Αρχικά καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Πλέον 20 χρονών κ οδηγώ από τα 15 μου περίπου, αρχικά ένα σκούτερ για ένα χρόνο κ μετά ένα Derbi SM ωστόσο μετά από κοντά 40.000 χιλιάδες, δεν υπάρχει μέρος που να μην το έχω πάει, έπρεπε να το αποχωριστώ ευτυχώς το έδωσα σε πόλη καλή τιμή(1500).Ήρθε επιτέλους η ώρα να αγοράσω καινούρια μηχανή και τότε άρχισε το δόλωμα, μακάρι όλα τα δολώματα να ήταν έτσι. Ι επιλογές για την Ελλάδα πιστεύω ότι είναι περιορισμένες αν θες να ευχαριστηθείς μια μηχανή στο έπακρο γιατί και οι επιλογές μου είναι μεταξύ της F800gs,Tenere και Dorsoduro.
Αρέσουν οι βόλτες στο χώμα, οι Κρήτη έχει πολλά βουνά, φοιτητής στα χάνια πατρίδα Μυτιλήνη.
Ακόμα αρέσουν τα ταξίδια με μηχανή και προς το πάρων έχω αρκετό χρόνο άρα θα μπορούσα να αρχίσω να ψάχνομαι σιγά σιγανότερος ο παράγοντας άνεση διασκέδαση και ευκολία όντος και εκτός πόλης συμβαδίζουν με αυτές τις πρώτες δυο επιλογές καθώς και ο σημαντικός παράγοντας της μεταπώλησης.
Ωστόσο δύσκολα μπορώ να ξεχάσω ποσό διασκεδαστικό ήταν το SM μου και ποσό καλή συντρόφια μου κράτησε όλα αυτά τα χρόνια και χιλιόμετρα γιατί και άρχετε η επιλογή του Dorsoduro. Όμως τα Aprilia δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους και εγώ δεν θέλω "άπιστη" μηχανή . Ακόμα οι μεταπώληση για ένα SM είναι αρκετά δυσκολότερος το αρνητικό τους εκτός από την σελά είναι το πρόβλημα σε κάποιο ταξίδι, μαγαζιά πιάσιμο από την άβολη σελά τους κτλ.
Εδω λοιπόν χρειάζομαι την βοήθεια την γνώμη σας φίλοι μουδιάζει το α τα χρήματα τουμπάρει το tenere να με καλύψει 100%?Καποιες γνώμες για το Dorsoduro? το έχει κάνεις εδω? έβγαλε προβληματάκι γενικά οποιαδήποτε ένδειξη/συμβουλη είναι ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα!