Χαιρετε κυριοι λοιπον το θεμα μας ειναι αυτο: Τι λαστιχα βαζουμε στο BMW μας, τι τιμη τα περνουμε και βεβαιως αν ειμαστε ικανοποιημενοι.
Χαιρετε κυριοι λοιπον το θεμα μας ειναι αυτο: Τι λαστιχα βαζουμε στο BMW μας, τι τιμη τα περνουμε και βεβαιως αν ειμαστε ικανοποιημενοι.
αν έγραφες και κάνα μοντελάκι για να γίνει πιο συγκεκριμένο..![]()
έγω είμαι με το δεύτερο ζευγάρι metzeler tourance.
το μαμισιο και ένα που έβαλα εγώ όταν τα άλλαξα.
Γενικώς προτιμάω την metzeler γιατί είναι ένα λάστιχο που σταματάει καλά σε βρεγμένο δρόμο.
Γενικώς μπορεί να υστερεί σε άλλα πράγματα.π.χ. έχω ακούσει ότι τα python (της pirelli είναι νομίζω)
βοηθάνε στους πλάγιους ανέμους αλλά προτιμάω να πηγαίνω σιγά όταν έχει πλάγιους ανέμους αλλά
να σταματάω καλά όταν βρέχει.
Και πεζοδρόμια ανεβαίνω με τα metzeler κλπ..
Τα βάζω στον Ανδρεα τον Ψυχογιό στην Λένορμαν.
230 Ε με τοποθέτηση το μαλλί.σε 12 άτοκες. πριν 2 χρόνια.
πριν 2 μήνες που ρώτησα ήθελα 250Ε με τοποθέτηση πάλι με 12 άτοκες.
Πάντα ευγενικός και σωστή αντιμετώπιση σαν επαγγελματίας.
Να μην μπώ σε λέπτομέριες για άλλα βουλκανιζατέρ γιατί είναι εκτός θέματος.
Αν θέλουν οι admin να ανοιξουμε ένα τέτοιο τόπικ έχω πολλά να πω για μερικούς
"επώνυμους" του είδους...
υπάρχει και tourance tubeless κατάλληλο για 1200gs.
γράφω πιο πάνω για εμπειρίες με αυτό το λάστιχο.
Για τιμή θα σε γελάσω.
Γενικά όλες οι εταιρίες έχουν fit guide για τις διαστάσεις.
όποτε παίρνεις τηλ και μαθαίνεις πόσο έχει για την δική σου μοτοσυκλέτα.
Γιάννης.
Σημερα εβαλα το metzeler tourance 150/70 r 17. πληρωσα μαζι με τοποθετηση 260 ευρω. Τι τιμες παιζουν στη αγορα για αυτα τα λαστιχα;
για bmw 650GS βαζω bridgestone , την παλια σειρά b250 (με τακουνι, είναι πιο πολυ off ελαστικο).
Το ίδιο φοράνε κ τα transalp νομιζω. Tωρα βγηκαν κατι καινουρια bridgestone 501,502,battle wing τα οποία όμως είναι πιο πολυ για ασφαλτο, ΑΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ, αμα πας σε χωματοδρομους, οπως εγω
Eως τωρα δεν ειχα προβλημα,ζεσταίνονται γρήγορα και για το χώμα είναι απο τα καλύτερα νομίζω...
Για διαστάσεις 90/90-21" (εμπρός) & 130/80-17" (πίσω) το κορυφαίο λάστιχο on-OFF είναι ένα.............Michelin T63!!!![]()
Παρα μα πάρα πολύ καλό στο βρεγμένο (πολύ καλύτερο απ'το tourance)!!!
Και φυσικά στο χώμα.........δε χρειάζεται να πούμε τίποτα....εξάλου χωμάτινο λάστιχο είναι!!!
Το μόνο αρνητικό (εμένα βέβαια δε με χαλάει...το αντίθετο μάλιστα) είναι ο θόρυβο! Κάνουν αρκετή φασαρία, λες και περνάν τα panzer....:rotflmao: !
ΤΕΛΟΣ
Αν δεν πηγαίνεις στο χώμα για εντουράδες και κινείσαι κυρίως στην άσφαλτο θα σου πρότεινα το Continental Trail attack! Είναι ασφάλτινο λάστιχο, αλλά περπατάει και στο χώμα μια χαρά(Όχι όμως άμμο ή λάσπη). Στην άσφαλτο όμως είναι πάρα πολύ καλύτερο από το Metzeler tourance που είχα πριν! Η τιμή του ίδια με των άλλων της κατηγορίας. Το βρίσκεις από 230 μέχρι 260 το ζευγάρι!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need