Προφανως δεν φαινεται πολύ καλα αλλα είναι ένα συγκροτημα με μεζονετες «νομιμοπαρανομο» στον κισσαβο, πεντε χιλιομετρα εξω από την καριτσα. Ξεκινησε να χτιζεται περσι και σε ερωτηση μου στην πολεοδομια μου ανεφεραν ότι τους χορηγησε η δασικη υπηρεσια αδεια ανεγερσης λογω ελλειψης δασικου κτηματολογιου με τα γνωστα αποτελεσματα (διεκδικησημη εκταση κλπ)
Η περιοχη είναι πανεμορφη και το κτισμα προκλητικοτατο. Μαλιστα σε κουβεντες που ειχα φετος με παραθεριστες ολοι ελεγαν «τους κεραταδες να τους καει κλπ»
Και επειδη ο διαολος εχει πολλα ποδοαρια, σε μπιτς μπαρ οπου ημουν για επαγγελματικη συναντηση, από πισω μου καθονταν δυο τυποι 65αρης ο ενας και 50αρης ο άλλος, επιχειρηματιες λαρισαιοι. Ειχαν παρει τις δυο τελειωμενες μεζονετες και γκρινιαζαν γιατι τους πετανε πετρες στα κεραμιδια διαφοροι. Βεβαια ελεγαν «θα πιασουμε κανεναν και θα του κοψουμε τον κωλο και θα μαθουν οι αλητες». Λογω συναντησης δεν μπορουσα να παρεμβω δυστυχως.
Το θεμα είναι ότι την άλλη μερα σε κουβεντες παραλιας ακουγα «τους κεραταδες που εχτισαν..» και καπακι «ποσο να πηγαινουν αραγε…»
Το θεμα λοιπον εναι ότι τα αυθαιρετα στα δαση κτιζονται απλα επειδη υπαρχουν καμποσοι που γουσταρουν να τα εχουν.
Και εμεις τι θα πρεπει να κανουμε…?