος θεε...λυπησου μας μες στη ζεστη....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θέλω να γελάσω τόσο πολύ αλλά είμαι στη δουλειά ........
......εντάξει βγήκα και γέλασα έξω....
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
γεεεεεεελα...γελα πουλι μου γεεεεελα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
![]()
![]()
![]()
θέλω να γελάσω τόσο πολύ αλλά είμαι στη δουλειά ........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παιδια εβαλα photo διοτι χθες η πωλητρια δε μου εδωσε τα χαρτακια μαζι με το μπουφαν και ετσι δε ξερο ποιο μοντελο ειναι... θα παρω τηλ. το απογευμα να ρωτησω....Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
![]()
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
καλαματιανος