Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Γ@μ@ την κινηση

Γ@μ@ την κινηση

Την τρελα μου μεσα,μια βολτα ειπα να κανω τριτη βραδακη ρε τι κινηση ειναι αυτη ρε.Δεν παμε καλα.Ξεκιναω απο κιφησο προς Αλιμο.Τι να δω?Κοκκινα φωτακια παντου.Ρε γηρησατε ολοι μα ΟΛΟΙ.Καλα λεω απο μεσα μου.ΒΑζω και βενζινη στην shell στην μαρινα Αλιμου και λεω θα παω προς Αγιο Στεφανο.(Εθνικη ειναι βραδυ ειναι ολοι θαλασσα τελικα γουσταρουν οποτε δεν θα εχει κινηση,θα ανοιξω και το μοτορι να το ξεμπουκοσω ρε παιδι μου).Στον Αγιο Στεφανο ηταν ολα καλα.Το υπολοιπο ολο κοκκινα γαμοφωτακια.Αι σιχτιρ βραδιατικο..Μου χαλασε η διαθεση.Γαμοκουτα.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Eχει καταντήσει αηδία πλέον.... γι'αυτο σηκώθηκα κι έφυγα....

Μάγκες ψαχτείτε για επαρχία!!!!!! όσο είναι καιρός......

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ο Μαφιόζος ανακαλύπτει την Αθήνα!

Φίλε άμα θες να ξεμπουκώνεις το εργαλείο στην άθενς μπαι ναιτ θα το κάνεις από τις 1 το βράδυ κ μετά.
    Κϊνηση απο+κλείεται να βρείς και από μπάτσους δεν παίζουν πολλά. Κ ο νο1 κίνδυνος οι ζητάδες συνήθως μέχρι τις 1 έχουν μαζευτεί...

Guzzistas Φιλε μαζι σου,αλλα μην το μαθουν ολοι γιατι μπουρδελ@ θα καταντησει και εκει. Και πιστεψε με ειμαι σιγουρος οτι θελω να φυγω.

Ζευκα Φιλε ειμαι 27 χρονον εδω γενιθηκα εδω μεγαλωσα,αλλα σημερα μου την βαρεσε.Τι ωραια που ηταν απο τις 17 μεχρι τις 23 Αυγουστου.Αι`στο δι@ολο γαμο,ποτε μου δεν την παλευω οταν ξαναγεμιζει η Αθηνα.Αυτη η περιοδος ειναι η χηροτερη. Γαμοκουτα
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Banned Το avatar του/της WebD
    Είμαι 10 μήνες στη Κρήτη μετά από 3 χρόνια Αθήνα και έχω βρει την Υγειά μου στην κυριολεξία.

Να φανταστείς ανέβηκα τον Ιούνιο για 3 μέρες και σε μια φάση έκανα το Χαλάνδρι - Αγ. Παρασκευή - Χαλάνδρι σε μιάμιση ώρα!!!!!!!!!!!!!!!! με μηχανή!!! και είπα λοιπόν στον εαυτό... ποτέ ξανά Αθήνα!! ούτε και Θεσσαλονίκη που πέρασα 30 χρόνια...

Αργα την νυχτα ειναι οι καλυτερες βολτες

*************** www.motodevils.gr ***************

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
    Αργα την νυχτα ειναι οι καλυτερες βολτες
    απλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί άμα γίνει καμιά στραβή πολλοί εξαφανίζονται...

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

1000+

Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Και εγώ που βγήκα για βόλτα,κατά τις 1 που ήμουνα στην Κηφισίας είχε κάποια κίνηση.Την επόμενη φορά θα βγώ βόλτα με το παπί να το τελικιάσω να ξεδώσω!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Guzzistas Φιλε μαζι σου,αλλα μην το μαθουν ολοι γιατι μπουρδελ@ θα καταντησει και εκει. Και πιστεψε με ειμαι σιγουρος οτι θελω να φυγω.

Ζευκα Φιλε ειμαι 27 χρονον εδω γενιθηκα εδω μεγαλωσα,αλλα σημερα μου την βαρεσε.Τι ωραια που ηταν απο τις 17 μεχρι τις 23 Αυγουστου.Αι`στο δι@ολο γαμο,ποτε μου δεν την παλευω οταν ξαναγεμιζει η Αθηνα.Αυτη η περιοδος ειναι η χηροτερη. Γαμοκουτα

Αν και δεν είμαι Αθηναίος έχω ζήσει κάποιους 15αύγουστους στην Αθήνα λόγω δουλειάς.Τι ωραία που ήταν...
    Λες και είχε πέσει πανούκλα στην πόλη! Μιλάμε πάρκαρες τριαξονικό στον Αγ.Παντελεήμονα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Είμαι 10 μήνες στη Κρήτη μετά από 3 χρόνια Αθήνα και έχω βρει την Υγειά μου στην κυριολεξία.
    Να φανταστείς ανέβηκα τον Ιούνιο για 3 μέρες και σε μια φάση έκανα το Χαλάνδρι - Αγ. Παρασκευή - Χαλάνδρι σε μιάμιση ώρα!!!!!!!!!!!!!!!! με μηχανή!!! και είπα λοιπόν στον εαυτό... ποτέ ξανά Αθήνα!! ούτε και Θεσσαλονίκη που πέρασα 30 χρόνια...
    Aυτά να λες εσύ να το κάνουμε το νησί να έχει 15αύγουστο όλο το χρόνο!

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

OΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΩΡΑ !!!
    (το έχουμε ξαναπεί)

γυναίκες,δρόμοι άδειοι , καλό φαγητό και γεμάτο γήπεδο την κυριακή .τί άλλο θέλει ένας 30χρονος μετά από 4 χρόνια στην αθήνα ???
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Προφανώς δεν ανακάλυψες ακόμη ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ μήνας στην Αθήνα... Από τον Παράδεισο του Αυγούστου στη Φθινοπωρινή ΚΟΛΑΣΗ
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Gigenis Ολος ο κοσμος αυτο λεει,επαρχια = ηρεμια.Σε 1;30 ωρα πας απο Χαλκιδα Καμενα βουρλα ρε γαμοτο και τωρα εδω σε 1;30 ωρα πας απο Πετρουπολη Γαλατσι και πισω.

Mivvo Μακραν θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα πλεον με την δουλεια αντε ξυπνα την επομενη μερα και να εισαι και οκ.Ασε που τωρα πια τον τελευταιο χρονο ειδηκα νιωθω οτι κουραζομαι πολυ πιο ευκολα..

Mizz Ναι,αλλα και την μερα να δεις ποσοι ακομα...Προσοχη θελει παντα,αλλα καμια φορα δεν εξαρτατε απο εσενα

Dodos 900 Ρε φιλε,αμα με δεις εμενα πανω σε παπι θα κλασεις στο γελιο,ειμαι 1,97..Επερνα ενος φιλου μου το παπι καμια φορα και ενιωθα να με δειχνουν ολοι με το δαχτηλο!!:rotflmao:

Ζευκα Την καλητερη περιοδο ερχοσουν φιλε..Τριαξονικο και βαλε χαχα.

Makis206 Θα βουλιαξει το νησι

Glargatzis Εισαι σιγουρος?

blueangel Το ανακαλυπτω καθε χρνο και παντα μου ερχετε οτι ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τοσο πολυ κινηση.ΔΕν την παλευω αυτη την περιοδο με τιποτα λεμε. Απο τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ στη ΚΟΛΑΣΗ πραγματικα.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γιατί νομίζετε ρε παληκάρια οτι οι περισσότεροι πλέον αγοράζουν scooter, παπια, μηχανές;.. γιατί δεν την παλεύουν με την κίνηση.

Α.. .και που είστε... ακόμα σχολεία δεν άρχισαν!... εκεί είναι η χειρότερη περίοδος. Στην έναρξη της σχολική χρονιάς που το πρωί ειδικά είναι όλοι ακίνητοι...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2011, 15:08
  2. Να την κανω την κινηση;
    από maintenance στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2009, 08:31
  3. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:43
  4. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28