Φίλοι και φίλες που είναι κάτοχοι Bandit 600 - 650 μπορούν να στείλουν φωτογραφίες, σχόλια και χρήσιμες πληροφορίες για το δημοφιλές μοντέλλο της Suzuki.....
:rotflmao:
Φίλοι και φίλες που είναι κάτοχοι Bandit 600 - 650 μπορούν να στείλουν φωτογραφίες, σχόλια και χρήσιμες πληροφορίες για το δημοφιλές μοντέλλο της Suzuki.....
:rotflmao:
Περίμενε λίγο να κυκλοφορήσει το φρέσκο, το υδρόψυκτο του 2007!
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Εχεις καποια πληροφορηση, φωτο η link για αυτο? Η απλα υποθετεις οτι θα βγει? Ρωταω γιατι το προηγουμενο το βγαλανε σε προσφορα η οποια ειναι δελεαστικη, ψαχνω για μηχανη και δεν ξερω τι να κανω..
Εχει βγει το καινουργιο και αναμενεται να ερθει. Η διαφορα ειναι ΜΟΝΟ στον κινητηρα, τιποτα αλλο. Ο καινουργιος ειναι υδροψυκτος και εαν θυμαμαι καλα εχει και την ιδια ιπποδυναμη με τον παλιο. Εγω παντως με την αγορα του Bandit πριν 6 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
Εχεις καποια πληροφορηση, φωτο η link για αυτο? Η απλα υποθετεις οτι θα βγει? Ρωταω γιατι το προηγουμενο το βγαλανε σε προσφορα η οποια ειναι δελεαστικη, ψαχνω για μηχανη και δεν ξερω τι να κανω..
το καινουργιο
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
υδρόψυκτος κ με ψεκασμό λόγω ευρωπαικών προδιαγραφών...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Εχει βγει το καινουργιο και αναμενεται να ερθει. Η διαφορα ειναι ΜΟΝΟ στον κινητηρα, τιποτα αλλο. Ο καινουργιος ειναι υδροψυκτος και εαν θυμαμαι καλα εχει και την ιδια ιπποδυναμη με τον παλιο. Εγω παντως με την αγορα του Bandit πριν 6 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
το καινουργιο
πολύ αξιόποστο μηχανάκι....πραγματικό σκυλί...και ας είχε αεροελαιόψυξη κ καρμπς...
Ερωτησουλα γνωσεως. Ψηνομαι για το '06. Εχει πεσει η τιμη του και εχει και μια προσφορα με 800€ σου δινουν και καποια καλουδια extra.. Η βασικη μου ερωτηση ειναι αν ξερει κανεις αν η καρινα δημιουργει προβλημα λογω υψους για ανοδους σε πεζοδρομια (για την πολη το θελω) και μια δευτερη ειναι αν υπαρχει καμια προταση για tank cover..
Κοιτα την φωτογραφια του δικου μου σχετικα με την καρινα. Μην περιμενεις να ανεβοκατεβαινεις πεζοδρομια με ευκολια οπως και καθε μηχανη της κατηγοριας νομιζω. Με λιγη προσοχη δεν βρισκει (μιλαμε για τα νορμαλ / χαμηλα πεζοδρομια).Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
Ερωτησουλα γνωσεως. Ψηνομαι για το '06. Εχει πεσει η τιμη του και εχει και μια προσφορα με 800€ σου δινουν και καποια καλουδια extra.. Η βασικη μου ερωτηση ειναι αν ξερει κανεις αν η καρινα δημιουργει προβλημα λογω υψους για ανοδους σε πεζοδρομια (για την πολη το θελω) και μια δευτερη ειναι αν υπαρχει καμια προταση για tank cover..
Tank cover λογικα θα εχει η Bagster.
Παντως εαν το θελεις για ΜΟΝΟ μεσα στην πολη, ειναι λαθος αγορα. Οχι οτι εχει προβλημα, ισα ισα που τραβαει απο παρα πολυ χαμηλα και ο κινητηρας ειναι παρα πολυ ελαστικος, αλλα νομιζω οτι αυτη η κατηγορια δεν ειναι και οτι καλυτερο για την περιπτωση σου.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Οτι η επιλογη γενικα απο την κατηγορια street ειναι λαθος για κυρια χρηση μεσα στην πολη ειναι λαθος το ξερω και εγω.. Αλλα τι να κανω? Εδω και πολυ καιρο ηθελα μια και δεν με βλεπω να το αποφευγω. Μια και απ'οτι βλεπω την εχεις μηπως ξερεις ποσο παει η trioval yoshimura που δινουν απο την suzuki και ποσο η καρινα ξεχωριστα?
Alx14για το μηχανακι σου.
![]()
Θα σε γελασω γιατι παει καιρος. Νομιζω περιπου 500-600 Ε η Yoshi και κανα 150αρι η καρινα.Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
Οτι η επιλογη γενικα απο την κατηγορια street ειναι λαθος για κυρια χρηση μεσα στην πολη ειναι λαθος το ξερω και εγω.. Αλλα τι να κανω? Εδω και πολυ καιρο ηθελα μια και δεν με βλεπω να το αποφευγω. Μια και απ'οτι βλεπω την εχεις μηπως ξερεις ποσο παει η trioval yoshimura που δινουν απο την suzuki και ποσο η καρινα ξεχωριστα?
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Thanks zephyrΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Alx14για το μηχανακι σου.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αν ειναι 500 η yoshimura και 150 η καρινα τοτε δεν λεει να τα παρω μαζι με προστατευτικο αλυσιδας 800 δεδομενου οτι 1ον μπορω να τα βαλω πιο μετα και 2ον να βαλω οτι θελω.. Η λες οτι αξιζει?![]()
Σου ειπα δεν θυμαμαι καλα. Γιατι δεν παιρνεις κανα τηλ να μαθεις ?Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
Αν ειναι 500 η yoshimura και 150 η καρινα τοτε δεν λεει να τα παρω μαζι με προστατευτικο αλυσιδας 800 δεδομενου οτι 1ον μπορω να τα βαλω πιο μετα και 2ον να βαλω οτι θελω.. Η λες οτι αξιζει?![]()
p.s. το προστατευτικο αλυσιδας αν και πολυ ωραιο ειναι αχρηστο γιατι ειναι πολυ κοντο και γεμιζει λαδια η μηχανη απο την αλυσιδα.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Θα επαιρνα απλα δεν ξερω που...Μην ξεχνας οτι απο μεγαλες μηχανες δεν εχω ιδεα, ποσο μαλλον απο after sales parts.. Sorry για την επιμονη. Ακομα μια αλλη απορια που λογικα μπορεις να μου λυσεις. Τα οργανα τι χρωμα εχουν? Ρωταω γιατι δεν εχω βρει φωτο με αναμμενα τα φωτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
Θα επαιρνα απλα δεν ξερω που...Μην ξεχνας οτι απο μεγαλες μηχανες δεν εχω ιδεα, ποσο μαλλον απο after sales parts.. Sorry για την επιμονη. Ακομα μια αλλη απορια που λογικα μπορεις να μου λυσεις. Τα οργανα τι χρωμα εχουν? Ρωταω γιατι δεν εχω βρει φωτο με αναμμενα τα φωτα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!