Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Η μηχανή μου ξηλώνει την άσφαλτο.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec

Η μηχανή μου ξηλώνει την άσφαλτο.

Πάω εχθές στα Ιλίσια να δω ένα φίλο που είχα να δω καιρό και παρκάρω το Versys ωραία και καλά, διαγώνια αρκετά για να μην ενοχλεί η μπαγκαζιέρα που εξέχει. Κατηφορικός ο δρόμος αλλά solid στάθμευση, με ταχύτητα μέσα, μούτρα προς την ανηφόρα, τιμόνι σωστά κτλ.

Αφού αράζω λοιπόν με το φιλαράκι σπίτι, ακούμε έναν συναγερμό να βαράει, λόγω της περίεργης ακουστικής τους σπιτιού νομίζαμε οτι ερχόταν από αλλού και αν και έμοιαζε με τον δικό μου δεν βγήκαμε να δούμε (κόπανοι).

Οταν είναι να φύγουμε λοιπόν βγαίνω έξω και βλέπω την μηχανή κάτω με την μπροστά ρόδα να είναι πάνω στο πεζοδρόμιο. Ρωτάω κάτι πιτσιρίκια που ήταν σε μια πλατεία απέναντι τι έγινε και μου λένε πως έπεσε μόνη της... Με δουλεύουν τα μαλακισμένα λέω, κάτσε να την σηκώσω και θα δούμε τι έγινε.

Την σηκώνουμε λοιπόν με τον φίλο και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι διάολο έγινε. Ωσπου βλέπω μια τρύπα... στην άσφαλτο... εκεί που ήταν το stand...

Ναι, βούλιαξε ο δρόμος, το stand τρύπησε το έδαφος, η μηχανή μου ξηλώνει την άσφαλτο. Όπως και να το πεις έγινε μαλακία. Τρύπα που χώραγε όλη η παλάμη μου μέσα. Το ένα πλαστικό έχει φάει καλές γρατζουνιές, όπως και η χούφτα και η μπαγκαζιέρα. Και τι σκατά να κάνεις τώρα, να βρίζεις απλά την τύχη σου και τον δήμο/κράτος ή να πας στο δημαρχείο μαινόμενος και να αρχίσεις να λες για μυνήσεις κτλ.

Μπα, απλά λέω ένα "σκατά" και συνεχίζω να σκέφτομαι το ταξίδι στο εξωτερικό...
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Κλασσικό φαινόμενο, με τις ζέστες μαλακώνει η (ο θεός να την κάνει) άσφαλτος και λόγω του βάρος την τρυπάει το σταντ

Πάντως το θέμα της μήνυσης μην τον υποτιμάς, αν έχει όρεξη και φίλο δικηγόρο (για να μην σου πάρει ένα κάρο λεφτά) μπορεί να αποζημιωθείς, απλά θα πάρει χρόνια.
    Όπως και να έχει και μόνο η ηθική ικανοποίηση μετράει

Φίλος μου έδειξε αυτό το πολύ ενδιαφέρον άρθρο.

http://www.autotriti.gr/data/magazin...hema/37346.asp

Θα πάω σήμερα να πάρω καμιά φωτογραφία μπας και το κυνηγήσω λίγο το θέμα.
    Fun times!

Στήσε ξανά το σκηνικό με την μηχανή κάτω και τράβα και καλές φωτογραφίες των ζημιών.

Επίσης κράτα αναλυτικά και κομμένα στο όνομά σου τα τιμολόγια της επισκευής.

Δεν ξέρω αν μπορείς να καλέσεις και την αστυνομία ή την δημοτική αστυν. να καταγράψει το συμβάν (πάρε και ρώτα τους).

Καλή τύχη αν το κυνηγήσεις

Μέλος
    Οντως φιλε. Ξανα πηγενε και κανε το ιδιο σκηνικο. Φωναξε αστυνομια να καταγραψει το συμβαν και τον ασφαλιστη σου μαζι η ατομο απο την ασφαλεια σου. Ετσι και αλιως θα πληρωσεις που θα πληρωσεις δεν εχεια να χασεις τιποτα. Μετα ασε τους δικηγορους απο την ασφαλιστικη να κανονισουν τα υπολοιπα. Μπορεις να ζητησεις την αποζημειωση απο τον δημο ή απο οποιο φορεα ειναι υπευθηνος για αυτο το δρομο. Δες και σηνηγορο του πολιτη μηπως μπορουν να σε κατατοπισουν καλυτερα.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=32106

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    κ αφου τα κανεις ολα αυτα... παρε ενα αδειο τενεκεδακι αναψυκτικου.. πατα το να γινει ομορφο κ πλακε.. κ βαζε το κατω απο το σταντ
    ασε που ετσι πατημενο μπορεις να το εχεις ανετα παντα μαζι σου..

Ηρθαν οι αστυνομικοί για να επιβεβαιώσουν το συμβάν. Δεν χρειάστηκε να στήσω την μηχανή, τους είπα οτι έγινε εχθές αλλά σήμερα έμαθα οτι μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Συζήτηση:

- Τι πάθατε παιδιά;
    - Τρύπησε ο δρόμος.
    - Τι;
    - Να, αυτό. (δείχνω)
    - Κοίτα ρε μαλάκα τι γίνεται στην κωλοχώρα.
    - !
    - Τι ζημιές έπαθες ρε μεγάλε;
    - Ε να, το πλαστικό εδώ, το προστατευικό του ψυγείου, η χούφτα, η μπαγκαζιέρα λίγο... Εχετε ακούσει εάν εχει αποζημιωθεί ποτέ κανείς;
    - Είσαι επώνυμος;
    - Δεν θα το έλεγα.
    - Καλή τύχη.

Γενικότερα τα παιδιά ήταν πολύ εξυπηρετικά, μου δώσαν πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνω και γενικά βοήθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Τέλως πάντων, θα πάω να πάρω το χαρτί από το τμήμα όταν το ετοιμάσουν και βλέπουμε. Ο Αυγουστος πάντως δεν νομίζω να βοηθήσει την κατάσταση. Σε καλό δρόμο είμαστε πάντως, είδωμεν...
    Fun times!

Καλή εξέλιξη!!!

Τώρα πρέπει να βρεις ποιος είναι αρμόδιος για την συντήρηση του δρόμου και να ζητήσεις την αποζημίωση από εκεί.
    Η γνώμη μου είναι να το ξεκινήσεις από βδομάδα και να μην το αφήσεις για Σεπτέμβρη.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    λεφτα θα παρεις αλλα θα τραβηξει λιγο η ιστορια με τον Δημο(μαλλον θα τραβηξει δλδ...)
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Σε καλό δρόμο είμαστε πάντως, είδωμεν...
    Κι εύχομαι να μη στραβώσει πουθενά μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών σου

καθοτι δημοτικος υπαλληλος σε πληροφορω φιλε
    οτι αν ο δρομος ειναι ταχειας κυκλοφορειας (κεντρικος κλπ)
    ειναι στην αρμοδιοτητα του ΥΠΕΧΩΔΕ
    αλλιως ψαξτο με τον κατα τοπου Δημο
    anyway ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ:smilea:
    gas......N

Τσομολοκο Το avatar του/της eiffel
    Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!

Post edited, εάν μπορείς κάνε και το δικό σου.

Ο δρόμος ήταν στενό, άρα θα μιλήσω με τον δήμο, ένα παιδί που μένει εκεί βέβαια μου είπε πως ειχαν σκάψει για φυσικό αέριο εκεί και όταν το άκουσε ο αστυνομικός μου είπε να μιλήσω με αυτούς. Θα δούμε από Δευτέρα.
    Fun times!

Τσομολοκο Το avatar του/της eiffel
    βασικα οχι μονο να ελπιζεις, 99% θα βρεις το δικιο σου γιατι οι δικαστες που θα τους κρινουν καταλαβαινουν απολυτα τι συμβαινει παντα βοηθανε τον κοσμο. Ολοι που ξερω και εχουν κανει τετοια ενεργεια, εχουν δικαιωθει.
    Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Post edited, εάν μπορείς κάνε και το δικό σου.

................ ειχαν σκάψει για φυσικό αέριο εκεί και όταν το άκουσε ο αστυνομικός μου είπε να μιλήσω με αυτούς..........
    Επειδή έτυχε κάτι ανάλογο και σε μένα, το πιθανότερο είναι η εταιρεία φυσικού αερίου να βγάλει την ουρά της απ' έξω και να τα ρίξει όλα στον εργολάβο που έκανε το έργο.
    Βέβαια, τον εργολάβο τον επέλεξε η ίδια εταιρεία, αλλά τρέχα γύρευε....

Εύχομαι να δικαιωθείς...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 18:47
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 17:27
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 17:24
  4. νοικιαζω την μηχανη μου......
    από zolotas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5