Αν δε βρεις στα λεφτα που ζητας υπαρχει κατι με 4,5 κατοσταρικα
Αν δε βρεις στα λεφτα που ζητας υπαρχει κατι με 4,5 κατοσταρικα
Ευχαριστω, αλλα το θέμα ειναι να μην χασω όλο το ποσο της απαλλαγης του Τ.Τ....... Το κανω για να γλυτωσω κατι, αλλιως το έπαιρνα χωρις απόσυρση
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
επειδη δε το κατεχω το θεμα, η μηχανη που θα αποσυρεις πρεπει να ειναι προγενεστερη του 94?
πρεπει να εχει ταξινομηθει πριν ή και το 94, πανω απο 50 κυβικα με τελη πληρωμενα απο το 2004 εως τωρα... καθως και αδεια, πινακιδα κλπ
billyP sorry που παρεμβαίνω αλλά τι μηχανή θα πάρεις;
σκεφτομαι το 1200GS σε αντικατασταση του δικου μου 800GS......
ολα βεβαια ειναι υπο σκεψη και θα ξεκινησω να κατοχυρωσω την απόσυρση πρώτα....
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
άρα θα γλιτώσεις στην 5ετία κανένα χιλιάρικο στη χειρότερη![]()
Οποτε μιλαμε για 5 χρονια απαλαγη απο τα τελη κυκλοφοριας..καμια 550? σωστα?Αρχικά δημιουργήθηκε από billyP
σκεφτομαι το 1200GS σε αντικατασταση του δικου μου 800GS......
ολα βεβαια ειναι υπο σκεψη και θα ξεκινησω να κατοχυρωσω την απόσυρση πρώτα....
Τι αλλο γλιτωνεις?Απο το Τελος Ταξινομησης ειναι καποιο στανταρντ ποσο ή ποσοστα επι του ποσου της νεας μοτο?
Ρωταω γιατι δεν ξερω και σορρυ για το ασχετο.
το τελος ταξινομησης ειναι περιπου 10% (ή και 12 δεν θυμαμαι καλα) απο την αξία του τιμολογιου "εισαγωγής" της μοτο...
νομίζω όλο το τέλος ταξινόμησης δεν πληρώνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Οποτε μιλαμε για 5 χρονια απαλαγη απο τα τελη κυκλοφοριας..καμια 550? σωστα?
Τι αλλο γλιτωνεις?Απο το Τελος Ταξινομησης ειναι καποιο στανταρντ ποσο ή ποσοστα επι του ποσου της νεας μοτο?
Ρωταω γιατι δεν ξερω και σορρυ για το ασχετο.![]()
yeapΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
νομίζω όλο το τέλος ταξινόμησης δεν πληρώνεται![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αν ειναι ΟΛΟ το ΤΤ τοτε για μια μοτοσυκλετα 1000 κυβικων μιλαμε για "κερδος" 1000+ ευρω γιατι αν θυμαμε καλα το ΤΤ ειναι 9%.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
νομίζω όλο το τέλος ταξινόμησης δεν πληρώνεται![]()
Αν τιμολογιο αγορας εχει 10.000 και πωλειται λιανικης 15000 μιλαμε για 900 ευρω απο ΤΤ και 500++ απο τα τελη..
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
yeap![]()
Και μια τελευταια διευκρινιστικη!!(μεταφερετε τις αποριες μετα σε αλλο ποστ το ξεσκισαμε το θεμα του παιδιου)(σορρυ roadspirit).
Αν πχ εχω μια μοτοσυκλετα και την αποσυρω εγω, η καινουρια που θα εκμεταλευτει τα προνομια της αποσυρσης πρεπει να ειναι στο ονομα μου?
Δηλαδης μπορω να "πουλησω" την αποσυρση?
μπορείς να την πουλήσεις, το έχω κάνει![]()
(όταν ξυπνήσει ο moderator ας το μεταφέρει σε ξεχωριστό thread γιατί όντως το ξεσκίσαμε)
Πως βρε αδερφε γινεται αυτο? Πας σε ΚΕΠ ας πουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μπορείς να την πουλήσεις, το έχω κάνει![]()
(όταν ξυπνήσει ο moderator ας το μεταφέρει σε ξεχωριστό thread γιατί όντως το ξεσκίσαμε)![]()