Γεια σας υστερα απο αυτα που διαβασα στο forum, eipa να βαλω μυαλο κ να παρω ενα καλο κρανος χρ 1000 shoei logo τιμης αποδοσης.Πολυς κοσμος βλεπω οτι τα πουλαει, 1]παιζει κατι που δεν ξερω, 2}αναγραφετε πανω η ημερομηνια κατασκευης?
Γεια σας υστερα απο αυτα που διαβασα στο forum, eipa να βαλω μυαλο κ να παρω ενα καλο κρανος χρ 1000 shoei logo τιμης αποδοσης.Πολυς κοσμος βλεπω οτι τα πουλαει, 1]παιζει κατι που δεν ξερω, 2}αναγραφετε πανω η ημερομηνια κατασκευης?
Πολλα κρανη πωλουντε γιατι τα πηραν λαθος μεγεθος η τα πηραν για καποιον που δε τα χρειαζετε ποια κλπ αν τωρα οι περισσοτεροι παιρνουν shoei ειναι λογικο να βλεπεις και απο αυτα που πωλουντε να ειναι τετοια μαρκα , μην λεμε ρε παιδια τα αυτονοητα
η ημερομηνια αναγραφετε στα κρανη συνηθως σε ταμπελακι ραμενο στα μαξιλαρακια μεσα στο κρανος η το κουμπωμα του
στον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ εχει τα ΠΑΝΤΑ για κρανη αν κατσεις και ασχοληθεις λιγο μετα θεματακια που εχουν γραφτει ανα καιρους δεν θα εχεις καμμια απορια
καλοφορετο
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Και εγω το προσεξα.
Παντως ισως να παιζει ρολο οτι τον Σεπτεμβριο θα κυκλοφορησει ο αντικαταστατης του XR1000.
Eυχαριστω Εβι παντως το παληκαρι απο κατω σου, εδωσε μια απαντηση που υποπτευομουν . Οχι αγοραζουμε τον Αυγουστο κ κλεμε το Σεπτεμβρη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Eυχαριστω Εβι παντως το παληκαρι απο κατω σου, εδωσε μια απαντηση που υποπτευομουν . Οχι αγοραζουμε τον Αυγουστο κ κλεμε το Σεπτεμβρη.
ρε παιδια θελετε να μου πειτε οτι η arai εβγαλε το gp και ξαφνικα απο την μια μερα στην αλλη τα rx7 ειναι πεταμενα λεφτα?????φυσικα και θα βγουν νεα μοντελα απο κει και περα κοιταμε την τιμη!!!!να ειναι η σωστη τιμη!!!!αυτα........![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Γιατι να κλαψεις βρε συ?Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εαν δεν σε ενδιαφερει να φορας την τελευταια μοδακανεις υπομονη 1 μηνα και τσιμπας καινουριο XR1000 σε τιμη ξευτιλα!
![]()
![]()
Πανω κατω αυτο εννοω , να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο.Μου αρεσουν τα δοκιμασμενα και αποφευγω τις παιδικες αρρωστιες των καινουργιων.Αλλα κ το χρ1000 εχει προδιαγραφες προ 5ετιας, λιγο ασκημο μου ακουγετε κ δε ειμαι σιγουρος αν εχω δικιο.