Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: μοτο στην σαντορινη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas

μοτο στην σαντορινη

καλησπερα σε ολους!! μετα την εξεταστικη 5-8 φευγουμε με την κοπελα για τριημερο σαντορηνι και απο εκει διημερο στην ιο! το προβλημα μ ειναι το εξης. ωραια ολα και καλα με τα ξενοδοχεια.κλεισαμε και εισητηρια. με μηχανακι τι κανουμε? πηρα σημερα ενα δυο τηλεφωνα και ο καθενας λεει τα δικα του. υπαρχουν διαφορες στα ιδια μηχανακια εως και 10 ευρω.ειναι δυνατον? τωρα οσο αναφορα την επιλογη. Σκεφτομουν κατι σε 125. xr 25 xt 125 runner 125. τι με συμβουλευεται? καποιος σαντορινιοσ να γνωριζει? μου προτειναν beverly 200 sta 24 ευρω αν και στο site το ειχε με 22 μετα που κοιταξα. μαλλον θα παιζει παζαρι. τελος παντων! καποιος που να εχει παρομια εμπειρια παρακαλω αν μπορει να με βοηθησει!! ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!!
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Re: μοτο στην σαντορινη

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    καλησπερα σε ολους!! μετα την εξεταστικη 5-8 φευγουμε με την κοπελα για τριημερο σαντορηνι και απο εκει διημερο στην ιο! το προβλημα μ ειναι το εξης. ωραια ολα και καλα με τα ξενοδοχεια.κλεισαμε και εισητηρια. με μηχανακι τι κανουμε? πηρα σημερα ενα δυο τηλεφωνα και ο καθενας λεει τα δικα του. υπαρχουν διαφορες στα ιδια μηχανακια εως και 10 ευρω.ειναι δυνατον? τωρα οσο αναφορα την επιλογη. Σκεφτομουν κατι σε 125. xr 25 xt 125 runner 125. τι με συμβουλευεται? καποιος σαντορινιοσ να γνωριζει? μου προτειναν beverly 200 sta 24 ευρω αν και στο site το ειχε με 22 μετα που κοιταξα. μαλλον θα παιζει παζαρι. τελος παντων! καποιος που να εχει παρομια εμπειρια παρακαλω αν μπορει να με βοηθησει!! ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!!
    pare ena skouter 50ari den tha exeis kanena provlima
    oti vreis pio ftino

Re: μοτο στην σαντορινη

Πάρε από εκεί που θα βρείτε ΚΡΑΝΗ που θα σας κάνουν , θα είναι της προκοπής και θα είναι καθαρά (αν έχετε και καμία μπαντανα ή μαντήλι για το κεφάλι καλό θα είναι…)

Καλές διακοπές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω θα σου ελεγα καλα κανεις και κοιτας τα 125αρια αλλα μην κλεισεις τιποτα απο το τηλεφωνο. το ιδιο θα σου προτεινα και για τα δωματια αλλα τωρα ειναι ηδη αργα...

να πας εκει και αν σου πει π.χ. 22€ την μερα, πες του οκ. για 3 μερες ποσο??
    και αν σου πει 66€, πες του θα σου δωσω 55 απο τωρα (προκαταβολικα) και ειμαστε οκ.

τα παντα παζαρευονται.
    επισης οσο περισσοτερες μερες,τοσο το καλυτερο στην τιμη που θα παρεις και θα παζαρεψεις.

καλες διακοπες και καλα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Re: μοτο στην σαντορινη

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    pare ena skouter 50ari den tha exeis kanena provlima
    oti vreis pio ftino
    ε στην ανηφορα απο το λιμανι μπορει να εχει ενα θεματακι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    ξενοδοχειο εχω κλεισει ηδη.αν περιμενα να παω εκει νομιζω οτι θα μ επιαναν τον ποπο κανονικα. βρηκα απο ενα πολυ καλο site booking.com μεσα στην θηρα με θεα το λιμανι 60 το δικλινο πρωινο μεσα μεταφορα απο και προς ξενοδοχειο.
    και εγω 125 σκεφτομουνα.με πηρε και πριν λιγο και μ ειπε οτι εχει και yamaha 125 tw με 22 ευρω οπως και dt. to dt το σκεφτομαι αλλα νομιζω οταν καταλαβει τι θα πει διχρονιλα η κοπελα μ θα με χωρισει αφου θα σκυλοβρομαει! ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις σας αλλα αν μπορει καποιος να μ προτεινει καποιον γνωστο η καποιο μαγαζι απο οπου νοικιασε. γνωριζεται αν εχει αρκετα μαγαζια με σκουτερ στην φυρα?
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ξενοδοχειο εχω κλεισει ηδη.αν περιμενα να παω εκει νομιζω οτι θα μ επιαναν τον ποπο κανονικα. βρηκα απο ενα πολυ καλο site booking.com μεσα στην θηρα με θεα το λιμανι 60 το δικλινο πρωινο μεσα μεταφορα απο και προς ξενοδοχειο.
    αναποδα τα λες.

οταν κλεινεις μεσα απο το τηλ, χρεωνουν περισσοτερο απ'οταν πας εκει και τους εχει "ξεμεινει" το ιδιο δωματιο και θελουν να το νοικιασουν παση θυσια για να βγαλουν κατι.

επισης στο λιμανι οπου υπαρχει και ο σχετικος ανταγωνισμος μεταξυ τους μπορεις να πετυχεις καλυτερη τιμη δειχνοντας τον "διπλανο" του που τα εχει φτηνοτερα.

εν ολιγοις, μην κλεινετε απο πριν τα δωματια σας.

there is no such thing as "πληροτητα"!

υπαρχουν απειρα κυριολεκτικα δωματια σε ολα τα νησια και ακομα και full season να πατε,θα βρεθει καποιο δωματιο να σας φιλοξενησει.

6 χρονια τωρα ακολουθω τον ιδιο τροπο για τις διακοπες μου σε ΟΛΑ τα νησια και ποτε δεν εχω μεινει σε παγκακι.

επισης οι τιμες που "κλεινω" ειναι 30-38€ τα τρικλινα.
    αλλες φορες μεσα στην χωρα,αλλες φορες εκτος. ολα καθαρα και ολα περιποιημενα. φυσικα παιζει παζαρι και με τις μερες (οι οποιες ειναι σιγουρα 7 διανυκτερευσεις)...αλλα οταν ακουω δικλινο στα 60€ με πιανουν τα γελια.

χωρις να εννοω κατι για σενα ή για οποινδηποτε αλλο αλλα νομιζω οτι αν πας εκει και κανεις μια αναγνωριστικη/καταδρομικη στους "ψαραδες" που εχουν κατασκηνωσει και περιμενουν τα πλοια,θα δεις και τον τυπο που βρηκες στο τηλ να δινει το διπλανο σου δωματιο προς 40-45€.
    ε,με παζαρι θα πεσει στα 35.

ελπιζω να μην στο χαλασα.
    καλες διακοπες και παλι.

..οπως και dt. to dt το σκεφτομαι αλλα νομιζω οταν καταλαβει τι θα πει διχρονιλα η κοπελα μ θα με
    dt και σαντορινη..

οριστε.. :wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Σαντορίνη2.jpg 
Προβολές:	617 
Μέγεθος:	74,2 KB 
ID:	165803
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καταρχην σου ευχομαι καλες διακοπες κ καλα να περασεις...

κατα 2ο επειδη εχω παει πολλες φορες σαντορινη,ειναι μικρο νησακι κ ειδικα εσυ που θα εισαι κ στο κεντρο δεν νομιζω να σου χρειαζεται κατι για να κινηθεις...εγω εμενα καμαρι κ ειχα νοικιασει ποδηλατο για να κινουμε...τωρα αν θες να παρεις κατι καλο ειναι το χτ 125 για το dt σκεψουτο οχι επειδη θα βρωμας(που δεν παιζει αυτο εκτος αν βαζει τηγανελαιο) αλλα επειδη 2χρονο κ καλοκαιρι δεν παει μαζι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
    κατα 2ο επειδη εχω παει πολλες φορες σαντορινη,ειναι μικρο νησακι κ ειδικα εσυ που θα εισαι κ στο κεντρο δεν νομιζω να σου χρειαζεται κατι για να κινηθεις.....
    φιλε που εκανες το θρεαντ,

παρε μηχανακι, εχει πολλες παραλιες να πας, μην μεινεις μονο στα 2 κλασσικα χωρια
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Οτι και αν ειναι αυτο παζαρεψε το πριν το παρεις και δες επι τοπου τα μηχανακια...στο Ελλαντα ακομα και το παζαρι πιανει και οτι λενε στο διαδικτυο ειναι επισφαλες...Ειναι νωρις ακομα η καλοκαιρινη σεζον και θα βρεις κατι οικονομικο...η Σαντορινη ειναι μεγαλη και εχει φανταστικα χωρια περα απο τα Φηρα -Οια...η Νιος εχει (ή τουλαχιστον ειχε) και πολυ χωματοδρομο (Μαγγαναρι...) ενα εντουρακι θα ηταν καλη φαση
    καλες διακοπες φιλαρακι οπως και να εχει
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Re: Re: Re: μοτο στην σαντορινη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ε στην ανηφορα απο το λιμανι μπορει να εχει ενα θεματακι
    thn anifora tha tin paei o ksenodoxos, etsi ginetai sinithws.,
    kata ta alla oute stis alles anifores hta exei provlima, emeis to anevename dikavalo me ta 50aria pou noikiazeis ekei

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τα τρικλινα.

:rotflmao:

Ψηφίζω κάποιο ψευτοεντουράκι 125, που θα σε πάει πιο άνετα από ένα 50ράκι, θα το φορτώσεις (κράτα χταποδάκια) και στην θέση σας, θα κρατούσα τα δικά μας κράνη όσο ταλαιπωρία και να ναι.. Ακόμα και να σας δώσουν κράνη, θα είναι αμφιβόλου ποιότητας, αν είναι και ακριβώς στα μέτρα σας..

Καλές διακοπές..

α και συμφωνώ με τον κύριο devil σε όλα.. τελευταία φορά που ήμουν σε νησάκι σφάζονταν στο λιμανι να δώσουν δωμάτια και μηχανάκια.. τους έλεγα για πλάκα δεν έχω δίπλωμα και έλεγαν δεν πειράζει.. :rotflmao:
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    townmate ή mate (δεν θυμάμαι πως ακριβως λέγεται το 50cc δίχρονο της yamaha,,,
    εχει τοσο κοντή πρώτη που ανεβαινει και στην καλντέρα από τα σκαλιά σαν τα γαιδούρια....

με κανα 10ευρω την ημερα....ποιότητα , δύναμη και ασφάλεια...

παντως παρε καλύτερα κατι σε 100 κυβικα και πανω αν εισαι δικαβαλος...
    οχι οτι θα εχεις προβλημα με 50αρακια απλα κατανταει απο εκνευριστικο μεχρι αστειο ορισμενες περιπτώσεις....οταν ανεβαινεις ανηφορες με 7-10 km/h.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

εγω γουρουνιτσα ειχα νοικιασει. δεν ειχα διπλωμα μηχανης τοτε και περασαμε τελεια.
    done.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 19:54
  2. Κριτηρια επιλογης μοτο στην ελλαδα
    από lowfligt στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2009, 12:33
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:56
  4. Απαντήσεις: 4