Δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει αλλα ...... σημερα πηγαινοντας να γεμισω στο βενζιναδικο που βαζω παντα βενζινη, ο υπαλληλος μου ζητησε να κατεβω απο τη μηχανη.
- Για ποιο λογο;
- Θεμα ασφαλειας.
- Δηλαδη;
-Πρεπει να κατεβετε διαφορετικα δεν θα σας βαλω βενζινη. Ειναι κανονισμος της εταιριας!!!
Καναμε κουβεντα και στη συνεχεια εκανα και με τον υπευθυνο του υποκαταστηματος .... αποτελεσμα .... Καπου στο Πακισταν (μαλλον) βαζοντας βενζινη σε μια μηχανη εγινε αναφλεξη λογω στατικου ηλεκτρισμου και καηκαν ο οδηγος και ο συνεπιβατης!!! Ετσι δοθηκε οδηγια απο την εταιρια να μην βαζουν βενζινη με αναβατη πανω στη μηχανη. Το δικο μου μηχανακι ομως οταν ειναι στο πλαι υποθετω οτι μπορει να περνει λιγοτερα 1-2 λιτρα (αν οχι 3). Ειναι τοσο απλο να δημιουργηθει σπινθηρας η παιζει ρολο π.χ. ακομα και ο εξοπλισμος του αναβατη. Εγω στα ηλεκτρολογικα ειμαι "σκραπας", ας απαντησει λοιπον καποιος που ξερει γιατι εχω προθεση να ερθω σε τηλεφωνικη επαφη με την εταιρια. Καταλαβαινω βεβαια οτι προσπαθουν να "φυλαξουν τα ρουχα τους". Το συμβαν εχει επαναληφθει ..... μαλιστα μου εδειξαν και βιντεο με ενα σκουτερ που ηταν στο διπλο "σταντ", να προσπαθουν να το σβησουν με πυροσβεστηρα.
Με πληροφορησαν μαλιστα οτι καποιο club με TDM τους εστειλε και συγχαρητηρια επιστολη για το μετρο.-
![]()