Πάω εχθές στα Ιλίσια να δω ένα φίλο που είχα να δω καιρό και παρκάρω το Versys ωραία και καλά, διαγώνια αρκετά για να μην ενοχλεί η μπαγκαζιέρα που εξέχει. Κατηφορικός ο δρόμος αλλά solid στάθμευση, με ταχύτητα μέσα, μούτρα προς την ανηφόρα, τιμόνι σωστά κτλ.
Αφού αράζω λοιπόν με το φιλαράκι σπίτι, ακούμε έναν συναγερμό να βαράει, λόγω της περίεργης ακουστικής τους σπιτιού νομίζαμε οτι ερχόταν από αλλού και αν και έμοιαζε με τον δικό μου δεν βγήκαμε να δούμε (κόπανοι).
Οταν είναι να φύγουμε λοιπόν βγαίνω έξω και βλέπω την μηχανή κάτω με την μπροστά ρόδα να είναι πάνω στο πεζοδρόμιο. Ρωτάω κάτι πιτσιρίκια που ήταν σε μια πλατεία απέναντι τι έγινε και μου λένε πως έπεσε μόνη της... Με δουλεύουν τα μαλακισμένα λέω, κάτσε να την σηκώσω και θα δούμε τι έγινε.
Την σηκώνουμε λοιπόν με τον φίλο και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι διάολο έγινε. Ωσπου βλέπω μια τρύπα... στην άσφαλτο... εκεί που ήταν το stand...
Ναι, βούλιαξε ο δρόμος, το stand τρύπησε το έδαφος, η μηχανή μου ξηλώνει την άσφαλτο. Όπως και να το πεις έγινε μαλακία. Τρύπα που χώραγε όλη η παλάμη μου μέσα. Το ένα πλαστικό έχει φάει καλές γρατζουνιές, όπως και η χούφτα και η μπαγκαζιέρα. Και τι σκατά να κάνεις τώρα, να βρίζεις απλά την τύχη σου και τον δήμο/κράτος ή να πας στο δημαρχείο μαινόμενος και να αρχίσεις να λες για μυνήσεις κτλ.
Μπα, απλά λέω ένα "σκατά" και συνεχίζω να σκέφτομαι το ταξίδι στο εξωτερικό...