Καλημερα σας, θα μπω κατευθειαν στο ψητο. Ειμαι 22 χρονων με ελαχιστη εμπειρια σε μοτοσυκλετες,
για την ακριβεια μονο scooter και παπια εχω οδηγησει. Εδω και λιγο καιρο προσπαθω να συγκεντρωσω
μερικα χρηματα για να αγορασω μεταχειρισμενο αυτοκινητο, καποια χρηματα ξοδευονται σε μ@λ@κιουλες
και ετσι δεν με βλεπω για κατι αξιοπρεπες και κυριως, δεν ξερω αν θα μπορω να το συντηρω. Τελευταια
τριγυρναει στο μυαλο μου η ιδεα αγορας μεταχειρισμενης μοτοσυκλετας. Η λογικη μου λεει να παρω μια
μικρη για να παρω το κολάι, ελα ομως που θελω να μπορω να ταξιδεψω (για αυτο και ηθελα αυτοκινητο).
Οι γνωσεις μου πανω στις μοτοσυκλετες περιοριζονται σε θεωρητικες απο περιοδικα που διαβαζα πριν αρκετα
χρονια. Για την χρηση που την θελω πιστευω οτι μια ημιγυμνη μεσαιου κυβισμου θα ηταν οτι πρεπει. Αν
περιοριστω σε Ιαπωνικα μοντελα λογω αξιοπιστιας και σε κινητηρες V2 λογω φιλικοτερου τροπου αποδοσης,
η πιο λογικη (αν οχι η μονη) επιλογη φαινεται να ειναι η sv650απο κατοχους μοτοσυκλετων για να μπορεσω
καταρχην να υπολογισω το κοστος χρησης μιας μοτοσυκλετας αυτων των προδιαγραφων ωστε να τα ζυγισω
και να δω κατα ποσο με συμφερει να θυσιασω την ανεση και την ασφαλεια ενος αυτοκινητου για το κοστος
κτησης και χρησης μιας μοτοσυκλετας. Ποσο θα μου κοστιζει περιπου η ασφαλεια, τα τελη κυκλοφοριας,
η συντηρηση (αν και πιανει το χερι μου και θα μπορω να κανω αρκετα πραγματα μονος μου - αλλο ενα συν
της μηχανης) και ποσο περιπου θα καταναλωνει ενα τετοιο οχημα. Ειδικα οσων αφορα την καταναλωση,
πραγματικα δεν εχω την παραμικρη ιδεα. Για παραδειγμα σε εθνικη οδο με 140 στο κοντερ θα πινει περιπου
6lt/100km ή ειμαι εντελως εκτος τοπου και χρονου?Επισης να προσθεσω οτι ειμαι φοιτητης, δεν
εργαζομαι και ζω στην επαρχια. Καταλαβαινω οτι ως μοτοσυκλετιστες θα κοιτατε με στραβο ματι καποιον που
εξεταζει την αγορα μηχανης με ξερα οικονομικα κριτηρια αλλα δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα![]()
Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω για το χρονο σας![]()