Ρε παιδεια εχω το νιντζακι το 250 και τωρα τελευταια οταν ειναι ανοιχτη η μηχανη ακουγετε ενας τσιριχτος ηχος συνεχομενα απο το τεποζιτο απο οσο μπορω να καταλαβω..Ο ηχος σταματαει μονο εαν κλεισω την μηχανη..Τι λετε?
Ρε παιδεια εχω το νιντζακι το 250 και τωρα τελευταια οταν ειναι ανοιχτη η μηχανη ακουγετε ενας τσιριχτος ηχος συνεχομενα απο το τεποζιτο απο οσο μπορω να καταλαβω..Ο ηχος σταματαει μονο εαν κλεισω την μηχανη..Τι λετε?
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
αποσυμπιεση...
ειναι φυσιολογικο...
η γατουλα στο ρεζερβουαρ![]()
εχει πολλα γι'αυτο στο kawasakibikers.
Ναι απλα δεν το εκανε.Εκανε εναν ηχο σαν κλαμα καθε τοσο αλλα αυτο δεν σταματαει αν δεν την σβησω..
Two beeeeeeeerr!!!!
Μάλλον η αντλία βενζίνης σε χαιρετάει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
Ρε παιδεια εχω το νιντζακι το 250 και τωρα τελευταια οταν ειναι ανοιχτη η μηχανη ακουγετε ενας τσιριχτος ηχος συνεχομενα απο το τεποζιτο απο οσο μπορω να καταλαβω..Ο ηχος σταματαει μονο εαν κλεισω την μηχανη..Τι λετε?![]()
Σαν σφύριγμα είναι ο ήχος ε????
ναι ενα πολυ λεπτο σφυριγμα συνεχομενο..δεν σταματαει καθολη την δειαρκεια λειτουργειας του κινιτηρα..
Two beeeeeeeerr!!!!
ποια τρομπα ρε παιδια... αερας εγγλοβισμενος στο τεποζιτο ειναι, δεν ειναι τιποτα. ανοιξε τη ταπα και θα φυγει.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αν είναι πολύ σιγανό δεν νομίζω να πειράζει αλώστε η αντλία ένα μοτέρ που είναι συνεχώς σε λειτουργία είναι και κάνει ένα ψιλό σφυριγματάκι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
ναι ενα πολυ λεπτο σφυριγμα συνεχομενο..δεν σταματαει καθολη την δειαρκεια λειτουργειας του κινιτηρα..
Αν πάλι δεν το άκουγες παλιότερα και τώρα το ακούς αν δεις ότι μέρα με τη μέρα ακούγεται όλο και πιο δυνατά μην περιμένεις να μείνεις στο δρόμο για να την αλλάξεις!![]()
oxiΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ποια τρομπα ρε παιδια... αερας εγγλοβισμενος στο τεποζιτο ειναι, δεν ειναι τιποτα. ανοιξε τη ταπα και θα φυγει.
eimaste λαθος.....
αλλο λεει...
λοιπον....αν οντως ειναι κατι που δεν γινονταν και ξαφνικα εγινε τοτε μαλλον ειναι προβλημα.τσεκαρε το αφου λογικα εισαι στην εγυηση..![]()
οχι ρε φιλε καλα καλα δεν το στρωσες
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
του παιδεψα το καιμενο με το που πατησε τα 1500κμ γυρισα ηπειρο και μακεδονια¨..
:rotflmao: :rotflmao:
Two beeeeeeeerr!!!!