Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Ηλεκτρολογικό πρόβλημα - Φλάς

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos

Ηλεκτρολογικό πρόβλημα - Φλάς

έχω το fz6. τα μπροστινά φλας είναι aftermarket led, τα πίσω aftermarket 12v λάμπα (όχι led)

όλα λειτουργούν ρολόι

αλλάζω τα μπροστινά με μαμά (μπας και φαίνομαι λιγάκι πριν με φάνε ζωντανό), και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.

δεξια αριστερά τα φλας λειτουργούν κανονικά. μόλις ανάψω τα alarm, ανάβουν μια φορά όλα και μετά σιωπή...

παύουν να λειτουργούν και ως φλας κατεύθυνσης μέχρι να κλείσω και να ξανανοίξω τον διακόπτη.

θέμα συνδέσεων δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει, ούτε να έχει κολλήσει κανένα ρελέ, αφού ως φλας λειτουργούν. αν απομονώσω τα πίσω, τα μπροστά δουλεύουν μια χαρά στο alarm.

any ideas?
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Κάτι με το ρελέ και το φορτίο δεν πάει καλά!
    Επίσης και ο διακόπτης των alarm μπορεί να την κάνει τη ''δουλειά'' !!

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Κάτι με το ρελέ και το φορτίο δεν πάει καλά!
    Επίσης και ο διακόπτης των alarm μπορεί να την κάνει τη ''δουλειά'' !!

Σάκη αν ήταν ο διακόπτης, τότε δε θα λειτούργησε ούτε αφού απομόνωνα τα πίσω φλας.
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το ΧΤΧ μου...άλλαξα τα μαμά φλας με άλλα(όχι led) και δεν λειτουργούν όταν πατώ τα alarm...δουλεύουν σαν φλας άλλα όχι σαν alarm...δοκίμασα με τα 3 φλας επάνω να πατήσω τα alarm και τότε δούλεψαν κανονικά ενώ με τα 4 όχι!!!
    Εγώ πιστεύω πως πρέπει να φταίνε τα watt...γιατί τα μαμά εμένα είναι 10 και τα aftermarket είναι 23...θέλω να αλλάξω τις λάμπες αλλά δεν βρίσκω πουθενά πορτοκαλί...μόνο άσπρες
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το ΧΤΧ μου...άλλαξα τα μαμά φλας με άλλα(όχι led) και δεν λειτουργούν όταν πατώ τα alarm...δουλεύουν σαν φλας άλλα όχι σαν alarm...δοκίμασα με τα 3 φλας επάνω να πατήσω τα alarm και τότε δούλεψαν κανονικά ενώ με τα 4 όχι!!!
    Εγώ πιστεύω πως πρέπει να φταίνε τα watt...γιατί τα μαμά εμένα είναι 10 και τα aftermarket είναι 23...θέλω να αλλάξω τις λάμπες αλλά δεν βρίσκω πουθενά πορτοκαλί...μόνο άσπρες
    Αν τα κρυσταλακια των φλας ειναι ασπρα βαψε τα πορτοκαλι και βαλε ασπρες λαμπες.:smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε ΟΛΕΣ τις λάμπες με λάμπες που έχουν το wattage του κατασκευαστή.

Διαβάζω κάτι για LED μπροστά, aftermarket πίσω, aftermarket 23W αντί για 10W κλπ...

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε ΟΛΕΣ τις λάμπες με λάμπες που έχουν το wattage του κατασκευαστή.

Διαβάζω κάτι για LED μπροστά, aftermarket πίσω, aftermarket 23W αντί για 10W κλπ...
    AYTO ΛEΩ K EΓΩ...AΠΛA ΔEN BPIΣKΩ ΛAMΠEΣ!!!TΩPA ΓIA NA BAΨΩ TA KPYΣTAΛΛA ΔEN NOMIZΩ ΓIATI ΔEN MOY APEΣEI AIΣΘHTIKA
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    AYTO ΛEΩ K EΓΩ...AΠΛA ΔEN BPIΣKΩ ΛAMΠEΣ!!!TΩPA ΓIA NA BAΨΩ TA KPYΣTAΛΛA ΔEN NOMIZΩ ΓIATI ΔEN MOY APEΣEI AIΣΘHTIKA
    Τα κρυσταλα βαφονται εσωτερικα.Το αποτελεσμα ειναι καλυτερο απ οτι νομιζεις.Αλλιως βαλε μπρος πισω λεντ με ενα φλασερ και καθαρισες.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF