Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 119

Θέμα: o χουντογκεσταπίτης Nostra

Παλαιό μέλος
    Ποιος χουντογκεσταπίτης διαχειριστής σβήνει τα μηνύματά μου χωρίς καμμιά αιτιολογία;
    Μήπως δεν του γουστάρουν οι δηλώσεις;

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ποιος χουντογκεσταπίτης διαχειριστής σβήνει τα μηνύματά μου χωρίς καμμιά αιτιολογία;
    εγώ!

γιατί, τρέχει τίποτα?

ή προσφέρεις στην συνέχεια της κουβέντας για το ΙΔΙΟ θεμα ή πολυ απλά σβηνονται τα μηνυματα...

αν έχεις αντιρρήσεις επ'αυτού ανοιξε σε μια καταλληλη κατηγορία ένα thread να γραφεις τις δηλώσεις σου...

αυτη η αιτιολογία σου αρκεί?

Παλαιό μέλος
    Η έμμεση, πλην σαφής απορία που εξέφρασα μέσω των άσχετων δηλώσεων που έκανα, είχε ως σκοπό να μου απαντηθεί από σένα συγκεκριμένα, για ποιο λόγο ανοίχτηκε το συγκεκριμένο θέμα. Δήλωσες άθρησκος και άθεος. Με γεια σου με χαρά σου!
    Είσαι ελεύθερος να μην πιστεύεις; Είσαι! Σου επέβαλε κανένας, πέρα ίσως από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, να πιστεύεις; Όχι! Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, να δεχτώ ότι εκφράζεις το παράπονό σου, ότι σου επιβάλλει το κράτος, ας πούμε, να πιστεύεις ότι η γη έχει σφαιρικό σχήμα, ενώ εσύ είσαι 100% σίγουρος ότι είναι επίπεδη και δε σου δίνει φορολογική ενημερότητα, εξαιτίας της απείθειάς σου.
    Η φιλοδοξία σου ποια ήταν; Να βγει η κα Λουκά, δηλώνοντας παπόβια και να σπάσετε πλάκα;
    Τα παραπάνω τα βρίσκεις εκτός θέματος; Δεν τα κατάλαβες και γι' αυτό τα έσβησες; Πολύ ωραία! Πολύ σωστά έπραξες!
    Ας δούμε όμως.. Ισχύουν αυτά που ισχυρίζεσαι;
    Μετά την εξήγηση που δίνεις, απαντώντας στο τελευταίο μου μήνυμα, ακολουθεί ο afrotwin.
    Σε γενικές γραμμές λέει.. "Μα τι άσχετοι είναι αυτοί που πιστεύουν και βγάζουν τα κόμπλεξ τους εναντίον μας, που είμαστε όμορφοι, πανέξυπνοι, hulk κ.ο.κ. αντί να παραδεχτούν αμέσως ότι οι απόψεις τους είναι λάθος;". Δεν τα λέει έτσι ακριβώς, αλλά η κεντρική ιδέα είναι ακριβώς αυτή. Το ύφος του είναι προκατειλημμένο, τα επιχειρήματά του είναι: "είσαι άσχημος+ είμαι όμορφος => έχω δίκιο!"
    Σε ρωτάω λοιπόν. Γιατί έκρινες απαραίτητο ότι τα δικά μου μηνύματα ήταν άσχετα και τα διέγραψες χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να ζητήσεις τους λόγους για τους οποίους εγώ έκρινα ότι έπραττα σωστά, στέλνοντάς τα, ενώ το παραπάνω προσβλητικότατο (προς όλους όσους έχουν αντίθετη, από τον ίδιο, άποψη) μήνυμα του ανωτέρω χρήστη, πέρασε αυτομάτως τη λογοκρισία και πήρε τη θέση του στο forum; Μήπως η βασική διαφορά ήταν ότι τα δικά μου μηνύματα, σου χάλασαν τη διάθεση επειδή διαφωνώ με τη θέση αυτών που έσπευσαν να υπερασπίσουν την ιδεολογία και τα πιστεύω που πρεσβεύεις, ενώ αυτό του afrotwin σε βρίσκει
    σύμφωνο; <--σ' αυτό μην απαντήσεις! Είναι ρητορικό ερώτημα και η απάντηση είναι φανερή. Επίσης ρωτάω: Μέχρι τώρα, κάθε άσχετο μήνυμα, σε οποιοδήποτε θέμα συζήτησης διαγράφεται; Θέλεις να στο παίξω μπάτσος και να σου επισημαίνω όσα περνούν τη λογοκρισία που ισχυρίζεσαι ότι επιβάλλεται να υπηρετείς, για να διατηρηθεί μια στοιχειώδης τάξη;

................
    Είδες που τελικά μπορείς να εκφράσεις στοιχειοθετημένη άποψη ?

Ο διάλογος (με βάση το netiquette και τους κανόνες του παρόντος forum) φυσικά και δεν περιλαμβάνει οποιοδήποτε είδος λογοκρισίας. Το ότι ως χρήστης έγραψα κάποιες σκέψεις μου δεν συνδυάζονται με το γεγονός ότι μπορώ να "επηρεάσω" κάποια μηνύματα σε αυτό το thread.

Αν εσύ νομίζεις ότι τα παρακάτω μηνύματά σου είχαν σκοπό να προωθήσουν την κουβέντα ή να αποτελέσουν την άποψή σου για το συγκεκριμένο θέμα που συζητιέται τότε η μόνη απάντηση που έχω να σου δώσω είναι ότι εγώ δε το νομίζω. Οπότε και σβήστηκαν ή θα συνεχίσουν να σβήνονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen - 26-05-2007 10:46
    Δε θα δηλώσει κανένας τίποτα σήμερα; Ότι π.χ. είναι άπλυτος (επειδή βαριόταν να κάνει μπάνιο χθες); Συνδικαλιστής, γαύρος; Ναρκομανής; Μια δήλωση ρε σεις, για τον τελικό του τσουλού, έστω! Κανένα ουίσκι ή καμμιά κούτα τσιγάρα δεν έχει να δηλώσει κανένας (έτσι δε λένε στο τελωνείο; );
    Εγώ έχω να δηλώσω ότι βαριέμαι σήμερα και είπα να τη σπάσω λίγο σ' αυτούς που τους σηκώθηκε να δηλώσουν άθεοι-άθρησκοι και νόμιζαν ότι θα τελειώσει έτσι γρήγορα η συζήτηση.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen - 27-05-2007 10:15
    Μπα.. Αυτό λέω να μην το δηλώσω.

Αλλά (για να πάμε και στο θέμα μας) και τι με νοιάζει; Δικά μου είναι; Το δικό σου, (χωρίς πλάκα! Γιατί λες "ξυρίστε ΤΟ"; Μονάρχης είσαι; ) το είδα ξυρισμένο και λέω.. "δεν του το σπάω έτσι που μοιάζει με γλόμπο; Ένας αρχίδας (ή ένα αρχίδι <--πάρτο όπως θέλεις) λιγότερο".

Δήλωσέ το σπασμένο! Να ένα καλό θέμα για συζήτηση! Και εδώ θα μπορεί να συμμετάσχει και η Βέφα, ο Μαμαλάκης κ.ο.κ.!
    Οι κύριοι μοδεράτορες στο ξύριζαν; Περίεργο.. Αλλά πολύ καλή δουλειά!
    Δε σε άκουσαν πάντως! Πρώτα στο ξύρισαν και μετά το είδα!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen - 02-05-2007 12:58
    Μάστορα αφού σε προσέβαλε αυτό που είπα περί εντροπίας, που δεν ήταν συμπέρασμα αλλά ειρωνικό σχόλιο, τότε εγώ τι θα έπρεπε να σου πω για την ατυχή προτροπή σου, να βάλω τις απόψεις μου στο Δαρβινικό πρωκτό μου;
    Πάντως το "να λείπουν" εγώ δε σου το είπα και δεν πρόκειται με τσαμπουκαλεμένες προτροπές "να λείπουν", "μαζέψου" κ.λπ. να με επηρεάσεις ούτε μια τρίχα στο τι πιστεύω και τι θα πω! Δαρβινικός είναι ο δικός σου πρωκτός και όχι ο δικός μου, αλλά προφανώς ο Δαρβίνος είναι ο μάστορας που δουλεύει στο σαντουιτσάδικο που τρως το βρώμικο με εντροπία και τζατζίκι! Εκεί οφείλεται η παρεξήγηση.
    και άλλα πολλά...

βέβαια σου απάνταγαν και άλλοι και σβήστηκαν αντίστοιχα και τα δικά σου μηνύματα...
    αλλά δεν είδα κανέναν άλλον να παραπονιέται για το "χάσιμο" των μηνυμάτων του!

αν δε σε ενδιαφέρει το όποιο thread πολύ απλά δε συμμετέχεις

αν σε ενδιαφέρει μπορείς να γράψεις ότι θέλεις σεβόμενος όμως το θέμα (όχι συμφωνώντας φυσικά αλλά παραμένοντας εντός της συζήτησης)

αν θες να πεις κάτι άσχετο για το θέμα ή να κάνεις τη διαφορά ως άνθρωπος του στυλ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen - 02-06-2007 11:24
    Σήμερα δηλώνω υπέρ των desktop έναντι των laptop. Επίσης δηλώνω ακεφιές.
    τότε μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις ένα καινούριο Thread... στην κατάλληλη κατηγορία...

δε ξέρω αν σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου, κρίνοντας από τα όσα ποστ σου έχω διαβάσει μάλλον δε θα σε καλύψουν τα παρακάτω οπότε αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να μου την λες ... αλλά όχι στο thread περί α-θρησκείας και α-θεΐας... και γι'αυτόν τον λόγο όλα τα σχετικά μηνύματα ήρθαν σε καινούριο thread στις διαμάχες ώστε να μπορείς να μου "τα χώσεις" ελεύθερα χωρίς τον φόβο να σου "κόψω" μηνύματα μιας και στις διαμάχες δεν είμαι διαχειριστής...

φιλικά

Nostra

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Για ποιό thread μιλάμε..;

Άκυρο,τώρα το είδα..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

+1 To Huge μεγεθος ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Για ποιό thread μιλάμε..;

Άκυρο,τώρα το είδα..
    Που εινα lampros-fazer και με ενδιαφερει το θεμα;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Που εινα lampros-fazer και με ενδιαφερει το θεμα;
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=38049

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αλλο ενα παρακαλω!
    Νίκος
    Open Horizons

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

καμμια κινηση...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal

καμμια κινηση...

Στο κυλικείο όμως γίνεται χαμός με τόσο ποπ-κορν και κόκα-κόλα
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s

ολα για τα $$$ γινονται τελικα...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Ε καθιστε βρε, ακομα νωρις ειναι.... Μην κοιτατε εμεις που ηρθαμε νωρις για να πιασουμε καλη θεση!

Ε!!! ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!! ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΜΕ!!! :rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules

χαχαχααχα...ετσι ειναι...ο αφρο ειναι ομορφος....ασε που παει και δελεαρ...

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Xρονια πολλα Nostra!!!
    από evvou στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2006, 12:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •