ενα μεγαλο μπραβο στο μαλακα που περασε με κοκκινο κ επεσα πανω του αλλα δεν νοιαστηκε για να σταματησει...
κ ενα 2ο μπραβο στο φιλο μοτοσυκλετιστη που δεν μπηκε στον κοπο να τον ακολουθησει μερικα μετρα...
καλο βραδυ να εχουμε...
ενα μεγαλο μπραβο στο μαλακα που περασε με κοκκινο κ επεσα πανω του αλλα δεν νοιαστηκε για να σταματησει...
κ ενα 2ο μπραβο στο φιλο μοτοσυκλετιστη που δεν μπηκε στον κοπο να τον ακολουθησει μερικα μετρα...
καλο βραδυ να εχουμε...
δωσε περισσοτερα στοιχεια φιλαρακο,ισως καποιος να ειδε κατι κ να βοηθησει η κατασταση!
ελπιζω να μην επαθες κατι σοβαρο
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Εσύ είσαι καλά ???
Από μ@λ@κες άλλο τίποτα.
![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
μονο πλευρα χτυπησα πεφτωντας στο αυτοκινητο...
λεωφορος ποσειδωνος,στα φαναρια της γλυφαδας...εγω πηγαινα προς αθηνα κ αυτος εμπαινε στη γλυφαδα..
λευκη μαλλον αποχρωση κ ψιλοπαλιο αυτοκινητο...
κατα τις 7μιση το απογευμα...
με καρφωτες γυρισα μιας κ η μανετα εσπασε απ τη βαση μαζι με τα πλαστικα αριστερα...!
ακριβώς εκει δίπλα είναι η δουλειά μου... κάτι μου λέει οτι είσαι πολύ άτυχος γιατι εκείνη την ώρα έριχνε καρέκλες... η δεν έβρεχε ακόμα? επίσης συνήθως έχει περιπολικά στον χώρο.. εγώ πάντως δεν άκουσα/είδα τίποτα...![]()
The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone
δυστυχως εριχνε καρεκλες κ προσπαθουσα με ενα ιχνος μανετας να βαλω νεκρα να σπρωξω τη μηχανη στην ακρη..
οποιος ακουσει κατι ασ βαλει μια φωνη παιδες...
Περαστικά σου. Είναι μεγάλη πίκρα να μη σταματάει κανείς να βοηθήσει στη στραβή.![]()
Ποτέ ξανά, εύχομαι.
safety doesn't happen by accident
Ελεως τον μ@λ@κα.Και ο αλλος δεν τον ακολουθησε να παρει πινακιδες?Τι να πω ρε φιλε?Περαστικα και ποτε ξανα..
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Περαστικά ρε φιλαράκι...
Το ότι κυκλοφορούν ηλίθιοι έξω είναι γνωστό...