Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Περί ασφαλιστικών..

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam

Περί ασφαλιστικών..

Γίνεται το ατύχημα...

Η άλλη οδηγός βγαίνει υπαίτια, κ η ασφαλιστική της ουσιαστικά πληρώνει τις ζημιές της μηχανής..

Όλα καλά μέχρι εδώ..

Μου λένε φτιάχνεις τη μηχανή, φέρνεις τιμολόγιο κ σου δίνουμε τα χρήματα....!!
    Η μηχανή έχει ζημιά γύρω στα 2 με 3 χιλιάρικα.. Εγώ πού υποτίθεται ότι θα τα βρώ;

Υπάρχει καμία λύση; Έχετε τπτ να προτείνεται;

Re: Περί ασφαλιστικών..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
    Γίνεται το ατύχημα...

Η άλλη οδηγός βγαίνει υπαίτια, κ η ασφαλιστική της ουσιαστικά πληρώνει τις ζημιές της μηχανής..

Όλα καλά μέχρι εδώ..

Μου λένε φτιάχνεις τη μηχανή, φέρνεις τιμολόγιο κ σου δίνουμε τα χρήματα....!!
    Η μηχανή έχει ζημιά γύρω στα 2 με 3 χιλιάρικα.. Εγώ πού υποτίθεται ότι θα τα βρώ;

Υπάρχει καμία λύση; Έχετε τπτ να προτείνεται;

να σου κανει φιλικη δηλωση αν προλαβαινει ( αν εγινε τωρα δηλαδη το ατυχημα)
    ετσι παιρνεις τα λεφτα κατευθειαν

το ατύχημα έγινε την Κυριακή.. Δεν ξέρω τί έχει κάνει ακριβώς.. Θα τη πάρω τηλ να τη ρωτήσω κ θα σας πω..

Ευχαριστώ φίλε

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    χωρις να δειξει τιμολογια πως θα παρει λεφτα απο ασφαλιστικη? δε παιζει....δε πα να κανεις οτι δηλωση θες...

φιλε μου η μονη λυση ειναι να πεισεις το μαστορα σου να βγαλει τιμολογια και να αφησεις πχ εγγυηση τη μηχανη σου στο συνεργειο μεχρι την αποπληρωμη.... και να πας να παρεις τα λεφτα και να τα δωσεις. αυτο μπορει να παρει χρονο αναλογα την ασφαλιστικη ομως....

αλλιως ο μαστορας δυσκολα θα δεχτει να σου δωσει το μηχανακι ΚΑΙ τα τιμολογια χωρις να πληρωθει...

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    δυστύχως ο IDI εχει δικιο,
    μόνο αν γνωρίζεις τόσο καλα τον μαστορα και σε εμπιστευεται ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολυ
    με μηχανη και τιμολογια στα χερια σου οτι θα τον πληρωσεις όταν τα παρεις.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χωρις να δειξει τιμολογια πως θα παρει λεφτα απο ασφαλιστικη? δε παιζει....δε πα να κανεις οτι δηλωση θες...

φιλε μου η μονη λυση ειναι να πεισεις το μαστορα σου να βγαλει τιμολογια και να αφησεις πχ εγγυηση τη μηχανη σου στο συνεργειο μεχρι την αποπληρωμη.... και να πας να παρεις τα λεφτα και να τα δωσεις. αυτο μπορει να παρει χρονο αναλογα την ασφαλιστικη ομως....

αλλιως ο μαστορας δυσκολα θα δεχτει να σου δωσει το μηχανακι ΚΑΙ τα τιμολογια χωρις να πληρωθει...
    ΑΝ ΚΑΝΕΙ φιλικη δηλωση, ολα μπαινουν σε μια σειρα.
    παει μετα τα τιμολογια, και τα λεφτα τα παιρνει απο την ΑΝΤΙΠΑΛΗ ασφαλιστικη αμεσως
    δεν τα βαζει απο την τσεπη του και περιμενει εαν και εφοσον ....

Δν γίνεται να του αφήσω τη μηχανή να πάρω τα τιμολόγια, να πάρω τα λεφτά κ να του τα δώσω,κ μετά να πάρω τη μηχανή;

Όπως τα λέει ο idi.. αν ο μάστορας είναι γνωστός σου μπορεί να σε εξυπηρετήσει δίνοντάς σου τα τιμολόγια να τα καταθέσεις στην ασφαλιστική ώστε να πάρετε τα λεφτά σας, αν όχι, μπορείς να του κάνεις μια εξουσιοδότηση να πάει να πάρει αυτός τα λεφτά απ'την ασφαλιστική ώστε να πληρωθεί και να πληρώσει με τη σειρά του τα ανταλλακτικά που χρησιμοποίησε για την επισκευή.

Απαιτεί πρώτα μια συνεννόηση με τον μάστορά σου γιατί είναι πολύ πιθανό αυτό με τις εξουσιοδοτήσεις να μην ισχύει πια, επίσης αυτή η διαδικασία τις περισσότερες φορές απαιτεί να έχετε να κάνετε με ασφαλιστική που πληρώνει αμέσως για ευνόητους λόγους

Δν γίνεται να του αφήσω τη μηχανή να πάρω τα τιμολόγια, να πάρω τα λεφτά κ να του τα δώσω;
    τσεκαρεις αν εχει γινει η φιλικη, αν οχι της λες (με ωραιο τροπο) να την κανει.
    κανονιζεις μετα αμεσα ραντεβου με μαστορα και πραγματογνωμων.
    ολα μετα ειναι διαδικαστικα και τα ιδια παντου

Δν γίνεται να του αφήσω τη μηχανή να πάρω τα τιμολόγια, να πάρω τα λεφτά κ να του τα δώσω;
    Γίνεται κι αυτό, το πολύ πολύ να φτιάξετε και μια δήλωση που να λέει ότι τα τιμολόγια δεν εξοφλήθηκαν ακόμα ώστε να είναι κι αυτός καλυμένος σε περίπτωση που εσύ είσαι ένας απατεώνας και τον κατηγορήσεις ότι τον έχεις εξοφλήσει μιας και κρατάς τα τιμολόγια στο χέρι..

Πολύ εύκολα μου φαίνονται όλα σήμερα

Ναι φίλε μου, μόλις διάβασα αυτό που μου είπες για τη φιλική, τη πήρα τηλ να την ρωτήσω, μου είπε ότι δν ήξερε κ προσφέρθηκε να πάρει τηλ να δει κ αν δν έχει κάνει να κάνει για να μν τρέχω.. Τώρα περιμένω να με πάρει να πει τι έγινε..

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    τώρα εγώ να μην τα κάνω χειρότερα αλλα γιατι έχω την εντύπωση οτι
    με την φιλική δήλωση ναι μεν τα χρήματα τα παίρνεις απο την δικιά σου ασφαλιστική εταιρεία ,
    αλλα και πάλι έρχεται πραγματογνώμονας της δικιας σου εταιρείας και τα
    χρήματα τα παιρνεις εφόσον προσκομίσεις τα τιμολογια (αρα αφού φτιαχτει
    και πληρωθει η ζημια απο εσενα). Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με...
    Δεν σε διορθώνουμε

Το ότι η δήλωση είναι "φιλική" δεν σημαίνει ότι κι η ασφάλειά μας είναι απ'τις φίλες που μας εμπιστεύεται κιόλας, μας λέει τα μυστικά της, μας δίνει δανεικά κι άλλα τέτοια όμορφα..

βολτάδικο μέλος
    ρώτα την ασφαλιστική σου αν έχει συνεργαζόμενα συνεργεία... το πας εκεί και δεν πληρώνεις τίποτα από την τσέπη σου. απλά τα βρίσκει το συνεργείο με την ασφαλιστική μεταξύ τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Απαιτεί πρώτα μια συνεννόηση με τον μάστορά σου γιατί είναι πολύ πιθανό αυτό με τις εξουσιοδοτήσεις να μην ισχύει πια
    Ισχύει.

Σε σχετικά πρόσφατο τρακάρισμά μου έτσι κανονίστηκε το ζήτημα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι ασφαλιστικών...
    από jtoros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2017, 07:59
  2. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 16:09