Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Shoei Xr1000 τι παιζει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX

Shoei Xr1000 τι παιζει?

Γεια σας υστερα απο αυτα που διαβασα στο forum, eipa να βαλω μυαλο κ να παρω ενα καλο κρανος χρ 1000 shoei logo τιμης αποδοσης.Πολυς κοσμος βλεπω οτι τα πουλαει, 1]παιζει κατι που δεν ξερω, 2}αναγραφετε πανω η ημερομηνια κατασκευης?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Πολλα κρανη πωλουντε γιατι τα πηραν λαθος μεγεθος η τα πηραν για καποιον που δε τα χρειαζετε ποια κλπ αν τωρα οι περισσοτεροι παιρνουν shoei ειναι λογικο να βλεπεις και απο αυτα που πωλουντε να ειναι τετοια μαρκα , μην λεμε ρε παιδια τα αυτονοητα

η ημερομηνια αναγραφετε στα κρανη συνηθως σε ταμπελακι ραμενο στα μαξιλαρακια μεσα στο κρανος η το κουμπωμα του

στον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ εχει τα ΠΑΝΤΑ για κρανη αν κατσεις και ασχοληθεις λιγο μετα θεματακια που εχουν γραφτει ανα καιρους δεν θα εχεις καμμια απορια

καλοφορετο

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Και εγω το προσεξα.

Παντως ισως να παιζει ρολο οτι τον Σεπτεμβριο θα κυκλοφορησει ο αντικαταστατης του XR1000.

Eυχαριστω Εβι παντως το παληκαρι απο κατω σου, εδωσε μια απαντηση που υποπτευομουν . Οχι αγοραζουμε τον Αυγουστο κ κλεμε το Σεπτεμβρη.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Eυχαριστω Εβι παντως το παληκαρι απο κατω σου, εδωσε μια απαντηση που υποπτευομουν . Οχι αγοραζουμε τον Αυγουστο κ κλεμε το Σεπτεμβρη.

ρε παιδια θελετε να μου πειτε οτι η arai εβγαλε το gp και ξαφνικα απο την μια μερα στην αλλη τα rx7 ειναι πεταμενα λεφτα?????φυσικα και θα βγουν νεα μοντελα απο κει και περα κοιταμε την τιμη!!!!να ειναι η σωστη τιμη!!!!αυτα........
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Γιατι να κλαψεις βρε συ?

Εαν δεν σε ενδιαφερει να φορας την τελευταια μοδα κανεις υπομονη 1 μηνα και τσιμπας καινουριο XR1000 σε τιμη ξευτιλα!

Πανω κατω αυτο εννοω , να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο.Μου αρεσουν τα δοκιμασμενα και αποφευγω τις παιδικες αρρωστιες των καινουργιων.Αλλα κ το χρ1000 εχει προδιαγραφες προ 5ετιας, λιγο ασκημο μου ακουγετε κ δε ειμαι σιγουρος αν εχω δικιο.

Παρόμοια θέματα

1. schuberth S1 vs Shoei xr1000
    από startengine στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2005, 17:05
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 20:14
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 05:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε