εμενα μου ειχε καει η φορμα στο λαιμο της εξατμισης και ειχε μεινει κοματι απανω.οταν λοιπον ηταν ζεστο το μηχανακι το υλικο της φορμας ηταν αρκετα μαλακο και ελιωνε κι αλλο,οποτε με ενα πανι τυλιγμενο πολλες φορες για να μην καω το ετριψα και εφυγε.
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
otan 8a einai zesth h eksatmish pare psilo psilo gyaloxarto k tripse thn eksatmish
καποιο αφρο δοκιμασες?καθαριστικο για φουρνους?
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Γυαλιστικό για ασημένια σκέυη και μπιμπελό ασημένια-ασημικά θα πάρεις απο το σουπερ μαρκετ. Εγώ είχα πάρει ένα πράσινο(αν το βρω θα σου πώ μάρκα).Μετά τρίψιμο(πολύ τρίψιμο) με πανί(κατα προτίμηση φανελάκι τύπου ΠΟΛΟ)και θα φύγουν όλα. Είναι δοκιμασμένη λύση φίλε μου έβγαλα πολύ πράμα απο μια εξάτμιση με αυτό τον τρόπο.
Θα γίνει σαν καινούργια στο εγγυωμαι. Βγάζει και την κιτρινίλα που έχουν οι εξατμίσεις πανω.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
μακρια απο γυαλοχαρτο εκτος και αν θες να αγορασεις καινουριες εξατμισεις. Με τετοιο τριψιμο θα χαλασεις την προστασια της απο την οξειδωση και μετα θα την κλαις.Αρχικά δημιουργήθηκε από dpap
otan 8a einai zesth h eksatmish pare psilo psilo gyaloxarto k tripse thn eksatmish
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125