Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 114

Θέμα: Μειώθηκε η καταναλωση, αλλά ...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    ο καταλυτης βγηκε , τωρα , ποση ζημια κανει δεν ξερω ...
    Έλα μου ντε ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Ξερω οτι θα ακουστει λιγο ασχημο αυτο που θα πω , αλλα τελος παντων

Τον καταλυτη τον εβγαλα , ξερω οτι κανει ζημια , δεν ξερω ποσο , αλλα το ξερω ..

Δεν το ξαναεβαλα συνειδητα , γιατι :

-Εχει καλυτερη αποδοση η μηχανη

-Καει λιγοτερη βενζινη

-Θερμενεται λιγοτερο

Δεν θα δικαιολογηθω για κατι , απλα πλεον δεν μου κανει καμμια αισθηση βλεποντας τα παντα γυρω μου ...

Νταλικες να βγαζουν συννεφα μαυριλας, Ταριφες το ιδιο , Διχρονιλες , μολυσμενα τα παντα γυρω μας , εργοστασια , βρωμια παντου ... και να μην ξεχασω τις απαραδεκτες Φωτιες που κατεστρεψαν τα παντα ολα ..

Τωρα θα γυρησουν μερικοι κ θα πουνε κ εσυ τι κανεις ? Αν σκεφτομασταν ολοι ετσι τα πραγματα θα ηταν χειροτερα κτλ κτλ

Δεν εχουν αδικο ...

Απλα θα πω το εξης .. Οταν ζω σε ενα σκουπιδοτοπο, δεν θα ψαξω σκουπιδοτενεκε για να πεταξω το σκουπιδακι μου ... θα το πεταξω κατω κ δεν θα με νοιαξει κιολας ...

Αν ολα ηταν καθαρα , θα το πεταγα στον σκουπιδοτενεκε ...

ΥΣ : Καυσαναλυση δεν εχω κανει ακομα .. Μαλλον θα την κανω στο επομενο μεγαλο σερβις . Ουτως η αλλως μου ειπαν οτι το fz6 05 εχει αισθητηρα οξυγονου που αυτορυθμιζει το μιγμα και δεν εχει προβλημα.

Moderator
    Μεγάλη κουβέντα άνοιξες, γι' αυτό και μεταφερόμαστε ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ξεκίνα να καίς σούπερ παλιά και γύρνα πλευρό.

Έτσι κι αλλιώς κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ξεκίνα να καίς σούπερ παλιά και γύρνα πλευρό.
    Έτσι κι αλλιώς κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...

Τάσε, είπα να μην το πάω κατευθείαν στις Αντιπαραθέσεις ...
    (είμαι sic! Βύρωνα..??)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    είμαι sic
    Είσαι, είσαι !!

ΥΓ: Εδώ που το έφερες δεν μπορεί να επέμβει και κανένας, επομένως.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

-Καει λιγοτερη βενζινη
    Πόσο καλύτερη απόδοση έχει η μοτοσυκλέτα σου μετά την αφαίρεση καταλύτη
    και πόσο λιγότερο καύσιμο καταναλώνεται; Πιστεύεις πως άξιζε τον κόπο;
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Πόσο καλύτερη απόδοση έχει η μοτοσυκλέτα σου μετά την αφαίρεση καταλύτη
    και πόσο λιγότερο καύσιμο καταναλώνεται; Πιστεύεις πως άξιζε τον κόπο;
    Ναι, πιστευω οτι αξιζε ... αληθεια το λεω !

σκεψου 30 - 40 χλμ παραπανω αυτονομια σε καθε γεμισμα των 17ε

αρα μιλαμε για 2 - 3 ευρο στην τσεπη μου καθαρα σε καθε γεμισμα ...

αποδοση αισθητα καλυτερη ... ξεμπυκωσε η μηχανη.

κ πριν προλαβετε να βγαλετε το αχτι σας επανω μου , κοιταξτε να δειτε ποιος κανει την μεγαλη ζημια , κ μην κοιτατε την σταγονα στον ωκεανο ...

Δεν εκαψα εγω τα δαση (παρεπιπτωντος ειμαι πυροπληκτος αλλα τελος παντων), ουτε ανεβασα εγω την σταθμη της θαλασσας. Δεν μπαζωσα εγω τα ρεματα ...

κ για το ΠΑΡΑΛΟΓΟ της υποθεσης , εμενα καποια χρονια γερμανια ,και εκανα ανακυκλωση για την προστασια του περιβαλλοντος ...

Επισης μαζευω απο τις παραλιες τα σκουπιδια μου , ακομα κ τα σκουπιδια των αλλων ασυνειδητων που τα παρατανε στην αμμο ... Δεν τα λεω αυτα για να μου πειτε μπραβο,

τα λεω για να καταλαβετε οτι γενικοτερα δεν ειμαι ρυπογονος τυπος κ σεβομαι το περιβαλλον ...

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Μήπως όμως και ένας παλιός καταλύτης 12 χρόνων όπως ήταν στην δική μου μηχανή κάνει περισσότερο κακό από ότι εάν τον αφαιρέσεις..?

Τον καταλυτη τον εβγαλα , ξερω οτι κανει ζημια , δεν ξερω ποσο , αλλα το ξερω ..
    ...και οι μηχανολόγοι που τον έβαλαν, μετά από 20 χρόνια σπουδες, μάλλον δεν ξέρουν...

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Εντάξει ρε παιδιά, χαλαρώστε...Εκτός του ότι θα ήθελα μια απάντηση για το παραπάνω ερώτημα, εάν γνωρίζει κανείς, ήθελα απλά να πω, πως είμαστε σε forum μηχανών και όχι σε forum οικολόγων ή ηθικολόγων. Και όπως και να το κάνουμε εάν βγάλεις τον καταλύτη χάνεις μερικά κιλάκια και κερδίζεις λίγο σε απόδοση...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
    Εντάξει ρε παιδιά, χαλαρώστε...Εκτός του ότι θα ήθελα μια απάντηση για το παραπάνω ερώτημα, εάν γνωρίζει κανείς, ήθελα απλά να πω, πως είμαστε σε forum μηχανών και όχι σε forum οικολόγων ή ηθικολόγων. Και όπως και να το κάνουμε εάν βγάλεις τον καταλύτη χάνεις μερικά κιλάκια και κερδίζεις λίγο σε απόδοση...

Δλδ για σενα ειμαστε αυτο που λενε καποιοι γεροι,αλητες μηχανοβιοι τσαντακηδες?
    Πλακα εχει εδω μεσα τελικα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ξερω οτι θα ακουστει λιγο ασχημο αυτο που θα πω , αλλα τελος παντων

Δεν το ξαναεβαλα συνειδητα , γιατι :

-Καει λιγοτερη βενζινη

-Θερμενεται λιγοτερο

Δεν θα δικαιολογηθω για κατι , απλα πλεον δεν μου κανει καμμια αισθηση βλεποντας τα παντα γυρω μου ...

Νταλικες να βγαζουν συννεφα μαυριλας, Ταριφες το ιδιο , Διχρονιλες , μολυσμενα τα παντα γυρω μας , εργοστασια , βρωμια παντου ... και να μην ξεχασω τις απαραδεκτες Φωτιες που κατεστρεψαν τα παντα ολα ..

Τωρα θα γυρησουν μερικοι κ θα πουνε κ εσυ τι κανεις ? Αν σκεφτομασταν ολοι ετσι τα πραγματα θα ηταν χειροτερα κτλ κτλ

Δεν εχουν αδικο ...

Απλα θα πω το εξης .. Οταν ζω σε ενα σκουπιδοτοπο, δεν θα ψαξω σκουπιδοτενεκε για να πεταξω το σκουπιδακι μου ... θα το πεταξω κατω κ δεν θα με νοιαξει κιολας ...

Αν ολα ηταν καθαρα , θα το πεταγα στον σκουπιδοτενεκε ...

ΥΣ : Καυσαναλυση δεν εχω κανει ακομα .. Μαλλον θα την κανω στο επομενο μεγαλο σερβις . Ουτως η αλλως μου ειπαν οτι το fz6 05 εχει αισθητηρα οξυγονου που αυτορυθμιζει το μιγμα και δεν εχει προβλημα.
    Εσυ φιλαρακι(και στο λεω χωρις ιχνος αντιπαραθεσης η κακιας)μην διανοηθεις να γραψεις περι οικολογιας,πυρκαιων στα δαση κλπ γιατι θα φας το κραξιμο της αρκουδας.
    Καλη η ευθυτητα κι η τιμιοτητα αλλα δεν φτανει.

Δηλαδη ρε φιλε μου, χωρις κανενα ιχνος αντιπαραθεσης κ γω, δεν εχεις κανει ποτε καμμια παρανομια - ατοπια ???

Δεν εχεις ριξει ποτε κατι κατω ? Μια γοπα απο τσιγαρο ? Ενα τενεκεδακι αναψυκτικου ? Ησουν παντα προσεκτικος κ καθαρος ? Εστω μια τσιχλα να εφτυσες στην θαλασσα ?

Κ ετσι ναναι , σου δινει αυτο το δικαιωμα να μιλας για πυρκαγιες , ενω εμενα οχι επειδη εβγαλα τον καταλυτη ?

Ψαξε λιγο τον εαυτο σου , να δεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι υπευθυνοι για την κατασταση , κ μην ψαχνεις τον πρωτο τυχωντα να τον βαφτησεις αποδιοπομπαιο τραγο κ να τον βαλεις στην πυρα ?

Εγω , σε πληροφορω οτι ειμαι πολυ πιο συνειδητοποιημενος οικολογικα , απο πολους εδω μεσα , κ οχι μονο ...

Αν νομιζεις οτι αυτη , η μοναδικη μου πραξη , ειναι ικανη για να μου βουλωσει το στομα περι οικολογιας κ ηθικολογιας εισαι ΠΟΛΥ γελασμενος ...

Εγω θα συνεχησω να κραζω αυτους που καινε τα δαση, αυτους που αδειαζουν τα αποβλητα στην θαλασσα , αυτους που αραζουν στην παραλια αλλα δεν μαζευουν τα σκουπιδια τους , αυτους που αλλαζουν τα λαδια κ τα χυνουν στους νεροχυτες ... θες να συνεχησω ??????

Με βαζεις στο ιδιο καζανι με ολους αυτους μηπως ?????????

φιλικα παντα

αυτους που αδειαζουν τα αποβλητα στην θαλασσα
    το να κλανεις δεν μετραει εεεεεεε????

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ